ben avon temsilcisiyim genel anlamda avondan memnunum.doreden kek kalıbı,saklama kabı,ruj aldım memnunum.ama pink pure parfümünden memnun kalmadım.çok hoş kokuyor ama kalıcı değil
Senelerce avon yaptım sonra bıraktım,ürünleri kaliteli belki ama makyaj ürünleri ben de hep kaşıntı yaptı,özellikle gözlerimde.makyaj temizleyicileri hem cildimi hem gözlerimi yakardı.nemlendirici vs. gibi cilt ürünleri de cilt yapımı bozdu.far away parfümüne bayılırım,pure blancayı da çok kullandım,onlardan çok memnundum işte.diyorum ya ürünler kaliteli ama her ürün her cilde uygun olmuyor maalesef.
6 aydır dore yapıyorum,memnunum.şu ana kadar kullandığım makyaj ürüleri hiç kaşıntı vs yapmadı.yalnız geçenlerde top allık yanında fırça hediyesi vardı,benim de ikisine de ihtiyacım vardı aldım.allık çok güzel,isabel dupont olandan fakat fırçanın kılları dökülüyor,her sürüşte yüzümde kalıyor.silikon kek kalıbından aldım,takı askısından aldım,kozmetik dışında bu şekilde başka ürünlerde aldım çok çok memnunum.sattığım kişilerde çok çok memnun kaldı.şu ana kadar bir tek allık fırçası iyi çıkmadı yani.bir de biraz ağır bir firma,gönderileri çok hızlı yollayamıyor,stok sorunu oluyor.özellikle de katolog olmayınca stokta çokkk sinir oluyorum.iyisiyle kötüsüyle yuvarlanıp gidiyoruz,genel olarak doreden de memnunum
Ben de bir ara dore temsilciliği yaptım ilk siparişimi arkadaslarıma sattım kac tane sutyen koruyucusu verdiysem kandiminki de dahil olmak üzere elimde kaldı kırıldı mutfak için 4 lü cam saklama kabları var yanında 2 tane yag şişesi vede 2 tuzluk olanı uzeri resimli metal kapak hepsinin kapakları 2 ayda çatladı çok ta para vermiştik ayrıca.Face sayfasında şikayetimi yazınca da sayfadan atmıslar beni :)Mutfak ürünleri bence kalitesiz zaten aynısını gidin ucuzluk pazarlarından daha ucuza alırsınız.Ama makyaj ürünlerine birşey demem ruj ve kalemleri guzel.Süs eşyaları da güzel ozellikle 5 li mumluk cok kaliteli.
Ben İzmirdeyim :79:hımm :) cilt uyumuna göre farklılık yarattı sanırım. evet dorenin stok sorunları falan olmasa güzel.ben 2 sindende memnunum ... peki nerdesin?:82::82::82::82:
Ben ev gereçlerini,mutfak ürülerini çok beğeniyorum.En son mor 6 lı kahvaltılıktan aldım mesela gayet güzel.evet dışarıda da ucuzcularda satılıyor ama indirimliyken alıyorum ben alacağımı,bir de temsilci indirimi olunca dışarıda satılanla ya aynı ya da daha ucuz oluyor.hatta aynı olsa bile,benim gidip gelmem taşımam vs.. de içine katarsak her halukarda daha ucuza ayağıma hizmet almış oluyorum.Şahsen ben temsilciyim diye övmüyorum,hatta çiçeği burnunda grup lideriyim.çok dürüst bir insanımdır ama buna ianılır ya da inanılmaz orasını bilemem.Doğruya doğru derim,yanlışa yanlış.Ben kullandığım parfümlerden de çok memnunum,çok kalıcı.Tabi bunlar benim deneyimlerimden kazandığım fikirlerim.Herkes başka şey yaşamış olabilir ya da ürünler düzeltilmiş olabilir :44:
Ben ev gereçlerini,mutfak ürülerini çok beğeniyorum.En son mor 6 lı kahvaltılıktan aldım mesela gayet güzel.evet dışarıda da ucuzcularda satılıyor ama indirimliyken alıyorum ben alacağımı,bir de temsilci indirimi olunca dışarıda satılanla ya aynı ya da daha ucuz oluyor.hatta aynı olsa bile,benim gidip gelmem taşımam vs.. de içine katarsak her halukarda daha ucuza ayağıma hizmet almış oluyorum.Şahsen ben temsilciyim diye övmüyorum,hatta çiçeği burnunda grup lideriyim.çok dürüst bir insanımdır ama buna ianılır ya da inanılmaz orasını bilemem.Doğruya doğru derim,yanlışa yanlış.Ben kullandığım parfümlerden de çok memnunum,çok kalıcı.Tabi bunlar benim deneyimlerimden kazandığım fikirlerim.Herkes başka şey yaşamış olabilir ya da ürünler düzeltilmiş olabilir :44:
gri kapaklı fırçadan değil canım benimki..kahverengi uzun saplı olan,bu ayi katologta yok sanırım,hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen katologtada yoktu.belki çok şikayet gelmiştir ve kaldırmışlardır benimkinicanım bende bu ay dore temsilcilğine başladım allık fırçası alacaktım bu ay kendime hani şu gri kapaklı allık fırçası varya ondan senin kılları dökülen allık fırçası bu ise almayayım bir de çok beğendiğin bayan erkek parfümlerini yazar mısın
aldığın ürünlerden ben almadım ihtiyacım olmadığı için,çevremde alanlar çok memnun,hiç böyle bir şikayetten bahsetmedi.birde dışarıdan o tür mika ürünlerden alsan aynı sonuç olur bence,şöyle ki; misal limon sıkacağına fazla bastırdıysan kullanırken kırılması normal,çok sert veya büyük bir limonu sıkmak için kullandıysan dayanamamıştır zavallıdoğrudur cnm düzeltilmiş olabilr çünkü ben temsilciyken bu kadr çok ürün yelpazesi bile yoktu adı bile bilinmiodu dorenin 1 yıl diorum belki daha da uzun olabilr unuttum o günden bugüne kadrda katalog falan görmedm herhangi bir ürününüde görmedm ama ben temsilciyken aldığım yağ süzgeci limon sıkıcı kepçe takımı hepsi sıcaktan eridiler limon sıkıcım limonu sıkarken kırıldı süzgecim bulaşık makimden yamulmuş büzülmüş erimiş şekilde çıktı kepçe takımıda sıcak tavaya dokununca eridiler
Ben de sweet rose kullanıyorum,kırmızısını,çokk memnunum,baya da kalıcı aslında.tenden tene farkediyordur belkiBen sweet rose parfümünü kullanıyorum kesinlikle süper bir koku.Ama malesef pek kalıcı deilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?