- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
Kızlar robot süpürgenizden memnun musunuz önerir misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki resimdekinden canımMerhaba sizinki bu ürün mü acaba ben bundan sipariş vereceğim ama kararsız kaldım biraz
Bizimkinin adı makbuleBeni heyecanlandırdın bak şimdi seninkinin adı ne bizimki katya olacak oğlum korkar mı acaba diyorum gerçi benim bene Korkmaz süpürgeyi korkutur Başına iş getirir bıtcoinde para var biraz kazandırsın alacağım
Aaaaa çok sevdim ismini yaaaBizimkinin adı makbule
Benimki gayet kolay faaliyete geçtiBunun haritası navigasyonu ve kurulumu problemli. Muhakkak kullanıcı yorumlarını oku tuğçe tuce_tuce
Öyle mi aaaa ben hiç böyle birşey okumamıştım emin olayım iyice en iyisi. Teşekkür ediyorumBunun haritası navigasyonu ve kurulumu problemli. Muhakkak kullanıcı yorumlarını oku tuğçe tuce_tuce
Haritalı olan hangisi oluyor. Ben mi mop pro 2 aldım. Ama bir türlü haritalana yapamadım. Elimde var ama kullanamıyorum.Evet kesinlikle yüzyılın icadı, vakitten kazanç. Haritalı olanlardan alın, diğerleri çok pratik değil
Deneysel diye bi seçenek var benimkinde 3 temizlemeden sonra haritası oluşucakHaritalı olan hangisi oluyor. Ben mi mop pro 2 aldım. Ama bir türlü haritalana yapamadım. Elimde var ama kullanamıyorum.
Bende de deneysel var. Çok kez çalıştırdım sessiz mod da ancak salonu mutfağı süpürüp diğer yerlere gidemiyor. Şarjı azalınca şarj istasyonuna dönemiyor. Gidip kalıyor öyle bir yerde. Haritalama oluşturamadıDeneysel diye bi seçenek var benimkinde 3 temizlemeden sonra haritası oluşucak
Benimki dönüyor istasyonuna kendisi ama benim hatamdan dolayı harita oluşturamadı henüzBende de deneysel var. Çok kez çalıştırdım sessiz mod da ancak salonu mutfağı süpürüp diğer yerlere gidemiyor. Şarjı azalınca şarj istasyonuna dönemiyor. Gidip kalıyor öyle bir yerde. Haritalama oluşturamadı
Ne yaptınız ki merak ettimBenimki dönüyor istasyonuna kendisi ama benim hatamdan dolayı harita oluşturamadı henüz
Wi-Fi şifresini değiştirdim yeni haliyle bağlayamadım o yüzden sıfırdan tekrar kurdum öğrendiklerini unuttuNe yaptınız ki merak ettim