Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dore alanlar satanlar buraya
- Konu Sahibi dilos21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba arkadaşlar yeni üye oldum umarım konu açarken hata yapmamışımdır dün dore satmam için teklif geldi ama kararsızım bana fikir verebiilecek olan varmı?
canım bende dorenin kataloğlarını takip ediyorum her ay beğeniyorum da ama çevremde ne satan var ne alan ne soran kendimde zaten avon temsilciliği yapıyorum eğer yapabileceksen bi dene derim tabi şartını şurtunu iyice oku ondan sonra denemeden bilemezsin belki çok tutulur
çok teşekkür ederim canım bende bugün bütün detayları konuşmak için gitmeyi planlıyorum
hadi bakalım canım kolay gelsin sana
Merhaba,
canım ben de şimdi dore yi inceledim.Ülker'i de bünyesinde barındıran bir yıldız holding kuruluşu Dore.
Ürünleri güzel görünüyor ama ne kadar sağlamdır kullanışlı ve şıktır bilemem.Başlangıç ücreti olarak 10 TL alıyorlarmış.Ayrıca siparişlerin 75 TL'yi geçmezse 9 TL de kargo ücreti ekliyorlarmış.Fatura ödemesini de herhangi bir nedenden ötürü geciktirirsen ceza faturaya yansıtılıyormuş.Bunun bir de insanlarla uğraşma tarafı var.Parasını ödemezler,ürünü beğenmezler sana patlar her şey.Bana kalırsa hiç bulaşma derim.Hem adamların ürününü satıyoruz hem elimizde olmayan nedenlerden dolayı paramızı verebilme gibi bir durumla karşı karşıyayız.Ayrıca şimdi Dore'yi aradım bizim bu işten kazancımız ne olacak,ne kadar komisyon vereceksiniz die ama iletişim temsilcileri telefona bakmadı.
İyi düşün taşın derim:97:
canım ben de şimdi dore yi inceledim.Ülker'i de bünyesinde barındıran bir yıldız holding kuruluşu Dore.
Ürünleri güzel görünüyor ama ne kadar sağlamdır kullanışlı ve şıktır bilemem.Başlangıç ücreti olarak 10 TL alıyorlarmış.Ayrıca siparişlerin 75 TL'yi geçmezse 9 TL de kargo ücreti ekliyorlarmış.Fatura ödemesini de herhangi bir nedenden ötürü geciktirirsen ceza faturaya yansıtılıyormuş.Bunun bir de insanlarla uğraşma tarafı var.Parasını ödemezler,ürünü beğenmezler sana patlar her şey.Bana kalırsa hiç bulaşma derim.Hem adamların ürününü satıyoruz hem elimizde olmayan nedenlerden dolayı paramızı verebilme gibi bir durumla karşı karşıyayız.Ayrıca şimdi Dore'yi aradım bizim bu işten kazancımız ne olacak,ne kadar komisyon vereceksiniz die ama iletişim temsilcileri telefona bakmadı.
İyi düşün taşın derim:97:
ben 6 ay dore temsilciliği yaptım 10 gün ödeme süresi var fatura kesildiği andan itibaren
siparişi giriyorsunuz
fatura kesiliyor kolinin size ulaşması 3 gün sürüyor geriye 7 gün kalıyor 7. gün sonuna kadar ödeme yapmazsan eğer
8. gün anında %4,5 faiz birden işleniyor
normalde tüm kurumlarda devlet veya özel farketmiyor kredi kartlarında bile hatta %4,5 faiz 30 güne bölünür günlük işlenir
kaç gün geciktirirsen o kadar işlenir
yani günlük %0,15 faiz işlenir
dorede anında alıyorlar faizi oderken fazla ödemek zorunda kalıyorsunuz
eğer 10 gün içinde parayı toplayamadıysanız
ben şehir merkezine biraz uzaklıkta oturuyordum
kargo hergün gelmiyordu ve kolinin bana ulaşması 7 gün sürebiliyordu
koli geliyor geriye 3 gün kalıyor her ay faiz yiordum ve sıkıldm bıraktım
siparişi giriyorsunuz
fatura kesiliyor kolinin size ulaşması 3 gün sürüyor geriye 7 gün kalıyor 7. gün sonuna kadar ödeme yapmazsan eğer
8. gün anında %4,5 faiz birden işleniyor
normalde tüm kurumlarda devlet veya özel farketmiyor kredi kartlarında bile hatta %4,5 faiz 30 güne bölünür günlük işlenir
kaç gün geciktirirsen o kadar işlenir
yani günlük %0,15 faiz işlenir
dorede anında alıyorlar faizi oderken fazla ödemek zorunda kalıyorsunuz
eğer 10 gün içinde parayı toplayamadıysanız
ben şehir merkezine biraz uzaklıkta oturuyordum
kargo hergün gelmiyordu ve kolinin bana ulaşması 7 gün sürebiliyordu
koli geliyor geriye 3 gün kalıyor her ay faiz yiordum ve sıkıldm bıraktım
Çok erken vazgeçmişsiniz aslında size taklifte bunulan arkadaşın size katolok verip satıiş yapabilirliğinize bakması lazımdı alt ekıp kurmak ıcın teklıfte bulunmak yeterlı degıl temsilci olma fikriniz varsa ev eşyalarından güzel satışlar oluyor gün hediyeleride cabası sadece gösterebildiginiz kadar kişiye katolok göstermeniz yeterli birazda takım öncüsünün desteği tabiki bilgi almak istediğiniz konuda yardımcı olabilirim
Buradan devam edelim;
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...lmayi-dusunenlerin-bilgi-paylasim-konusu.html
Uyarıyı da okuyalım lütfen;
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...tinda-konu-acmayi-dusunenlerin-dikkatine.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...lmayi-dusunenlerin-bilgi-paylasim-konusu.html
Uyarıyı da okuyalım lütfen;
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...tinda-konu-acmayi-dusunenlerin-dikkatine.html