Dördüzlerim

kuzzum28

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
77
0
Kızlar herkeze selamlar kusruma bakmayasınız ama banada hak verin vaktim yok bebişlerim cok iyiler ALLAHIMA şükürler olsun yorgunluk var ama bir koku herşeye bedel daha çok şeyler yazmak istiyorum resim falanda koycam ama hem beceremedim hemde insanları kırmaktan cok korkuyorum bebişleri olamayan arkadaşlarım aklıma geliyor o yüzden elim yazı yazmaya şöyle böyle demeye dilim varmıyor ama duadayım ALLAHIM herkezlere nasip etsin 5 ayımıza girdik. herkezi seviyorum arkadaşlar.gamyoncuiremsua.s.a.s.

masallah kuzum...........foto koy ya...........bu bolumde zaten hep bebeışı olanlar var .............nasıl dorde bakmak .........tek mı bakıyosun.................kolayt gelsın

ayy maşalla canımm.. allah bağışlasın..
ben de istiyom fotoo...allah kolaylık versib canım...
hem maddi hem manevi..

canım benim ne güzel 5 aylık olmuşlar inşallah gaz problemleri bitmiştir ama giderek kolaylaşıcak kuzzum bakımları... canım eger foto koymak istersen sana yardımcı olurum seni çok merak ediyorum arada girip iyiyim desen yeter canım kendine bebeişlerine iyi bak

hay maşallah canımm,
sabrın ve cesaretinle hepimize örnek oldun ger.ekten,
Rabbim yaşlarını da göstermek nasip etsin sana cannıımm,
fotoğraflarını bekliyoruz yaaaa...

aynurcum arkadaşlar resim koycamda albüm eklemeye giriyorum bb koduna izin verilmemiş diyor anlamadım:a015:

kuzumm canimmmm secilmis güzel annee valla aklim hep sende canim masallahh 5 aylik oldunuz
yaa rabbimin isi eyer dünyada geleceklerse hic birsey engel degil.saglikli bir sekilde geliyorlar.
valla resimleri dört gözel bekliyom

ayyyyy hayırlı olsun tekrardan cnm

koy lütfen resimleri yanlızmı bakıyorsun cnm

imkanı yok gerçi ama eğer öleyse tebrik ederim seni

ayy canım ..dördüz,kulağa ne hoş geliyor. Allah analı babalı büyütsün..en yakın zamanda foto isteriz meleklerin.. çok sevindim adınaopuyorumnanaktan

bebeklerine de maşallah, sana da maşallah..
demek beş aylık oldular..sen beni hiç tanımazsın canım ama ben hamile kaldıktan kısa bir süre sonra kanamalar ve korkularla çoğul gebelik başlığında dolanırken senin bebeklerinin haberini aldım..öyle umut oldun bana öyle inandırdın ki başaracağıma başardım ben de korudum, kurtardım bebeklerimi o inanç ve aşkla..şimdi 6 ayımızı tamamladık..onlara kavuşmamıza son 3 ay kaldı..Allah'ım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..hiç birimizin sınavı olmasın evlatları inşallah..
sevgiler..

rabbim herkezin yavrusunu bagışlasın hayırlı uzun ömürler versin burçincim allahım c sanada sabır ve kolaylık versin inşallah kucagınada alırsın mislerini kaçtane kuzzum bebişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…