Doram dün gece boğuluyorduu !!!

gizemcim geçmiş olsun yaa :KK43:( Allah'ım korusun yavrularımızı bende hep ellerini dışarda bırakıyodum koltuk altlarına sıkıştırıyorum battaniyesini .. bende geçen gün üstünü örtmüştüm öylesine öğlende mutfağa gittim i geldim yüzünü kapamış elleri içerdeydi tepine tepine sıkınırken :S bir daha mutfağa gitsemde bırakmadım

canım benim oğlum zaten ellerini hiç örttürmüyor hep dışarda ellerr doğduğundan beri sıkıntılı benim oğlm za<ten o gecede elleri dışarda yatıyorduu ama nasıl yaptı nasıl battaniyeyii çekti üstüne anlamadım o geceden berii beşiğinin yanlarına sıkıştırıyorumm örttükten sonra battaniyeyi ..ALLAH MELEKLERıMıZı KORUSUNNN BıZE BAĞIŞLASIN ANNE OLMAK ÇOK ZORMUŞ YAAA....

gizemim gecmis olsun canim , ALLAH im yavrularimizi korusun , benim minikte elleri disarda oldugu halde yorganin altina giriyor bende korktugum icin surekli bakiyorum , ben bunun sebebini buldum saga sola dönmeye calisiyorlar tepiniyorlar tepindikcede asagi dogru yavas yavas kayiyorlar aslinda ustlerine cekmiyorlar ama altina kayiyorlar yorgan veya battaniyenilerin , bende kenarina sag ve soluna iyice SIKISTIRIYORUM örtüyü böylece fazla kiprasma imkani olmuyor , zaman gecsede azcik buyuseler duzene girseler iyi olacak bizim icin anne olmak guzel oldugu kadarda zor :)

çok çokk geçmş olsun benim kızımda dün boguluyodu mutfakda kahvaltı hazırlıyodum o da ana kucagında mutfakda yanımdaydı bıcır bıcır ederken bi kaç saniye bundan ses kesildi ne oldu diye arkamı bi döndüm bebeğim mosmor olmuş gözler kocaman açılmış nefes almaya çalışıyo hemen sırtına vurdum burnunda kesik süt gibi bişey geldi sanırım kusmuş dışarı atamamış. ömrümden ömür gitti o gün kendime gelemedim halada aklıma geldikce gözlerim doluyo çok korkunç bi görüntüydü..

geçmiş olsun kuzuma da sana da, kıyamam.. allah korumuş meleğimi. allah kuzularımızı bizlere bağışlasın gizoşum.:nazar: sen küçük bir uyku tulumu al en iyisi canım tosuncuğa..:nazar:

gizemcim çok geçmiş olsun. Allah korusun miniğini,miniklerimizi Bilmiyorum ama eğer yapabilirsen dorayı penye battaniye üzerine yatır ve uyuduktan sonra bu battaniye ile kundak yap, biz öle yapıyoruz benim kızımda kollar havada uyuyordu ve dediğinz olay benimde başıma geldi ama sonra hiç hoşlanmamasına karşılık kundak yapmaya başladım. Ayrıca bilimsel olarakda arasıra bebkleri kundaklamak gerekiyormış bu onlarda güven hissi veriyormuş. Tekrar çok çok geçmiş olsun

X