Doram dün gece boğuluyorduu !!!

Canım çok gecmış olsun benımkıde oyle tepine tepine agzına cıkarıyor battanıyeyi yada tamamen atıyor battanıyeyi dıkkat etmek lazım fazla cekme agzına.ev sıcaksa o kadarda örtmene gerek yok a.s.:nazar:

cok gecmis olsun canim.battaniyeyi bebegin ustune orttukten sonra gerginlestirip yatagin arasina sikistirmamiz gerekiyormus ...

Kızlarr dün geceleyinn kuzucuğuma bakmak için kalktığımda kuzumun battaniyeini kafasına çektiğini gördüm ter içinde kalkmıştıı allahtan sabaha kadar uyusada ben her saat başı kalkıp bakıyorum kolları dışarda olduğu halde nasip üstünü öle örttü yüzünü nasıl kapattı anlamadım mafoldumben ya bişi olsaydı kuzuma napardım ben yaaa offf zaten paranoyaktımm iyice kafayı sıyırcam artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

geçmiş olsun aynı şey 2 gece önce başıma geldi ödüm koptu battanıyeyı açtığımda bi neves alkı yavrum:gitme:

gizemcim cok ama cok gecmis olsun. okuyunca icim cok kötü oldu. canim senin tulum büyük geliyorsa git kücük birtane al ne olcak.tekrar cok gecmis olsun

canım geçmiş olsun..allah korumuş bebişini...
çok dikkatli olmak lazım çokkkk offff....

gizoşummmmmmm ALLAHım esirgesin cok gecmiş olsunn canım yaa offff ya bidaha yasatmasın Rabbim kundak seklinde ortuyorum ben saygının battaniyesini oyy nasıl cekmiş basına kadar yaa iyiki farketmişsinn cok şükürr :Saruboceq: bende senin gibi iyice paranoyak oldumm :KK43:(( Allaha emanett kuzularımız
kazasız belasız hayırlısıyla buyuselerdi inşallah

Kızlarr dün geceleyinn kuzucuğuma bakmak için kalktığımda kuzumun battaniyeini kafasına çektiğini gördüm ter içinde kalkmıştıı allahtan sabaha kadar uyusada ben her saat başı kalkıp bakıyorum kolları dışarda olduğu halde nasip üstünü öle örttü yüzünü nasıl kapattı anlamadım mafoldumben ya bişi olsaydı kuzuma napardım ben yaaa offf zaten paranoyaktımm iyice kafayı sıyırcam artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canim cok gecmis olsun korkunu tahmin edebiliyorum cunku gecen aynisi benim oglumada oldu...gece o kadar derin uykuda uyurken irden gozumu actim icime dogmus gibi bir baktimki yuzu tamamen battaniyenin altinda nasil actim nlamadim hemen baktim yasiyormu diye cok korktum...Allahim onlarin acilarini gostermesin bizlere...:Saruboceq::Saruboceq:

canim cok gecmis olsun korkunu tahmin edebiliyorum cunku gecen aynisi benim oglumada oldu...gece o kadar derin uykuda uyurken irden gozumu actim icime dogmus gibi bir baktimki yuzu tamamen battaniyenin altinda nasil actim nlamadim hemen baktim yasiyormu diye cok korktum...Allahim onlarin acilarini gostermesin bizlere...:Saruboceq::Saruboceq:

aminn mehayımm :Saruboceq:

ççooooooookk geçmiş olsun cabım beniiimmm

biz de çoooookk atlattık öyle inan,
Sarem kıvrılarak yatıyor,ne kadar uğraşsamda yastık mastık daysam da oluyor,yine yorgan altına kaçmıştı bu sabah,Allahtan artık alışıklar benimkiler,bağırıp belli ediyorlar kendilerini,
ben seslerinden anlıyorum artık hangi pozisyonda olduklarını napiyimm,,

Meleklerimiz Allaha emanet..

gizemcim canıım çok geçmiş olsuunnnn opuyorumnanaktan ayy nasıl korktunn kimbilirr tahmin edemiyorum yaaaa mafoldumben

Ay gelmiş geçmis olsun sekerim benim büyük kızım da öyle bı tehlike atlatmıştı çok zor Allah bir daha yaşatmasın gizemcim

gizemcim çok geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun yavrularımızı...
sen battaniyeyi normal bizim örttüğümüz gibimi örtüyosun? ben kundak gibi penye battaniyeye sarıyorum, kollar dışarda uyuduğu içinde beline kadar üstüne peluş battaniye örtüyorum üst gövdesi açıkta kalıyo...

Geçmiş olsun Bizimkisi de geçen gece kafasının altında kalan bataniyeyi kafasıyla oynaya oynaya yüzünü kapatmıştı.Artık hareketlendiler.Tüm meleklerimizi allah korusun.

Gecmis olsun gizosum benim de en korktugum seylerden biri o yuzden nolur nolmaz diye battaniyenin kenarlarini yataginin yanlarina sikistiriyorum cunku benim kizimda cok hareketli gece elleri kollari hic durmuyor uyurken.

çoook geçmiş olsun aynı durumu bende bebişim küçükken yaşamıştım ve ağlamış kuzum ben son anda duydum çünkü battaniyenin altında sesi çıkmamış nasıl kucağıma aldım sarıldım başladım ayetel kürsü okumaya ... aman Allahım korusun yawrularımızı

canım benim ya.. çokk çok geçmiş olsun.. bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.. elim ayağım dolanmıştı, çocuğu mosmor görünce bittim o an.. hepimizin en büyük korkularından biri bu işte... Rabbim yardımcımız olsun..meleklerimiz Allaha emanet...

gecmis olsun canim. benim oglanda bazen süt emerken boguluyor. Tikanip bi süre nefes alamiyor. cocugun rengi degisiyor. valla nasil atlayip cocugu nasil kucagima aldigimi bilmiyorum. salliyorum boynunu cekiyorum sirtina vuruyorum. bi kac kere eyvah gitti cocuk diye icimden gecti. insanin ömründen ömür gidiyor yani haklisin. Allah korusun meleklerimizi. Rabbime emanetler.

canim sen bebegine kislik uyku tulumlarindan giydirsene. o zaman örtmüyorsun zaten onun ayak tarafida genis bebek rahat ediyor. bende ondan aldim gerci daha hala kullanmadim. bugün yarin derken hep kolaya kaciyorum örtüyorum....

X