- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr dün geceleyinn kuzucuğuma bakmak için kalktığımda kuzumun battaniyeini kafasına çektiğini gördüm ter içinde kalkmıştıı allahtan sabaha kadar uyusada ben her saat başı kalkıp bakıyorum kolları dışarda olduğu halde nasip üstünü öle örttü yüzünü nasıl kapattı anlamadım mafoldumben ya bişi olsaydı kuzuma napardım ben yaaa offf zaten paranoyaktımm iyice kafayı sıyırcam artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Kızlarr dün geceleyinn kuzucuğuma bakmak için kalktığımda kuzumun battaniyeini kafasına çektiğini gördüm ter içinde kalkmıştıı allahtan sabaha kadar uyusada ben her saat başı kalkıp bakıyorum kolları dışarda olduğu halde nasip üstünü öle örttü yüzünü nasıl kapattı anlamadım mafoldumben ya bişi olsaydı kuzuma napardım ben yaaa offf zaten paranoyaktımm iyice kafayı sıyırcam artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canim cok gecmis olsun korkunu tahmin edebiliyorum cunku gecen aynisi benim oglumada oldu...gece o kadar derin uykuda uyurken irden gozumu actim icime dogmus gibi bir baktimki yuzu tamamen battaniyenin altinda nasil actim nlamadim hemen baktim yasiyormu diye cok korktum...Allahim onlarin acilarini gostermesin bizlere...:Saruboceq::Saruboceq: