Doram dün gece boğuluyorduu !!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
38
Kızlarr dün geceleyinn kuzucuğuma bakmak için kalktığımda kuzumun battaniyeini kafasına çektiğini gördüm ter içinde kalkmıştıı allahtan sabaha kadar uyusada ben her saat başı kalkıp bakıyorum kolları dışarda olduğu halde nasip üstünü öle örttü yüzünü nasıl kapattı anlamadım mafoldumben ya bişi olsaydı kuzuma napardım ben yaaa offf zaten paranoyaktımm iyice kafayı sıyırcam artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ahhh canım çok geçmiş olsun kıyamam...
annelik içgüdüsü işte budur sanırım..
ALLAHIM KORUMUŞ MELEĞıNı ...

Ayyyy geçmiş olsun canım..Madem böyle bi huyu var anlamış oldun artık..Sen en iyisi bi uyku tulumu al onun içinde yatır..:ecrin_bebek:

ah işte gizemcim öyle çok dikkat etmemiz lazımki allah korusun bir dikkatsizliğime gelirse naparız...çok geçmiş olsun allah korumuş dorayı..

Cnımm geçmiş olsunnnn,Allah korumuş dora paşamıııı
benimkide elleri hep dışarda yatıyoo,uyudukdan sonra aşağı alıyorm ellerini,üşümesin die kapatabildiğim kadr kapatıyorum üstünü ama korkmuyoda deilim =(((
en iyisi uyku tulumu almak galiba arkadaşın dediği gibi =((

ayyy kıslarrr kolları dışarda yattığı halde nasıl örtmüş yüzünü anlamadım varr uyku tulumumz ama çok büyük içinde kaybolur kuzum napcam ben bilmiyorum korktum başını beklerim artık...

geçmiş olsun bitanem rabbim korusun paşanı ben bu korkumdan dolayı yanımda yatırıyom işte kimi iyi değil sdesede bende böyle güvende hissediyom yavrumu aniden kusarak boguluyodu bigece burnundan heryerden çıkmıştı baloncuklar mormor olmuştu uyandıgımdaaa:KK43: zeynebte çünkü 1.5aylıkken çok aglamıştım ogeceden ber,i yanımdaaa

ayy canım geçmiş olsun benimde en korktuğum şey valla o yüzden yan yatırıyorum hep kolunu fazla kaldırmıyor öyle rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi..

gizemim gecmiş olsun canım aynı durum bzim basımıza da geldi ama benimki gündüz vakti oldu ben mutfaktaydım yemek yapıyordum benimki de uyuyordu ara ara kontrol ediyordum bi ara bi girdim battaniyesini cekmiş toplamıs yüzüne bi kostum beişiğine actım yüzünü ter içinde gözleri kapalı nasıl kucagıma alıp sarstım cocugu bilememdim aglamaya basladı ilk defa agladıgına bu kadar cok sevindim:KK43:(((( ogünden beridir 10 dakikaya bir kontrol ediyorum geceleri de cogu zaman yanımda yatırıyorum..

gecmıs olsun dılerım bıdaha yaşanmaz talıhsız kazalar ama annelık ıcgudusu dogum yapmıs annelerde cok fazladır ve bunu gercekdende hıssedıyolarmıs ...

offf off bak kuzum uyuyo ve ben başını bekliyorumm yanımda zaten yatırmaya korkarımm ya ezersem diye napcam ben bilmiyorum...

karcım haklısın tatlımm innsann hissediyo ...

Son düzenleme:
gizoşum geçmiş olsun canım yaaaa... ne zaman büyüyecekler en azından yaşına gelseler değil mi ? ne kadar büyüdüler desekte daha çoook minik kuzularımız... Allah bizlere bağışlasın...

gizoşum geçmiş olsun canım yaaaa... ne zaman büyüyecekler en azından yaşına gelseler değil mi ? ne kadar büyüdüler desekte daha çoook minik kuzularımız... Allah bizlere bağışlasın...

AMİN CANIMM allah bağışlasınn çok korktumm arzucum yaa bak bu saat olmuş başını beklşiyorummm o uyuyo ben bekliyorumm ...mafoldumben

Gecmis olsun canim.

saol tatlım..

geçmiş olsun cnm. bizdede oluyo nasıl kayıyo anlamıyorum. çok örtmüyorum üstünü kollarının altına koyuyorum genelde ellerini. yan yatırsam bile bazen dönüyo... sürekli kontrol ediyorum bende

ARZUCUM ÇOK KORKTUM YAA DUDAKLARIM UÇUK ATTI BÜTÜN HEPP ALLAHIM YAREBBıMM Bı DAHA ÖLE ŞEYLER YAŞATMASINN allah evlatlarımızı bize bağışlasınn amin

esmacım dora elleri altta hayatta uyumaz devamlı eller açık olacakk ondan anlam veremedim nasıl örtündüü allah kimseye yaşatmasın çok zorr dklardı ..

X