Dora hospital&Dr.Fatih Dağdelen

royall

yaşamak herşeye rağmen
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.209
18
116
Kırklareli
arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi Dora Hospital Doktor :Fatih Dağdelen hakkında bilgisi olanlar burada paylaşabilirlermi acaba

canım o doktorla ilgili bu forumda sayfalarca yazı var görüşen-ameliyat olan birçok arkadaş anlatmış. Genellikle çok olumsuz. Olumlular azınlıkta ben de kendisiyle görüştüm hatta ona ameliyat olacaktım fakat sonra vazgeçtim, google da kadınlar kulübü ve doktorun adını yan yana yazınca daha kolay bulabilirsin

çok teşekkürler araştırıcam canım...

Kendisi gerek hekim olarak gerekse insan iliskileri acisindan etik davranmamaktadir..tv programlarinda cikarak yaygin olan populer olma yaklasimini benimseyen bir hekimdir..basarisiz bir hekimdir..basarisizligini kabul etmeyen ve hastasini magdur eden ve bunu umursamayan bir yaklasim tavri icerisindedir..boyle hekimlerden uzak durma gerekliligi dusuncesindeyim..hatta bu tavirda insanlara hekim degil tip fakultesi mezunu demek daha dogrudur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…