• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dora Bebek hogeldin

dora bebek sağlıkla geldin bütün hayatın boyunca sağlıklı günler yaşa inşallah bebişin annesi gizem1976evladınla mutlu ol darısı ikinci mutluluğu yaşatmana

Allah uzun ömürler versin ,analı babalı büyütün.:nazar:

Ben de Dora ismini koymayı düşünüyorum oğlum olursa opuyorumnanaktan

gizemcim canım benım rabbım yuvanızdna huzuru eksık etmesin.hoşgeldın dora bebek...

heads.jpg

Hoş geldin. Masum yüreğini alıp karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara. Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar gözlerinde yeni dünyaya salınan ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne aydınlığa. Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala. Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan. Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli. O kentin ortasında henüz yenisin çok yenisin. Annenin sıcak teni şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi senin için çarpacak bundan böyle. Şarkıları ninnileri senin için söyleyecek.

Hoş geldin Dora bebek aramıza.

Annene ve babana hoş geldin.

3672892694_5810b7da84.jpg

Son düzenleme:
tebrik ederim...
allah analı,babalı büyütsün...
sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun bir ömür dilerim...
:ecrin_bebek:

Allah analı babalı büyütsün.

Ömrü de ismi gibi güzel olsun inşallah.
:Saruboceq:

gizemmm canımmm çok sevindimm bebişine kavuşmana...
allah çok çok güzel günler göstersn inş sana ewladın ve sevdiklerinl..
aramıza hoşgeldin doraopuyorumnanaktan

aaaa inanmıyorum yaaa daha geçen ne giydin topiğinde yorum yapıyodum....şimdi de kucagnda :))
çooooook tatlı yaaa maşallah :nazar: :nazar: :nazar::nazar:
mis gibi kokuyodur şimdi :)))
allah analı babalı büyütsün saglıklı bi şeklde inş :Saruboceq:

rabbim uzuun sağlıklı ömür versin hayırlı evlat etsin..

ayy çok duygulandım benim doğumum geldi aklıma..

sizin içinde inşallah rahat bi bebek olur güle oynaya büyütürsünüz:))

Back