Dönüşüm günlüğüm

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.571
1.669
Selam arkadaşlar. Bugün niyet ettim kendimde değiştirmek istediğim hayatımın akışını kötü etkileyen tutumlarımı değiştirmeye. Bunu aktif yapabilmek için burada paylaşacağım hayırlı olsun bakalım

Hayırlı olsun o zaman. Benimde tecrübe ettiğim bişey bi insan gerçekten bişeyi yapmak isterse pes etmeden o yapmak istediği şeyi başarıyor hiç merak etme ama niyetini de bozma sakın

Hayırlı olsun o zaman. Benimde tecrübe ettiğim bişey bi insan gerçekten bişeyi yapmak isterse pes etmeden o yapmak istediği şeyi başarıyor hiç merak etme ama niyetini de bozma sakın
Yaa çok teşekkür ederim inşallah başaracağım

Selamlar, normalde haftada 6 gün çıkıp dolaşırım ama hep aynı yerlerde bugün bir değişiklik yapıp dolaşırken deniz kenarında oturup manzarayı seyrettim. İstanbul da Eyüp te ilk defa Haliç te yüzen birini gördüm. Aslında biraz hastayım bu yüzden 3 gündür keyifsiz ve iştahsızım. Şimdi karar verdim eve gidince hem temizlik hemde halim kalırsa egzersiz yapacağım.

Hayırlı olsun başarırsın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…