donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Herşeyin çok güzel canım Allah mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok hoşlar:)

Vaovvsüper bir çeyiz,çok beğendim canım Alah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin,korkmaz çırpıcın,renden vs. çok hoşuma gitti,bende alayım bari

Herşeyin çok güzel canım Allah mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok hoşlar:)

çok tesekkür ederim inşallah sana da
Vaovvsüper bir çeyiz,çok beğendim canım Alah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin,korkmaz çırpıcın,renden vs. çok hoşuma gitti,bende alayım bari

tesekkür ederim mutlu oldum bu yazdıklarını görünce ..darısı sana inşallah

çok tesekkür ederim inşallah sana da

tesekkür ederim mutlu oldum bu yazdıklarını görünce ..darısı sana inşallah

canım bornoz takımın cok şık. Gule gule kullan. Bu arada supurge secımınde cok ıyı karar vermısın. Annemde bunu kullanıyor. Cekıs gucu harıka. Herseyı cekıyor bende bundan alabılırımmm

canım yatak örtüsü takımını pikeli tam set olanını karacanın hangi şubesinden aldın bende öyle süslü gelin yataklarını sevmiyorum fiyatıda çok uygunmuş

yeni çeyizlerin çok güzel canım güle güle kullan.

güle güle kullan canım süpürgen phılıpsmı? konuştuğumuz gibi:)
kocaman mutluluklar

canım bornoz takımın cok şık. Gule gule kullan. Bu arada supurge secımınde cok ıyı karar vermısın. Annemde bunu kullanıyor. Cekıs gucu harıka. Herseyı cekıyor bende bundan alabılırımmm

canım yatak örtüsü takımını pikeli tam set olanını karacanın hangi şubesinden aldın bende öyle süslü gelin yataklarını sevmiyorum fiyatıda çok uygunmuş

teşekkür ederim kızlar
edacım süpürgem philips.
pembeceyiz icim bir kez daha rahatladı
denizcim karacahome magazasından aldım. bulunduğun ildekine gitmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…