Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Ütü çok kullanışlı bir şeye benziyor hayırlı olsun :)
Ev terliklerin çok cici güle güle kullan inşlh :)
Annenin de ellerine sağlık çok güzeller :)

güle güle kullan canım .. inşallah jilet gibi ütüler yaparsın :=)

braun-mr-540-multiquick-blender-seti-mr-6550-m-hc-bc-480-1.jpg
Braun-Iontech-Satin-Hair-7-Sac-duzlestiricisi.jpg

zevkli seçimler, güle güle kullanın...hayırlı uğurlu olsun..bu yolda kolay gelsin diliyorum sizlere...:16:

hayırlı olsun canım bunlarda çok güzel mutlulukla kullan inş :16:

zevkli seçimler, güle güle kullanın...hayırlı uğurlu olsun..bu yolda kolay gelsin diliyorum sizlere...:16:

tatlım yeni aldıklarınıda güle güle kullan :nazar:

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan:)

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar :16::16::16: amin .Allah ağzınızdan duysun. herkese aşkla kullanmak nasip etsin. :nazar::54:

güle güle kullan canım mutlulukla:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yatak odası takımın naptın yataştamı karar kıldınız?

o bahsettığın beyaz takımımı aldınız çok güzel o takım.Darısı bana olsun.Düğün ne zaman sizin?
Bu arada gule gule kullan canım:nazar::3:

o bahsettığın beyaz takımımı aldınız çok güzel o takım.Darısı bana olsun.Düğün ne zaman sizin?
Bu arada gule gule kullan canım:nazar::3:

sağol canım tesekkür ederim sayfa 6 da var resimleri :16::16: martta. darısı sana :nazar::54:

Son düzenleme:
canım çok sağol:)
kafama takılan bır şey var.Benımde hemen hemen o tarhlerde olacak daha bellı değil ama bahar gıbı.Pekı aldığınız mobılyaları mağazadamı bırakıyorsunuz nereye koyuyorsunuz yer varmı?

canım çok sağol:)
kafama takılan bır şey var.Benımde hemen hemen o tarhlerde olacak daha bellı değil ama bahar gıbı.Pekı aldığınız mobılyaları mağazadamı bırakıyorsunuz nereye koyuyorsunuz yer varmı?

rica ederim. zaten firmalar teshirdeki ürünü vermiyorlar. üretim asaması 1 ay sürüyor. bizim evimiz tadilatta oldugu icin biz suan almadık yerimiz yok cünkü.

mobılyaların harıka donuk pudracım çook beğendim zevklerımız aynı.:nazar::nazar::nazar::nazar:
allah mutlulukla kullanmayı nasıb etsın.
Bızde düşünüyoruz alsak nereye koyacağız dıye bızımde ev yapılıyor .Ne zor işler şu koşturmaca telaş off off:)

mobılyaların harıka donuk pudracım çook beğendim zevklerımız aynı.:nazar::nazar::nazar::nazar:
allah mutlulukla kullanmayı nasıb etsın.
Bızde düşünüyoruz alsak nereye koyacağız dıye bızımde ev yapılıyor .Ne zor işler şu koşturmaca telaş off off:)

çok teşekkür ederim :16::16: :nazar::nazar::nazar: amin. siz anlasmayı yapın . ev hazır olmadan 1 ay önce firmaya haber verin :34:

Back