donuk_pudra'nın aşk çeyizleri :)

Estağfurullah canım benim...
Bu pamuk saten, yani aslında pamuklu, fakat dokusu saten gibi.
Parlıyor, fakat kaymıyor... %100 pamuk, o yüzden fiyatı biraz yüksek...
Zaten mağazaya gidip bir incele, dokusuna hayran kalacaksın...

pamukllu satenler hakkında bende birşey sorabilir miyimmmm :26:
benim pamuk satenimi annemler kumaş alıp diktiler. ilk hafta onu kullandım. ama her sabah kalktığımda çıldıracak gibi oluyordum, özellikle yattıpımız kısımlarda büzüş büzüş oluyordu. sinir oldum değiştirdim
acaba senin pamuk satenlerde öyle bir durum söz konusu mu? yoksa ben mi çok piskopatım bu konuda :18::18: veya biz mi çok sağa sola dönüyoruz da çarşaf çok kırışıyor?

:26:

iyi günlerde mutlulukla kullan canım maşallah hepsi çok güzeller

Son düzenleme:
Canim hepsi cok güzel güle güle kullanin müstakbel esinle :)

Benim bi sorum olucakti.

Philips Epilasiyon Seti nekadar acaba canim fiyatini ögrenebilir miyim? Internette bulamadim aynisindan.

Simdiden tskler :)

cok güzel Aslımmm...güle güle kullannn

canım tesekkür ederim

Canim hepsi cok güzel güle güle kullanin müstakbel esinle :)

Benim bi sorum olucakti.

Philips Epilasiyon Seti nekadar acaba canim fiyatini ögrenebilir miyim? Internette bulamadim aynisindan.

Simdiden tskler :)

çok teşekkür ederim amin inşallah.

epilasyon seti 300 tl fiyatı . ben kampanya yakalamıstım 185 tl aldım

güle güle kullan çok beğendim :))) bi çok kişi çeyizini koymuş bendemi koysam acabaa :$

kızlar herkese merhaba.ben siteye daha yeni üye oldum ve bu ilk yazım:) keşke şimdiye kadar üye olsaydım diyorum kendi kendime herkes ne kadar yardım ediyor birbirine,bayıldım.donuk_pudra çeyizlerinin hepsi de çok güzel inşallah çok güzel günlerde kullanırsın.benimde bu yaz düğünüm olacak ancak şu an sadece yatak odası malzemeleri bitti diğer herşey eksik nasıl tamamlayacağım bilmiyorum bana biraz yardımcı olun lütfen

güle güle kullan çok beğendim :))) bi çok kişi çeyizini koymuş bendemi koysam acabaa :$

teşekkür ederim tabii ki koy. hem aldıklarını ve eksiklerini kolay gözlemliyorsun. hem de fikir alışverişi oluyor.

merhaba tesekkür ederim. darısı sana. herkes birbirine elinden geldiğince yardım ediyor buna emin olabilirsin. çeyiz listesi hazırlıyabilirsin. çeyiz topiğinde danışmak istediğin soruları cevaplayabiliriz. ben de tereddütlüydüm ama arkadaşların çok yardımı oldu. herşeyi de bilinçli ve içime sinerek almama neden oldu.soruların olursa mesaj yazabilirsin de.

canım bardak takımın çok şık güle güle kullan

teşekkür ederim ayşegülcüm maddi anlamda sıkışıkken bu bana ilaç gibi geldi.

cnm teyzenin hediyesi çok şık ne düşünceli teyzen var valla keşke biriside bana su takımı hediye alsa ne güzel olur

cnm teyzenin hediyesi çok şık ne düşünceli teyzen var valla keşke biriside bana su takımı hediye alsa ne güzel olur

Teşekkür ederim ne zamandır konusuyordum su takımı almadım diye süpriz yapmış.. Allah razı olsun bu sıkışıklıkta ilaç gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…