Bilmiyorum. Bana adet olunca haber ver , 2. Gün progesteron ver dediler. Siz kaçıncı gündesiniz ?Benim doktorum lucrini vurulduktan sonra 15 gun icinde adet olacaksin, olamazsan 16.gun gel adet olmussun gibi baslayacagiz demisti. Adet olmaman normal yani bu bilgiyi neden vermediler ki acaba sana
Evet bana da dalgalanmayı önleyecek dediler.Ben vurulduktan 4-5 gün sonra adet oldum diye hatırlıyorum benimki lucrin 3.75 di sanırım hormonları dengeliyo tedavi aşamasında
Ben igneyi vurulduktan 13 gun sonra adet oldum.Bilmiyorum. Bana adet olunca haber ver , 2. Gün progesteron ver dediler. Siz kaçıncı gündesiniz ?
Zamanında mı oldu, geç mi olmuş oldunuz ?Ben igneyi vurulduktan 13 gun sonra adet oldum.
21 kasimda regl olmusum, 11 aralikta lucrin vuruldum, 24 aralik ikinci reglim, biraz gec kalmis ama dedigim gibi doktor soylemisti zaten 15 gun icinde adetin gelecegini.Zamanında mı oldu, geç mi olmuş oldunuz ?
Anladım. İnşallah sonucunuz pozitif olmuştur. Hakkımızda hayırlısı.21 kasimda regl olmusum, 11 aralikta lucrin vuruldum, 24 aralik ikinci reglim, biraz gec kalmis ama dedigim gibi doktor soylemisti zaten 15 gun icinde adetin gelecegini.
Biz histereskopi olmadık ki, siz olmuşsunuz dolayısı ile farklı bir dozaj kullanmış ve tedavi yöntemi uyguluyor olabilir. İnşallah transferiniz pozitif olur.Merhabalar kızlar çok ilginç bende çok farklı kullanıldıanlamadım ki. Ben adetin 4.günü histereskopi oldum ve 5. Günü lucrin yapıldı. Tam 30 gün sonrada (30ocak pazar günü) 2. Dozumu oldum. Herkes adetin 20.günü olmuş lucrini Hiç anlamadım. Ve 14 şubatta ilk kontrolüm olcak büyük ihtimal ilaçlara başlattck doktorum. 3-4 mart gibi transferim olcak ve hiç adet olmadım. 28 aralıktan beri.
Adet olmadan mı transfer yapacak acava banada lucrin önerdi ara lekeler var sürekli baskılayıp öle yapacağım dedi ama adwt olunca mı bilemedim adet olsam sonrası hep kele nasıl tutacak bebekMerhabalar kızlar çok ilginç bende çok farklı kullanıldıanlamadım ki. Ben adetin 4.günü histereskopi oldum ve 5. Günü lucrin yapıldı. Tam 30 gün sonrada (30ocak pazar günü) 2. Dozumu oldum. Herkes adetin 20.günü olmuş lucrini Hiç anlamadım. Ve 14 şubatta ilk kontrolüm olcak büyük ihtimal ilaçlara başlattck doktorum. 3-4 mart gibi transferim olcak ve hiç adet olmadım. 28 aralıktan beri.
Lucrin sonrası adet olmanız gerekiyor ki estrofem progesteron başlayabilesinizAdet olmadan mı transfer yapacak acava banada lucrin önerdi ara lekeler var sürekli baskılayıp öle yapacağım dedi ama adwt olunca mı bilemedim adet olsam sonrası hep kele nasıl tutacak bebek
Lucrin sonrası adet olmanız gerekiyor ki estrofem progesteron başlayabilesiniz
Estrofemle rahmi yeterli kalınlığa ulastiracaklar ondan sonra transfer yapılacak
Lekelenmeniz varsa doktora danışın gerekirse muayene olunderğn
Derin endometriozis hastasıyım laparoskopi oldum skar endometriozis varsı alındı kistler boşaltıldı tüpler alındı ama hala lekeler var yani işl transferim lekeler oldu halde yapıldı negatif malisef adet gibi sürwlki tutmaz ki bi arkadaş lucrin kullanmış regli olmadan yapmışlar transfer yazıyordu olabilir mi merak ettim içim rahat değil lucrin kullansam da lekeler yine gelecwk adet oluncaLucrin sonrası adet olmanız gerekiyor ki estrofem progesteron başlayabilesiniz
Estrofemle rahmi yeterli kalınlığa ulastiracaklar ondan sonra transfer yapılacak
Lekelenmeniz varsa doktora danışın gerekirse muayene olun
Ayni merkezde mi tedaviye devam ediyorsunuz?Derin endometriozis hastasıyım laparoskopi oldum skar endometriozis varsı alındı kistler boşaltıldı tüpler alındı ama hala lekeler var yani işl transferim lekeler oldu halde yapıldı negatif malisef adet gibi sürwlki tutmaz ki bi arkadaş lucrin kullanmış regli olmadan yapmışlar transfer yazıyordu olabilir mi merak ettim içim rahat değil lucrin kullansam da lekeler yine gelecwk adet olunca
Aynı dra gittim transfer için önümüzdeki ay gel dedi başka dr a sordum lucrin sonrası transfer olmalı dedi embriyo taşıyacağım sanırım teşk ederimAyni merkezde mi tedaviye devam ediyorsunuz?
Lekelenme varken transfer yapılması çok doğru gelmedi bana doktor daha iyi bilir tabi de
Ben olsam birkaç farklı doktora görünürdüm
Çok geçmiş olsun inşallah yavrunuza kavuşursunuz
Ben lucrini vurduktan sonra ertesi gün regl olmuştum ama doktorda şaşırmıştı normalde regl geciktiriyormus hem hormonal dengesizliği önlüyormus hem kist baskiliyormus öncesinde yasmin kullanmistim ben birde. Bende ise yaradığını düşünüyorum. Bence olumsuz düşünüp moralini bozma benim 3bb idi tuttu seninki daha iyiArkadaşlar selamlar,
2. Tüp bebek denemem, 1. De transfer aşamasına gelememiştim. Bu yüzden sürecin nasıl olduğunu bilmiyorum.
Adetin 20. günü hastanede lucrin depot yaptılar ama mg ını göremedim. Adet gecikmesi yapacak diye bir açıklama olmadı. Sadece hemşire hormonel dalgalanmaları önleyecek transferden önce dedi.
Adet olduğunda bana yaz. Adetin 2. Günü progesteron ver. Sonucuna göre estofrem başlayacaksın. Önce ilk 4 gün 1 tane sonra ki 4 gün sabah akşam son 4 günde günde 3 kere içeceksin. 12. Gün doktor rahim kalınlığına bakacak dedi.
Ben genelde 26 günde 1 oluyorum. Bazen 24 de oluyor. Normalde regli olmam gerekirdi. Olmadım. Bu ilacın 1 aylık olanı varmış 1 günlük ve 3 aylık , tabii bana hangisi yapıldı bilmiyorum. Ama süreç ne kadar uzar merak ediyorum.
1 hafta geçer ve regli olmazsam doktora danışacağım.
Benzer şeyler yaşanlar var mı ? Bir de 3 ab embriyon tek, genetikten geçmiş. Embriyologta doktorda çok olumlu konuşmadı. Nötr. 39 yaşındayım. Haşimatom var. Bazende prolaktinim yüksek çıkıyor.
İnşallah tutar. Sizde sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza .Ben lucrini vurduktan sonra ertesi gün regl olmuştum ama doktorda şaşırmıştı normalde regl geciktiriyormus hem hormonal dengesizliği önlüyormus hem kist baskiliyormus öncesinde yasmin kullanmistim ben birde. Bende ise yaradığını düşünüyorum. Bence olumsuz düşünüp moralini bozma benim 3bb idi tuttu seninki daha iyi
Merhaba sizin doktorunuz kimdi acaba?Ben lucrini vurduktan sonra ertesi gün regl olmuştum ama doktorda şaşırmıştı normalde regl geciktiriyormus hem hormonal dengesizliği önlüyormus hem kist baskiliyormus öncesinde yasmin kullanmistim ben birde. Bende ise yaradığını düşünüyorum. Bence olumsuz düşünüp moralini bozma benim 3bb idi tuttu seninki daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?