Bebek İkinci El Dönence,Battaniye,Kıyafetler az kullanılmış ve Sıfır Ürünler....

Canım 7-9-19-20.resimler satıldı.Beyaz gelinlik 2 adet biri satıldı diğeri duruyor.28. resimde duruyor düşünürsen ayırayım.

canım dönence dahil bütün kıyafetlerine talibim eğer hepsi 100 tl olur dersen özelden hesap numaranı gönder havaleni gerçekleştireyim yok dersende canın saolsun hayırlı seneler

Canım ben annemlere gidip geldiğimden pek evde duramıyorum eşimin iş adresini veriyim oraya gönderim yaparsın ALİ BÜTÜN ADEMLER OTOGAZ Horozluhan Mahallesi Üçgazi Sokak No:66 Selçuklu/Konya birbirimizden memnun kalırız inşallah

tamam canım göndereyim yanlız telefon numarası da versen iyi olur.istersen facebook yada hotmailden görüşelim sanırım mesaj hakkın yok diğer alan arkadaşla bir sorun olmadı memnun kaldı tabi bende ondan umarım senle de karşılıklı memnun kalırız.

kızım 2,5 aylık teyzesi kıyafetler çok tatlı olduğu için talip oldum umarım hayırlı bir alışveriş olur satmayı düşünmediğin küçülenler varsa gönderirsen memnun olurum iyi akşamlar

canım kargo elime ulaştı hepsi çok tatlı ALLAH (C.C) bizlere evlatlarımızın acısını göstermesin çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…