Bebek İkinci El Dönence arıyorum. Döne döne bulucam inşallah:)

bende beylikdüzündeyim uzakmışız ama
sizin dönencenin resmi varmıdır bir baksam

Merhaba,dönencenin resimlerini ekliyorum.Bu dönencenin iki türlü hareketi vardır.Yukarıdan aşagıya salınım yaparken oyuncaklarda kendi çevresinde dönmektedir.Bununla beraber dikkat ederseniz oyuncakların başında helezon şekli vardır,bu iki hareketli dönence dönerken bebeğin takip ve dikkat özelliğini geliştirmektedir.İlerleyen zamanda oğlumun dikkatli bir çocuk olmasında bu dönenceninde etkisi olduğuna inanıyorum,ve dönenceyi tavsiye ediyorum.Ayrıca at olarak görünen kısımda ışıklıdır,mavi ışık verir,gece lambası olarak kullanılabilir.Düşünürseniz görüşelim.

Eklentiler

• $IMGP1164.JPG
    113,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMGP1169.JPG
    98,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMGP1170.JPG
    102,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMGP1168.JPG
    101,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMGP1172.JPG
    95,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMGP1175.JPG
    118,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMGP1181.JPG
    108,9 KB · Görüntüleme: 36

düşünüyorum bebeğime dönence almauıda çok istiyorum ama fiyat ve kargo sorunu var dönence için çok fazla bi bütçem yok malesef

Bizim donencemizede baksanız belki begenirdiniz sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım Teşekkürler.

satılmdıysa son fiyat nedir acaba ... baharkeskingil@gmail.com

düşünüyorum bebeğime dönence almauıda çok istiyorum ama fiyat ve kargo sorunu var dönence için çok fazla bi bütçem yok malesef

beylıkduzundemısınız bende kurmalı donence var.ben çok memnun kaldım.fısher prıce sevimli gezegen 2 ın 1 .maıl adresınıze foto da atarım

lınk te de var.http://www.sahibinden.com/ilan/alis...vimli-gezegen-2-in-1-donence-142135714/detay/

25 tl.bende beylıkduzundeyım.esenyurt tarafında e5 e çok yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…