- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi muzeyyenrize
tamam g-fotoları bekliyorum. ve özelliklerini
merhaba dün çok uğraştım ama bir türlü foto yükleyemedim eğer isterseniz mail adresinizi gönderin oraya atayım resimlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam g-fotoları bekliyorum. ve özelliklerini
bende beylikdüzündeyim uzakmışız ama
sizin dönencenin resmi varmıdır bir baksam
Merhaba,dönencenin resimlerini ekliyorum.Bu dönencenin iki türlü hareketi vardır.Yukarıdan aşagıya salınım yaparken oyuncaklarda kendi çevresinde dönmektedir.Bununla beraber dikkat ederseniz oyuncakların başında helezon şekli vardır,bu iki hareketli dönence dönerken bebeğin takip ve dikkat özelliğini geliştirmektedir.İlerleyen zamanda oğlumun dikkatli bir çocuk olmasında bu dönenceninde etkisi olduğuna inanıyorum,ve dönenceyi tavsiye ediyorum.Ayrıca at olarak görünen kısımda ışıklıdır,mavi ışık verir,gece lambası olarak kullanılabilir.Düşünürseniz görüşelim.
düşünüyorum bebeğime dönence almauıda çok istiyorum ama fiyat ve kargo sorunu var dönence için çok fazla bi bütçem yok malesef
Bizim donencemizede baksanız belki begenirdiniz sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım Teşekkürler.
dönenceniz tıny love mu?
Merhaba,dönencenin resimlerini ekliyorum.Bu dönencenin iki türlü hareketi vardır.Yukarıdan aşagıya salınım yaparken oyuncaklarda kendi çevresinde dönmektedir.Bununla beraber dikkat ederseniz oyuncakların başında helezon şekli vardır,bu iki hareketli dönence dönerken bebeğin takip ve dikkat özelliğini geliştirmektedir.İlerleyen zamanda oğlumun dikkatli bir çocuk olmasında bu dönenceninde etkisi olduğuna inanıyorum,ve dönenceyi tavsiye ediyorum.Ayrıca at olarak görünen kısımda ışıklıdır,mavi ışık verir,gece lambası olarak kullanılabilir.Düşünürseniz görüşelim.
satılmdıysa son fiyat nedir acaba ... baharkeskingil@gmail.com
düşünüyorum bebeğime dönence almauıda çok istiyorum ama fiyat ve kargo sorunu var dönence için çok fazla bi bütçem yok malesef
beylıkduzundemısınız bende kurmalı donence var.ben çok memnun kaldım.fısher prıce sevimli gezegen 2 ın 1 .maıl adresınıze foto da atarım
lınk te de var.http://www.sahibinden.com/ilan/alis...vimli-gezegen-2-in-1-donence-142135714/detay/
25 tl.bende beylıkduzundeyım.esenyurt tarafında e5 e çok yakın.