- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
Kızım büyüyor. Cisimlere merakı bşladı başlıycak. Dönence alayım bende. Elinde olanlar varsa bekliyorum. Bende bakıyorum kim ne zaman satışa sunmuş diye. Görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende tiny love klasik dönencesi var,oğlum çok sevmişti.fiyatı 80 tl
cok az kullanilmistir. tum oyuncaklari yikanir ve kutusu kumas kapli oldugundan bebegin bir yerine carpip canini acitma riski yoktur. kumandali oldugundan uzaktan calistirabilirsiniz. ayrica hareket ve sese duyarli oldugundan uyanma esnasinda kendiliginden calisarak bebegin tekrar uykuya dalmasina yardimci olur. bebeginiz donenceyle ilgilenme yasini biraktiginda yataginda muzik kutusu o.arak islev gormeye devam eder. asma kolayligi ve tum bebek yataklarina uyumu vardir. 75 tl dusunuyorum. ilgilenirseniz fotograflarim. istanbul da elden teslim alinabilir.
ilgileniyorum. resim alablirmiyim. bir de bebek kaç aylıkken kullanılıyor bu dönemeçli şey:)
bu dönencelerin fiyatları hep böyle pahalımı:)
özellikli olan dönencelerin fiyatı böyle malesef ben 140 tl almıştım ama çok memnun kaldım,özelliklerinin hepsini oğlumda gördüm çok faydalı oldu, resmini koyuyorum,ilgilenirseniz görüşelim.Tiny love dönencesi
bebeğin gelişimini harekete geçirmek için bir müzik, doğal hareket, sesler ve ışık kutlamasıdır
TINY LOVE DÖNENCELERİNİ diğer dönencelerden ayıran en büyük özellik birbirini izleyen hareketlerin zenginliğidir. KLASİK DÖNME hareketinin dışında birbirini izleyen bu hareketler zenginliği bebeğin keyifle dönenceyi izlerken uykuya dalmasını kolaylaştırır.
Çok yönlü hareket bebeğin daha uzun süreler dikkatini dönencede yoğunlaştırmasını kolaylaştırır ve gözleriyle dönencenin hareketleri izlerken görme duyusunu, göz kaslarını ve vizyonunu geliştirir.
20 dk süren klasik müzik ve doğa sesleri zengin bir işitsel ortam sağlar. Klasik müziğin bebeğin zihinsel ve dil ile alakalı gelişimine katkı sağladığı kanıtlanmıştır. 20 dakika kesintisiz devam eden üç değişik müzik bestesi, işitmeyi uyarır ve geliştirir, bebeği müzik dünyasına yakınlaştırır ve müzikal yeteneklerini geliştirir. Rahatlatıcı ve dinlendirici ortam sağlayan müzik ve hareketler bebeğin dönenceyi bir oyuncak olarak daha fazla sevmesini sağlar. Dil gelişimine yardımcı olur.
Aynı anda hareket eden değişik objeler bebeğin görme deneyimini zenginleştirir. Dönencenin motoru ana gövdeden ayrılarak daha sonra müzik kutusu ve gece lambası olarak kullanılabilir.
Nesne Devamlılığı
Beşinci ayından itibaren bebeğiniz, görme alanı içindeki cisimlerin kaybolup yeniden belirdiğinin farkına varacaktır. Bunun sonucunda, belirli bir sırayla ortaya çıkan, kaybolan, yeniden görünen cisimler meydana çıkma egzersizine ve keşfetmeye katkıda bulunurlar.
Duygusal Zeka EQ
Bebeğin sakinleşmesi, en azından ilk başlarda, dışarıdan bir yardıma bağlıdır. Dönence, bebeği yumuşatan bir sakinleştirici uyarıcıdır. Müzik ve hareket kombinasyonu, bebek için sabit, tanıdık ve dostça bir unsura dönüşür.
Dil ve İletişim
Müzik dinlemek bebeklerde dil gelişimine katkıda bulunur. Müzik ve dil cümleler oluşturan bir seri seslerden oluşur. İlk örnekte cümleler müzikal, ikincisinde sözellerdir. İki örnekte de beyin ses serilerini kapar, onları organize eder ve onlara anlam verir.
fiyat alabilirmiyim
özellikli olan dönencelerin fiyatı böyle malesef ben 140 tl almıştım ama çok memnun kaldım,özelliklerinin hepsini oğlumda gördüm çok faydalı oldu, resmini koyuyorum,ilgilenirseniz görüşelim.Tiny love dönencesi
bebeğin gelişimini harekete geçirmek için bir müzik, doğal hareket, sesler ve ışık kutlamasıdır
TINY LOVE DÖNENCELERİNİ diğer dönencelerden ayıran en büyük özellik birbirini izleyen hareketlerin zenginliğidir. KLASİK DÖNME hareketinin dışında birbirini izleyen bu hareketler zenginliği bebeğin keyifle dönenceyi izlerken uykuya dalmasını kolaylaştırır.
Çok yönlü hareket bebeğin daha uzun süreler dikkatini dönencede yoğunlaştırmasını kolaylaştırır ve gözleriyle dönencenin hareketleri izlerken görme duyusunu, göz kaslarını ve vizyonunu geliştirir.
20 dk süren klasik müzik ve doğa sesleri zengin bir işitsel ortam sağlar. Klasik müziğin bebeğin zihinsel ve dil ile alakalı gelişimine katkı sağladığı kanıtlanmıştır. 20 dakika kesintisiz devam eden üç değişik müzik bestesi, işitmeyi uyarır ve geliştirir, bebeği müzik dünyasına yakınlaştırır ve müzikal yeteneklerini geliştirir. Rahatlatıcı ve dinlendirici ortam sağlayan müzik ve hareketler bebeğin dönenceyi bir oyuncak olarak daha fazla sevmesini sağlar. Dil gelişimine yardımcı olur.
Aynı anda hareket eden değişik objeler bebeğin görme deneyimini zenginleştirir. Dönencenin motoru ana gövdeden ayrılarak daha sonra müzik kutusu ve gece lambası olarak kullanılabilir.
Nesne Devamlılığı
Beşinci ayından itibaren bebeğiniz, görme alanı içindeki cisimlerin kaybolup yeniden belirdiğinin farkına varacaktır. Bunun sonucunda, belirli bir sırayla ortaya çıkan, kaybolan, yeniden görünen cisimler meydana çıkma egzersizine ve keşfetmeye katkıda bulunurlar.
Duygusal Zeka EQ
Bebeğin sakinleşmesi, en azından ilk başlarda, dışarıdan bir yardıma bağlıdır. Dönence, bebeği yumuşatan bir sakinleştirici uyarıcıdır. Müzik ve hareket kombinasyonu, bebek için sabit, tanıdık ve dostça bir unsura dönüşür.
Dil ve İletişim
Müzik dinlemek bebeklerde dil gelişimine katkıda bulunur. Müzik ve dil cümleler oluşturan bir seri seslerden oluşur. İlk örnekte cümleler müzikal, ikincisinde sözellerdir. İki örnekte de beyin ses serilerini kapar, onları organize eder ve onlara anlam verir.
Nesne Devamlılığı
Duygusal Zeka EQ
Dil ve İletişim
merhaba
bende artık bebeğim için dönence bakmya başladım. sizinki ilgimi çekti fiyatta yardımcı olabilirseniz düşünebilirim birde kargo sorunu var tabi nerde bulunuyorsunuz
çok özellikli birşey istemiyorum aslına bakarsanız. hani ne bilim uzaktan kumandalıya gerek yok diye düşünüyorum.işte takayım beşiğe ona ilgi gösterirken o onu izlerken ben de bir işe bakayım. cisimlere merakı başladığında bebeğime yardımcı olsun gözlemlemede . dönsün yeter anlıycanız:) özellikliler çok pahalıymış[/
istediğiniz gibi bulursunuz ins
çok özellikli birşey istemiyorum aslına bakarsanız. hani ne bilim uzaktan kumandalıya gerek yok diye düşünüyorum.işte takayım beşiğe ona ilgi gösterirken o onu izlerken ben de bir işe bakayım. cisimlere merakı başladığında bebeğime yardımcı olsun gözlemlemede . dönsün yeter anlıycanız:) özellikliler çok pahalıymış
merhaba düşünürseniz benim elimde tertemiz çok şeker peluş hayvancıklı dönence var müzik çalıp dönüyorlar yalnızca şu an iş yerindeyim akşam eve gidince foto atarım fiyatıda 20 tl
tamam g-fotoları bekliyorum. ve özelliklerini
Ben İstanbul Ataşehir'de oturuyorum,İstanbuldaysanız eldende teslim edebilirim.Fiyatı son 70 tl olur.