dönem dondurmak istiyorum ikinci öğretimim harç ödeyecek miyim?

Pinkharleyquinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
33
Merhaba arkadaşlar lisans 4. Sınıf öğrencisiyim okulumu uzattım şuanda eşimin işi nedeniyle başka şehirde ikamet ediyorum ve suan hamileyim bu nedenle bi süre devam edemiycem okuluma peki dondurduğum süre içerisinde harç ödeyecek miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim şimdiden tesekkürler

dondurduğun süre boyunca harç yatırılmıyor diye biliyorum ki büyük bir ihtimal yatırılmaz.emin olmak için öğrenci işlerini arayabilirsin..

rica ederim ne demek :) maalesef öyle, 1.öğretimde uzatmadığın sürece harç parası yok ama 2.öğretim her daim harç yatırmak zorunda :/ yalnız ben en fazla 1 yıl dondurulabiliyor diye biliyorum önce de söylediğim gibi öğrenci işlerinden daha detaylı bilgi alabilirsin.

Zaten bende bir yil süre ile dondurcam bu yaz dönemi ve diger sene güz dönemi insallah bir sorun cikmaz ögrenci isleri hep mesgul hep mesgul ikinci dönem basladigi icin neyse hayirlisi bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…