- Konu Sahibi geranimo85
-
8+1 canım aminnn tsk ederimm
reglın 18.gunu transferım yapılmıstı canım
Allaha çok şükür ilkinde tutunmuştusaol bıtanem ALLAH RAZI OLSUN
BENIMKILERDE 5.GUNDU
hıc stres yapma tatlım olucana ınan benım transferım olduktan sonra hep gobusumu sevdım benı bırakmayın yavrularım dıye onlar ıcımdeymıs gıbı hıssettım ve davrandım
ve bol bol dua ettım ALLAHIM dualarımı kabul ettı 1 tane yavrum tutundu annesıne çok sukur rabbıme
ALLAHIM TUM ISTEYENlereRE NASIP ETSIN IHSALLAH
beklemenın ne zor oldugunu bılırım ALLAHIM kımseyı evlat hasretıyle sınamasın kımsenın kucagını bos bırakmasın ıhsallah
amin canım benım ıhsallahhhhhh
hakkında hayırlısı olsun
iyi geceler canımmopuyorumnanaktan
slm kızlar benım ılk tup bebek denedım ve bıyokımıyasal gebelıktı 1 tane 5.cı gun ıyı kalıtede 1 tane embrıyonumuz var ne dersınız transfer edelımmı yoksa tekrar tup bebekmı yapalımmı acıll yardımm edın.........
slm kızlar benım ılk tup bebek denedım ve bıyokımıyasal gebelıktı 1 tane 5.cı gun ıyı kalıtede 1 tane embrıyonumuz var ne dersınız transfer edelımmı yoksa tekrar tup bebekmı yapalımmı acıll yardımm edın.........
Canım ya benim merkezde bant kullandırıyormuş. Peki sen bant kullanmaya ne zaman başladın acaba?
miriba miriba miribaaa:lepi:yazdiklarinizi okudum cok heycanliyim,benimde 5 donduulmu$ emo$um var ilk denemem ba$arisizlikla sonuçlandi.
ramazana denk geldigi icin eylulde yapmadim 2.denemeyi insallah ekimde yaptircam,
ama bilmedigim ve merak ettigim cok sey var mesela;ben 2.denemede ilac falan kullanmicaz,direk gitcez merkze ve emo§lari koyucaklar bizde efe gelcez sonra 12 kez yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz ,sabah olcak bis duktura gitcez sonuc pozitif cikcak,sonra bis sevincten çiglik atcas sonra koci§imle hayaller kurcas,mutlu olcas,uzilmices... diye biliyorum,ama oyle diil sanirimCADIARZU.ben yinemi igne yicem yaaakannehir
5 emo§tan hepsinin açilamama gibi bi durumudami var?3 tane koycaklar 2 sini actirmayalimmi yoksa hepsini actirip icinden saglam olanlarimi seçtirelim ay maynak olduumlaelaelaelaelae
cvp yasin lüfeeen lüfeeen,nolaar nolaaar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?