dondurulmuş (frozen) embriyo hakkında kızlar

ben bugün 2. doğum kontrolü içtim estrafemi henüz kullanmaya başlamadım ama yanlış hatırlamıyorsam 1 tane demişti

teşekkürler nazcım
senin kaç hafta oldu canım allah nazarlardan saklasın
ben sana bişi sorcam
tedavi başlama ve bitiş ne kadar sürdü hatırlıyormusun?:uhm:

saol canım darısı sana olsun ıhsallahhh
10 tane vardı benım 4 ü çözüldü 2 si çok ıyı kalıtedeydı 2 tane tranafer edıldı
6 tanesınıde ımha ettırdık canım

sağlıklı bir 9 ay geçirirsin (pardon 7 ay) canım inşallah
bizim 6 tane 6. gün dondurulmuş bebişlerimiz var bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun

saol bıtanem ALLAH RAZI OLSUN
BENIMKILERDE 5.GUNDU
hıc stres yapma tatlım olucana ınan benım transferım olduktan sonra hep gobusumu sevdım benı bırakmayın yavrularım dıye onlar ıcımdeymıs gıbı hıssettım ve davrandım
ve bol bol dua ettım ALLAHIM dualarımı kabul ettı 1 tane yavrum tutundu annesıne çok sukur rabbıme
ALLAHIM TUM ISTEYENlereRE NASIP ETSIN IHSALLAH
beklemenın ne zor oldugunu bılırım ALLAHIM kımseyı evlat hasretıyle sınamasın kımsenın kucagını bos bırakmasın ıhsallah

Allaha çok şükür ilkinde tutunmuştu
bundada tutunacak annesine yavrularım benim
sağlıcakla kal bebişine iyi bak güzelim
ben kaçıyorum eşim yeter artık diyo
iyi geceleropuyorumnanaktan

amin canım benım ıhsallahhhhhh
hakkında hayırlısı olsun
iyi geceler canımmopuyorumnanaktan

slm kızlar benım ılk tup bebek denedım ve bıyokımıyasal gebelıktı 1 tane 5.cı gun ıyı kalıtede 1 tane embrıyonumuz var ne dersınız transfer edelımmı yoksa tekrar tup bebekmı yapalımmı acıll yardımm edın.........

canim ben olsam dondurulmusu transfer ettirirdim, onca hormon ilacina gerek yok yazik vucudumuza. infertilite ilaclarinin yumurtalik kanserine yol actigini gosteren calismalar var ama daha kanitlanmis degil...yani kullandigimiz ilaclar hic de masum degil ne kadar az ilac o kadar iyi..ben 1-2 embriyomu dondurmayi dusunuyorum, insallah gebe kalip dogurursam 1 sene sonra onlari transfer ettirmeyi dusunuyorum...hem daha ucuz hem de daha az zahmetli sadece asilama gibi transfer ediyorlar bildigim kadariyla.hem yeniden tup bebek yaptirsan da hic bir sey garanti degil, acaba yine bu kadar kaliteli embriyon olacak mi?neyse bu benim fikrim, sonucta karari sen vereceksin, doktorunla da gorus mutlaka...hakkinda hayirlisi neyse o olsuna.s.

merhaba canım bence transfer ettır banada 2 embrıyo tranafer etmıslerdı 1 i tuttu cok sukur

Selam ben aranıza yeni katıldım.
benimde ikinci tranferim 13 agustosta yapıldı.doldurulanlardan üç tane çözülerek 5 günlük blast embriyo yerleştirildi,ilkinde biyokimyasal gebelik yaşamıştım bu sefer 14.gün hcg değerim 441 di bir daha test yaptırmadım ayın 12 sinde kese görmeye gideceğim inşallah ikizdir diye dua ediyorum sizce bu değer ikiz için yeterli bir değermi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese iyi hamilelik dönemi ve hayırlı ramazanlar diliyorum

kızlar meraba bişi sorucam bana babyprin verdiler 80 lik ama piyada yok herkez kalktığıını söylüyo bana bi yardımcı olun ya hangi asprini kullanıosunuz çocuk asprini varmış 100 lük piyasada onu mu kullanıosunuz

GERANıMO85.canım ben ilk tedavimde babyprin kullanmıştım o zaman eczanelerde vardı.diğer tedavimdede corasprin kullandım.bence sen önce dr.danış o seni yönlendiri.olmadı sorarsın corasprin kullanabilirmiyim diye.

miriba miriba miribaaa:lepi:yazdiklarinizi okudum cok heycanliyim,benimde 5 donduulmu$ emo$um var ilk denemem ba$arisizlikla sonuçlandi.

ramazana denk geldigi icin eylulde yapmadim 2.denemeyi insallah ekimde yaptircam,

ama bilmedigim ve merak ettigim cok sey var mesela;ben 2.denemede ilac falan kullanmicaz,direk gitcez merkze ve emo§lari koyucaklar bizde efe gelcez sonra 12 kez yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz ,sabah olcak bis duktura gitcez sonuc pozitif cikcak,sonra bis sevincten çiglik atcas sonra koci§imle hayaller kurcas,mutlu olcas,uzilmices... diye biliyorum,ama oyle diil sanirimCADIARZU.ben yinemi igne yicem yaaakannehir

5 emo§tan hepsinin açilamama gibi bi durumudami var?3 tane koycaklar 2 sini actirmayalimmi yoksa hepsini actirip icinden saglam olanlarimi seçtirelim ay maynak olduumlaelaelaelaelae

cvp yasin lüfeeen lüfeeen,nolaar nolaaar:Saruboceq:

Arkadaşım bu kadar basit değil önce gene adetin 3. günü gidiyorsun kist falan olup olmadığına rahimin durumuna bakıyorlar ilaç veriyorlar 17. gün tekrar gidiyorsun eğer rahim kalınlığı istenilen boyuta ulaştıysa o zaman transfer işlemini yapıyorlar burada endometrium kalınlığı önemli o yüzden 2 veya 3 defa dr a gitmen gerkiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…