- Konu Sahibi geranimo85
-
gelincik238
canım ben 1 haziran adetimdi 19 haziranda dondurulmuş transferim yapıldı.zaten dr lar transferden en geç bigün önce arayıp seni çağırırlar merak etme.ben şuanda ikizlerime hamişim çok şükür.
arkadaşlar benimde bu ay dondurulmuş embriyo transferim var. ohss den dolayı ertelenmişti. adetinizin kaçıncı günü transferiniz yapılacak yada yapıldı.adet tarihim 5 eylül ayın kaçına yapılır sizce.
gelincik mrbb arkadaşım benimde ekimde dondurulmuşlarımı kullanıcaz inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alıcaz sadece moralimizi yüksek tutalımyerimseniben
Nette okuduğuma göre 5 günlük yumurtalar yani blastokist yumurtalar artık yumurta içerisinde kendini besleyecek sıvıyı üretiyormuş. Belki drunda bu yüzden verdiği ilaçlar ve kullanım tekniklerinde değişiklik yapmıştır. Genelde drlar ilkinde başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek tedavilerinde ikinci tedeavite yöntem ilaç ve uygulama şekli değiştirip başarı sağlamayı planlıyorlar. Muhtemelen ilaç değişikliğinde bundan kaynaklanıyordur. Umarım çok iyi sonuçlar alırsınız, Allah yardımcınız olsun
gelincik238
canım ben 1 haziran adetimdi 19 haziranda dondurulmuş transferim yapıldı.zaten dr lar transferden en geç bigün önce arayıp seni çağırırlar merak etme.ben şuanda ikizlerime hamişim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?