• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmus emriyo transferi olanlar toplanalim...

Mervean8788

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
47
4
1
37
Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim. Ilk kez kullaniyorum kadinlar klubunu benim bu 3. Denemem bu sefer 2 tane dondurulmus blast transferi oldu ama dondurulmuslarda belirtiler taze emriyodaki gibi olmuyo mu

embriyonun dondurulmuş olması ile taze olması arasında gebelik belirtilerini etkileyen bir faktör yok. doğal yollarla oluşan bir gebelikte yaşama ihtimaliniz olan belirtilerle aynı oluyor. hissedeceğiniz belirtiler sizin vücudunuzun gebeliğe vereceği tepkiyle alakalı tamamen.

Ilk denememde bebegimin kalbi durmustu ozaman hiseytigim belirtiler olmustu ama ikinci ve bu denememde hic belirti yok ve hic biseyde hisetmiyorum belirtisiz hamile kalan sayisida cok azdir tahmin ediyorum

ben ilk 2 gebeliğimde belirtilerim oldukça yoğunda ama 2si de başarısız sonuçlandı. şimdiki gebeliğimde ise başlarda hiç bir belirtim yoktu ama sağlıklı bir gebelik oluştuğunu öğrendim. 6.haftada yine belirtiler başladı, bu sefer endişelendim yine belirtilerim başladığına göre yine mi terslik var diye:) garip ama insanın kafası böyle çalışıyor bazen. şimdi 8.haftadayım ve tüm belirtilerim yine kayboldu. bilmiyorum yine başlayacak mı ne olacak. hiçbir şey hissetmezken gebeliğin ilk aylarını atlatmak bence daha iyi, en azından aklın sürekli bebekle meşgul olmuyor ve daha rahat geçiriyorsun süreci.

Aaa supermis hmile olmana cok sevindim benimde ilk gebeligimde kalbi durdugundan dusukle sonuclandi. Senindemi dondurulmuslarlaydi

ilkini doğal yollarla yaptım, ikincisi dondurulmuş embriyo transferiyle yapıldı. şimdi bu üçüncüsü de dondurulmuş embriyo. hala geçen sene dondurduğum embriyolarımı kullanıyorum, kısmetse ilerde kardeş yaparken de geçen seneki çocuklarımı buzluktan çıkarıp kullandıracağım:) böyle düşünmek komik geliyor hepsi aynı ayın mahsulü gibi.

başın sağolsun mervean. gebelik sonlanınca bazen insanlar sanki otobüste çantanı unutmuşsun da yenisini alabilirmişsin gibi davranıyorlar, üzülme yine olur gibi şeyler söylüyorlar. ama ben bir yakınımızı kaybetmek gibi hissettiğimizi bilen biriyim. kendini hazır hissettiğinde tekrar denemekten çekinme lütfen, umudun olduğu sürece hiç bir şey bitmiş değil.

Sagol inanki oyle gibi oluyo o dusukten sonra bi kere daha dondurulmuslarla denedim 1 tane blast transfer edildi turunamadi simdi 2 tane blast transfer edildi bugun 3. Gunum hep belirti ariyorum ya allahim senin bebeginide saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cevapladifin icinde inanki tesekkur ederim :)

inşallah ya sağolasın.
aynı şeyleri yaşayan kadınlar birbirini daha iyi anlıyor.
benim de 2tane transfer edilmişti bu sefer, biri tutunamamış diğeri tutundu. zaten 1 tane tutunmasına da razıydım.
kan testini bekleyelim şimdi 1hafta daha. inşallah güzel çıkacak sonucun. o zamana kadar kendini oyalamaktan başka yapabileceğin bir şey yok malesef. hiç belirti arama boşver, belirti bazen olmasa da insan kendisi yaratıyor çünkü, onlara güvenmemek lazım.

Ya insallah benimkide tutunmustur evet belirti aramamak lazim napalim herkeste belirti olmaz ama is gudusel bisey ya sanki yine olmadi diye dusunuyorum hep insallah yaniliyorumdur.. hamile duasi tutarnis dua et ne olur

Back