kızlar acaba cuma günü test yapsak kesin sonuç alırmıyız biran önce bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum
Ben yapmadım daha bir kaç kişi yapmadık diye yazmıştı kk de.bende yapayım bugün bari.Sinem ve Sibel sizde problem neydi?Ben de kendimden bahsedeyim biraz.29 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyiz.Bende PKOS var.Eşimde problem yok.Daha önce 1 kez aşılama geçirdim.Uzman olmayan ellerde ölümden döndüm.Daha sonra 2 defa yumurta takibi yaptırdım.İlk tüp bebek denemem her şeyin çok iyi olmasına rağmen başarızlıkla sonuçlandı.Ve şimdide bildiğiniz gibi 3 tane dondurulmuşum 4. günlerinde transfer edildi...
kızlar acaba cuma günü test yapsak kesin sonuç alırmıyız biran önce bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum
Bilmiyorum Sinemcim.Bende aynı korkuları yaşıyorum.Eşime sen benim kanımı alıp gitsen olmuyor mu tarzında aptalca sorular sormaya başladım.Artık sağlıklı da düşünemiyorum.Benim de zaman zaman gelişp giden ağrılarım var, karnımın altında ama ben sanki bu ağrılar psikolojik miş acaba diye düşünüyorum.Anlayacağın ruh sağlığımdan endişe etmeye başlıyorum
Benim günüm 1 kasımda.Test günümde o gün.Benimde moralim bozuk.Cuma günü taşınacağım bu nedenle takım elbiseleri 3-4 er kılıflayıp dolaba astım ara ara gelen kasık ağrılarım geçti , heralde benim bebişler düştü bu sırada.Kaç gündür elimi hiçbirşeye sürmezken küçük bir hata ile düştü galiba embriyolar.Umudum kalmadı benim.Sende moralini bozma krizantemcim , mide bulantın psikolojik bence.
Almanyada niye 14.günü bekliyorlar acaba.Benim doktorumda 12.gün pazara geldiği için cumartesiye yani 11. güne test yazdı.Sen yinede çok şanslısın bence.Çünkü allah bağışlasın 1 evladın var.Anneliği tatmışsın.Bizde birde onun telaşı var.Acaba çocuğumuz hiç olmayacak mı korkusunu da yaşıyoruz.Bir şey soracağım sevgili arkadaşım?İlk çocuğun doğal yollarla mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?