Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

arkadaşlar umarım buradan hayırlı haberlerinizi alırız....dondurulmuşlar için adet görüp adetin 2.ya da 3.günü doktorum kontrole gel dedi...sizde de böyle mi olmuştu?kaç gün içinde transfer yapılıyor?lütfen bi blği verin....

Meliscim tedavin hayırlı uğurlu olsun.Ben 1 ekimde adet oldum 21 ekimde transferim yapıldı.Yani tedavi 21 gün felen sunuyor... ama okuduğum kadarıyla bu tedavi süresi kişiden kişiye değişiyor...

Meliscim tedavin hayırlı uğurlu olsun.Ben 1 ekimde adet oldum 21 ekimde transferim yapıldı.Yani tedavi 21 gün felen sunuyor... ama okuduğum kadarıyla bu tedavi süresi kişiden kişiye değişiyor...

toprakcım çok tşkürrler....hangi ilaçlar kullandırttılar,iğne verdiler mi?ben tam adet olacagım haftada yani doktora gitmem gereken zamanda işimden dolayı şehir dışında olmak zorundayım....napıcam bilmiyorum....sen de adet görüp ilk 3 gün içinde mi ilk kontrolüne gitmiştin?

toprak nasılsın canım bugünüde atlattık sayılır geriye kaldı 5 gün çalışıyomusun sen evdemisin?

toprakcım çok tşkürrler....hangi ilaçlar kullandırttılar,iğne verdiler mi?ben tam adet olacagım haftada yani doktora gitmem gereken zamanda işimden dolayı şehir dışında olmak zorundayım....napıcam bilmiyorum....sen de adet görüp ilk 3 gün içinde mi ilk kontrolüne gitmiştin?

Bir şey değil meliscim.Bana adetin 2-3 yada 4.günü gelmemi söylediler aslında bende acaba bu günler bayrama denk gelir mi diye korktum.Bence bu durumunu merkezinle veya doktorunla konuş.Mutlaka bir yol bulur doktorun.Zaten ilk gittiğinde rahim kalınlığına bakılıp , ilaç yada bant veriyorlar...

Melis, ben dondurulmuşlarla transfer işlemi için doktorumu aradım, doktorumda adet olmam için bana "yasmin" (doğum kontrol ilacı) kullan dedi. Kullandım 3 Ekim'de adet oldum. Doktorum adetimin
3. günü kontrole gitmemi istedi. 3.günü pazar olduğu için ben, 4. günü gittim (6 ekimde) Bi problem yoktu ve "estrofem" tablete ve "Lucrin" iğneye başladım. Aşağıda belittiğim aralıklarla;

6-7-8-9-10 Ekim - günde 1 tablet "ESTROFEM" - 10 Ünite "LUCRİN"
11-12-13-14 Ekim - günde 2 tablet "ESTROFERM" - 10 Ünite "LUCRİN"
14 Ekim'de Lucrin son kullanım
15-16-17-18 Ekim - günde 3 tablet"ESTROFEM"
18 Ekim'de kontrole gittim. Rahim içi kalınlığı 12 mm di.
18-19-20 Ekim - günde 3 tablet "ESTROFEM" ve sabahları "CRİNO JEL"
21 Ekim 2 embriyo transferi yapıldı ve hala günde 2 tablet "ESTROFEM" sabah-akşam "CRİNO JEL"
1 Kasım Kan Tahlili................................sabırsızlıkla bekleniyor.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.

Evet Sinemcim.Şafak 5 kaldı.Var mı bir gelişme?Bende halen yok.halen evdeyim ama dosyalarımı eve getirdim evde çalışmaya çalışıyorum.

yok canım nerde hiçbişey yok belimin ağısı biraz hafifledi göğüslerim elleyince acıyo adet belirtilerim var görücez bakalım inşaallah hepimiz aynı gün ogüzel haberi alkırız gece olunca bana iyice geliyolar zaten uyku diye bişey kalmadı gündüz uyuyp gece düşün allah düşün hayırlısı olsun hakkımızda

sibelce, sinem, toprak ben sizleri eski yazılarınızdan hatırlıyorum.tedavileriniz hayırlı olsun.heyecanınızı ve merakınızı çoooook iyi anlıyorum ama maalesef benim de testten önce hiç bir belirtim olmadı.adet öncesi ağrıları çektim ben de.hatta tutmadı diye düşündüm.benim tedavi olduğum hastane 10. gün testi yaptırmamı istedi.siz de yaptırabilirsiniz.
inşallah hepiniz de hamiş olursunuz kızlar.Allah yardımcı olsun....

sibelce, sinem, toprak ben sizleri eski yazılarınızdan hatırlıyorum.tedavileriniz hayırlı olsun.heyecanınızı ve merakınızı çoooook iyi anlıyorum ama maalesef benim de testten önce hiç bir belirtim olmadı.adet öncesi ağrıları çektim ben de.hatta tutmadı diye düşündüm.benim tedavi olduğum hastane 10. gün testi yaptırmamı istedi.siz de yaptırabilirsiniz.
inşallah hepiniz de hamiş olursunuz kızlar.Allah yardımcı olsun....

canım tşk ederim güzel dileklerin için senin tutmamışmıydı?doğru düzgün düşünemiyorum bütün adet belirtilerim var test yapmaya okadar korkuyorumki anlatamm inşallah iyi haber alırız

canım 4.denememde tuttu çok şükür.düşünmemeye çalış.film izle,kitap oku.insan birşeylerle uğraşmazsa hem kendini dinliyor hem de vakit geçmiyor.mutlu haberlerinizi bekliyorum.

canım 4.denememde tuttu çok şükür.düşünmemeye çalış.film izle,kitap oku.insan birşeylerle uğraşmazsa hem kendini dinliyor hem de vakit geçmiyor.mutlu haberlerinizi bekliyorum.

rabbim bizede yaşatır bu güzel duyguyu inşallah 10. gün kaç çıkmıştı beta senin ? bende yapsammı diye düşünüyorum ama bi cesaretimi toplayabilsem gecen sefer azda olsa belirtim vardı bu sefer hiçbişey hissetmeyince kokruyorum senin bu 4. denemendemi belirtin yoktu canım?daha öncekilerdemi? bi arkadaşım varda oda yaprımıştı oda hiç bi belirti olmamıştı diyor adet olcam sanmıştım dedi oyüzden belli olmaz diyo ama elimde değil işte

tedavilerimin hiçbirinde de belirti yaşamadım.ama şunu söyeleyebirim son tedavimde herşeyi kabullenmiş gibiydim.daha az heyecanlıydım.daha sakindim.daha az stresliydim galiba.son günlerde heyecanım arttı.
10. gün değerim 223 çıktı.ikiz başlamıştı gebeliğim ama biri boş kese oldu, gelişmedi malesef.rabbim bebişimi bana bağışlar inşallah.
teste az kalmış sinem bence başka şeylerle uğraş dikkatini dağıtmaya çalış.

herkeze sevgiler..aranıza bende katıldım sonunda.siteyi epeydir ziyaret etmekteyim.gerçekten çok güzel.

bebişko canım senin adına çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.

slm canım.evet gerçekten de öyle yaşananlar öyle derin ki...burada paylaşmak çok başka.

krizantem benim de kasım ayında dondurulmş embriyo transferim var.ilk tüp bebek deneyimimiz malesef negatif çıktı.sen hangi hastaneye gidiyosun?

Back