• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

toprakçım öyle düşünme okadarcık şeyden düşmezler üzme kendini bence hayırlı haber alıcaz oyüzden gecti kasık ağrıların benimde karnım ağırmaya başladı ara ara kasıklarım arıyo yatınca geciyo anlamadım gitti

İnşallah Sinemcim.Benim kasık ağrılarım tekrar başladı.Karnımda ağrı yok ama korkma biraz önce krizantemle konuştuk onunda karnı çok ağrıyordu.

Arkadaşlar, bendede bugün kahverengi bi akıntı oldu, jel hep geri akıyor. Moralim bozuldu. Ama yinede cumartesi gününü bekliyicem.

Arkadaşlar, bendede bugün kahverengi bi akıntı oldu, jel hep geri akıyor. Moralim bozuldu. Ama yinede cumartesi gününü bekliyicem.

canım bence kahverengi akıntı tutunma belirtisi gecen sefer bendede olmuştu hatta hastalanıyorum diye başlamıştım ağlamaya ama gerisi gelmedi içini ferah tut bence tutundu bebişin sana benimde jel hep geri akıyo ayakta durduğumda bide bu akşam karnım arıyo off yaa iyice hastalık hastası olduk az kaldı şurda beklicez..

inşallah dediğin gibidir sinem. valla kafayı tırlatmasak iyi. bende eşimle bugün biraz gezmeye gittim, biraz yürüdüm, bişeyler yedik. bana çok iyi geldi, açıldım, kafamı dağıttım. az kaldı. inşallah herkes güzel haberler alır.

sinem canım bende kasım ayını bekliyorum yumişlerime kavuşmak için hangi merkeze gittin?

hayır tatlım kadıköy acıbadem hastanesine gidiyorum.geçen ay ilk tüp denemem oldu.şu anda 4 dondurulmuş embriyolarım kasımda beni bekliyor.ilk denemeden sonra sonuç çok acı idi tabii.ama herşeye rağmen güçlü olmak zorundayız.

canım benimde 2. denemem ilki düşükle sonuçlandı son günlerim benimde 2 gün kaldı teste çok heycanlıyım psikolojim bozuldu iyice napıcam bilmiyorum

canım benim, inşallah yüce rabbim hayırlısıyla bebeklerine kavuşturur seni.bence de tüm aşamaların en zoruydu bekleme süresi. Tüm düşüncelerinde içini ferah tutmalısın.

kzıalr benim umutlarım tükendi artık tek bi ışık bile yok rüyamda gördüm negatifti sonuç şimdi diceksiniz rüyalar tersine çıkar diye ama bugüne kadar hiç yanılmadım ben rüyalarımda ve zaten dua ederek yattım allahım sonuç neyse rüyamda göster dedim ve negatifti test sonucum yıkıldım resmen saat 04.00 den beri ağlamaktan helak oldum cuma günüde gidip test yaptırıcam beklemicem artık bi tüp bebek serüvenimizde buraya kadarmış inşallah sizin yüzünüz güler

Sinemcim ne desem bilmiyorum rüyalarimiz herzaman dogru cikmazki bilinc altimizda ne varsa genelde o dogrultuda rüya görürüz, olumsuz düsündügün icin rüyanda olumsuz oldu bence, canini sIkma arkadasim test sonucunu bekle kendini bostanyere yipratiyosun herseyin hayirlisi olsun olumlu düsün olumlu olsun

Sinemcim neden kendini bu kadar olumsuzluğa itiyorsun. Çok düşünüyosun, çok kafana takıyosun, olmayacak diye düşünüyorsun o yüzdende rüyalarda bile olumsuzluklar görebiliyorsun. Sanırım bugün 10. günündesin. Bence çok dayanamayacak gibiysen yaptır bi test. Çünkü bugünde belli olur.

Sinemcim neden kendini bu kadar olumsuzluğa itiyorsun. Çok düşünüyosun, çok kafana takıyosun, olmayacak diye düşünüyorsun o yüzdende rüyalarda bile olumsuzluklar görebiliyorsun. Sanırım bugün 10. günündesin. Bence çok dayanamayacak gibiysen yaptır bi test. Çünkü bugünde belli olur.

bilmiyorum canım ben busefer neden böyle oldum anlamdım gecen sefer bu kadar takmamaıştım hep olumsuz düşünüyorum ya yarın gidip yaptırıcam testti bu eziyetten kurtulayım yoksa biraz daha durursam kafayı yicem iyice taktım olmucak diye yaa biraz umut olmazmı insanda kendi kendime kızıyorum artık

canım benimde 2. denemem ilki düşükle sonuçlandı son günlerim benimde 2 gün kaldı teste çok heycanlıyım psikolojim bozuldu iyice napıcam bilmiyorum

sinemcim ben 4 kez denedim bekleme döneminde kahverengi lekelenmem olduğunda tuttu olmadığında tutmadı seninki tutundu inşllah sana hepinizinki olur inşallah ama bu günler iyi günler sen bi de tutunduktan sonraki evhamı gör kesesini görecekmiyim.kalp atşını duyacakmıyım sorular sorular sorular hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba?Nasılsınız?Ben bugün işe geldim ama pek iyi değilim.Heralde çok kafaya taktğımdan sabahtan beri çarpıntım var.Sanki nefes alamıyorum.Kasıklarımda biraz ağrı var.Birazda göğüslerim çok gergin ve acıyor.Bu arada Sinemcim bozma moralini.Ben sizlerin bebişlerin tuttuğunu düşünüyorum.Sibelcim sende telaş etme kahverengi lekelenme iyidir.Keşke benimde öyle bir belirtim olsa:-(

Kızlar merhaba?Nasılsınız?Ben bugün işe geldim ama pek iyi değilim.Heralde çok kafaya taktğımdan sabahtan beri çarpıntım var.Sanki nefes alamıyorum.Kasıklarımda biraz ağrı var.Birazda göğüslerim çok gergin ve acıyor.Bu arada Sinemcim bozma moralini.Ben sizlerin bebişlerin tuttuğunu düşünüyorum.Sibelcim sende telaş etme kahverengi lekelenme iyidir.Keşke benimde öyle bir belirtim olsa:-(

merhaba toprak ben yarın yaptırcam testi kurtulmak işstiyorum hiç iyi değilim acabamı demekten yoruldum zaten hiç içime doğmuyo tuttuğu eğer olduysada benim için büyük bi mucize

Sinemcim ben test yaptırmaya korkuyorum , bence sen sakın tek başına gitme.Yanında mutlaka biri olsun.Ben ilkinde tutacağına o kadar eminim ki delikanlılık yaptım tek başıma gittim.Olumsuz sonucu alınca koskacaman dünya başıma yıkıldı, kendimi tek başıma hissrettim dünyada.O yüzden c.tesi kocamla gideceğim sonuç negatiif olursa en azından sarılacak , sığınacak biri olur yanımda.

Sinemcim ben test yaptırmaya korkuyorum , bence sen sakın tek başına gitme.Yanında mutlaka biri olsun.Ben ilkinde tutacağına o kadar eminim ki delikanlılık yaptım tek başıma gittim.Olumsuz sonucu alınca koskacaman dünya başıma yıkıldı, kendimi tek başıma hissrettim dünyada.O yüzden c.tesi kocamla gideceğim sonuç negatiif olursa en azından sarılacak , sığınacak biri olur yanımda.

doğru söylüyosun canım ama bende tek başıma gideyim diyorum zaten eşime söylemedim habersiz gidicem kzıyo çünkü bekle bi gün daha diyo ama ben dayanamıyorum yarın sabah erkenden kalkıp gidicem çok belim ağrıyo bugun yine

Back