ekim ayında ilk tüp bebek denemesi yapıldı.38 yumiş içinden 3 sağlıklı embriyo yerleştirildi.herşey çok iyi gelişiyordu.galiba ben tecrübesizliğime yenik düştüm.
Melis, ben dondurulmuşlarla transfer işlemi için doktorumu aradım, doktorumda adet olmam için bana "yasmin" (doğum kontrol ilacı) kullan dedi. Kullandım 3 Ekim'de adet oldum. Doktorum adetimin
3. günü kontrole gitmemi istedi. 3.günü pazar olduğu için ben, 4. günü gittim (6 ekimde) Bi problem yoktu ve "estrofem" tablete ve "Lucrin" iğneye başladım. Aşağıda belittiğim aralıklarla;
6-7-8-9-10 Ekim - günde 1 tablet "ESTROFEM" - 10 Ünite "LUCRİN"
11-12-13-14 Ekim - günde 2 tablet "ESTROFERM" - 10 Ünite "LUCRİN"
14 Ekim'de Lucrin son kullanım
15-16-17-18 Ekim - günde 3 tablet"ESTROFEM"
18 Ekim'de kontrole gittim. Rahim içi kalınlığı 12 mm di.
18-19-20 Ekim - günde 3 tablet "ESTROFEM" ve sabahları "CRİNO JEL"
21 Ekim 2 embriyo transferi yapıldı ve hala günde 2 tablet "ESTROFEM" sabah-akşam "CRİNO JEL"
1 Kasım Kan Tahlili................................sabırsızlıkla bekleniyor.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.
Toprak, Sinem siz neler yapıyosunuz. Kaldı 4 gün.Cumartesi 3 bebiş haberi alırız inşallah. Arkadaşlar benim kafam allak bullak. Ya tutmasa diyorum, ya da tutupta diğeri gibi düşerse gibi düşünceler aklımdan çıkmıyor bi türlü. Zamanda geçmek bilmiyor. Kafayı yiicem artık. Tırnaklarımı yiye yiye bitirdim stresten.
Toprak, Sinem siz neler yapıyosunuz. Kaldı 4 gün.Cumartesi 3 bebiş haberi alırız inşallah. Arkadaşlar benim kafam allak bullak. Ya tutmasa diyorum, ya da tutupta diğeri gibi düşerse gibi düşünceler aklımdan çıkmıyor bi türlü. Zamanda geçmek bilmiyor. Kafayı yiicem artık. Tırnaklarımı yiye yiye bitirdim stresten.
evet canım şafak 4 ama hiçbişey yok delircem kafayı yemek üzereyim sanki tutmadı gibi geliyo hep böyle düşünüyorum ne kadar zor bu beklemek insanın ömründen ömür gidiyo allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ne güzel olurdu aynı gün 3 tane hamiş haberi inşallah bebişlerimiz terk etmemişlerdir bizi:çok üzgünüm:
İnşallah Sinemcim.Dünyada en çok istediğim şey bir çocuk.Ama bunu kendimden çok eşimi baba yapmak için istiyorum...
İnşallah Sinemcim.Sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin?
Ben yapmadım daha bir kaç kişi yapmadık diye yazmıştı kk de.bende yapayım bugün bari.Sinem ve Sibel sizde problem neydi?Ben de kendimden bahsedeyim biraz.29 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyiz.Bende PKOS var.Eşimde problem yok.Daha önce 1 kez aşılama geçirdim.Uzman olmayan ellerde ölümden döndüm.Daha sonra 2 defa yumurta takibi yaptırdım.İlk tüp bebek denemem her şeyin çok iyi olmasına rağmen başarızlıkla sonuçlandı.Ve şimdide bildiğiniz gibi 3 tane dondurulmuşum 4. günlerinde transfer edildi...
merhaba,
ben 21 ekimde dondurulmuş emriyolarla 2 transfer işlemi geçirdim. şimdi sonuçları bekliyorum büyük bir sabırla.
Daha önce 2007 11. Ayda ilk tüp bebek tedavisine başlamıştık. Aralık ayında yumurtama toplama işlemi sonrasında "yumurtalık hiperstimulasyon sendromu ohss" geçirdim. 3 gün hastanede yattım. O yüzden transfer işlemi 28 şubata ertelendi. 3 embriyo yerleştirildi. 11 martta teste gittiğimde hamile olduğum haberini aldım. Kan değerim yüksek çıktı ikizdiler. Fakat düşük yaptım. önce biri, bi hafta sonra diğeri düştü. Tabi bu olaylar beni çok etkiledi, çok üzüldüm. Allahtan hastanede dondurulmuş embriyolarım vardı. Tabi yumurta işlemi tekrardan olmayacağından bu işlemler daha kısa sürdü ve 21 ekimde ikinci kez transfer işlemi oldu. şimdi hepinizin dualarını bekliyorum.
Sizler transferden sonra yattınızmı sürekli, neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?