Dondurulmuş Embriyolarla Transfer

ekim ayında ilk tüp bebek denemesi yapıldı.38 yumiş içinden 3 sağlıklı embriyo yerleştirildi.herşey çok iyi gelişiyordu.galiba ben tecrübesizliğime yenik düştüm.

Hayirlisi olsun canim, moralini bozma bidahaki transferde sonuc pozitif olur insaAllah
ben almanyadayim canim, burda tedavi oluyorum benimde dondurulmus embriyolarim transfer edildi bekliyorum test günümü, isin en zor bölümü bu bence beklemekkkkk

Toprak, Sinem siz neler yapıyosunuz. Kaldı 4 gün.Cumartesi 3 bebiş haberi alırız inşallah. Arkadaşlar benim kafam allak bullak. Ya tutmasa diyorum, ya da tutupta diğeri gibi düşerse gibi düşünceler aklımdan çıkmıyor bi türlü. Zamanda geçmek bilmiyor. Kafayı yiicem artık. Tırnaklarımı yiye yiye bitirdim stresten.

hadi bakalım arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.bende yeni 8 haftalıkken düşük yaptım.aralık ayında dondurulmuşlarla deneyecez.inşallah sizlerin de olurda bana büyük bir moral kaynağı olur.

bu arada bende hamileyken ilk zamanları sürekli belim ağrıdı , kasıklarıma kramp giriyordu.ama bu iyi bir şeyki değerlerim başlarda çok güzeldi.daha sonra düşük yaptım.

bilğiler için çok çok teşekkür ederim....sagolun

evet canım şafak 4 ama hiçbişey yok delircem kafayı yemek üzereyim sanki tutmadı gibi geliyo hep böyle düşünüyorum ne kadar zor bu beklemek insanın ömründen ömür gidiyo allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ne güzel olurdu aynı gün 3 tane hamiş haberi inşallah bebişlerimiz terk etmemişlerdir bizi:çok üzgünüm:

Sibelcecim bende fena değilim.Bugünde evdeyim yarın yavaş yavaş dışarı çıkacağım.Evimiz için bir şeyler almamız gerekiyor onları almaya gideceğiz eşimle.Perşembede duruşmam var ona giderim heralde.Kafayı dağıtmak için eve dosya getirmiştim bugün onları yazıp bitiririm.Yoksa vakit geçmiyor.Benim halen inanılmaz bel ağrım var , birde akşamları bacaklarım çok ağrıyor.Göğüslerimde acı değilde çok dolgunluk var.Onun dışındada pek bir belirti yok.Kendimi dinlemekten bir hal oldum.Bence sende aklına tutupta düşerse tarzı düşünceleri getirme.Gerekirse ilk 3 ay sadece yatarsın düşmesin diye.Gerçi sana söyleyen ben miyim?Bende geceleri uykulardan uyanıyorum bu düşüncelerle.Kadın olmak çok zor ya.Ben bu tüp bebek psikolojisi bir bayanın taşıyacağından daha ağır bir psikoloji.Ama yinede Allahımdan her şeyin hayırlısını diliyorum...:Saruboceq:

İnşallah Sinemcim.Dünyada en çok istediğim şey bir çocuk.Ama bunu kendimden çok eşimi baba yapmak için istiyorum...

İnşallah Sinemcim.Dünyada en çok istediğim şey bir çocuk.Ama bunu kendimden çok eşimi baba yapmak için istiyorum...

aynen canım bende tek dileğim ona bi çocuk verebilmek benim eşim çocuklara çok düşkün yanımda başkasının çocuğunu sevdikçe içim acıyo sanki hiç çocuğumuz olmucak gibi geliyo çok üzülüyorum bu duruma rabbim inşallah sevindirir hepimizi her an duam bu bütün isteyenlere versin allahımsenağlama

Toprak gerçektende kadın olmak zormuş bu konuda. Herşey bizde bitiyor. Bizim dikkat etmemi gerekiyor bu bebeği düşürmemek için, tüm fedakarlıkları bizim yapmamız gerekiyor. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Ama ben K.K. da kimseye paylaşamadığım konuları sizlerle paylaşmakta çok mutluyum.Hepinize teşekkür ederim. İyiki bu zor günlerde yanımdasınız arkadaşlar.

Bende öyle Sibelcim.Hatta eşim KK kıskanıyor.Kızlar <siz transferden sonra banyo yaptınız mı?

İnşallah Sinemcim.Sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin?

canım 24 yaşındayım 4 yıllık evliyim banyo yaptınızmı demişsin bana ilk 4 gün yapma dediler sonra ılık suyla ve mutlaka ayakta yap dediler oturmak sakıncalıymış galiba zaten oturarak yapmamda öyle demişlerdi

Ben yapmadım daha bir kaç kişi yapmadık diye yazmıştı kk de.bende yapayım bugün bari.Sinem ve Sibel sizde problem neydi?Ben de kendimden bahsedeyim biraz.29 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyiz.Bende PKOS var.Eşimde problem yok.Daha önce 1 kez aşılama geçirdim.Uzman olmayan ellerde ölümden döndüm.Daha sonra 2 defa yumurta takibi yaptırdım.İlk tüp bebek denemem her şeyin çok iyi olmasına rağmen başarızlıkla sonuçlandı.Ve şimdide bildiğiniz gibi 3 tane dondurulmuşum 4. günlerinde transfer edildi...

canım bede pko vareşimde bi problem yok 4 aşılama yumurta takibi 1 mikroenjeksiyon(tuttu fakat düşükle sonuçlandı) 2. tüp bebek kaçıncı gününde transfer edildiğini bilmiyorum sadece 1. kalitede demişti doktorum ama hiç olcak gibi gelmiyo.bugün bi değişiklik varmı canım sende bende aynı

Bendede yok.Biraz karnım gergin gibi ama kuruntu yapmış olabilirim.Birde 2 dakika makineden çamaşır çıkartıp yeni çamaşır koydum soluk soluğa kaldım.Ne alakaysa.Başkada bir şey yok.Bugün 7. günümüz belki son 2 gün de olur.

inşallah olur gecenkinde 8. gün lekelenmem olmuştu bugun bişey yok akşam sadece bi ara midem bulandı ama bilmiyorum kendimi dinlemektendir belki öyle gelmiştir belim arıyor yine göğüslerim acıyo ben adet belirtisi diyorum ama inşallah ben yanılıyorumdur

merhaba benim 2 ekimde dondurulmuş embiriyo ile transfer işlemim oldu. Ve sonuç güzeldi ağrilarim oluyordu arada birde kahverengi lekelenmelerim dr. Olabilir dedi fakat 3 gün sonra düşük yaptim canim bu tür olaylar oluyor ama inşallah senin bebişlerin sana siki tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…