canım hadi gözün aydın inşallah sımsıkı tutunurlar sana canım Allah yardımcın olsun... Rabbim gönlündekini nasip etsin
Amin canim ins. Hepimize nasip rtsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hadi gözün aydın inşallah sımsıkı tutunurlar sana canım Allah yardımcın olsun... Rabbim gönlündekini nasip etsin
şafak 5 az kaldı
Kızlar bişey sormak istiyorum yardımcı olun lütfen.daha önce yazmıştım forumda ama şimdi kısaca özet geçicem.dondurulmuş tedavisi için adetimin 1.günü çağırdılar estrofemle günde 3 kere başladık.ilk gün bana adetimin 16.gününe randevu verildi ve bu ara da hiç ultrasona çağırılmadım.bana uzun gibi geldi bu süre.neyse 16.gün gittiğimde rahim kalınlığı 5.6 idi yani ince.dr 2 gün sonra yine gel dedi( yani adetimin 19.günü) 5.7 idi yani kalınlaşma olmamış şimdi 4 gün daha estrofeme devam edecekmişim (adetimin 23.günü) tekrar kontrol....
Böyle bişey hiç duymadım nerdeyse adet günüm geldi ya.....transfer iptal d olabilir dedi hemşire
Şimdi merak ettiğim böyle şeyler yaşanabiliyormu?aksi halde ben beni düzenli kontrole çağırmadığı için böyle bişeyle karşılaştığımı düşünmeye başladım.ilk kontrol çok geç yapıldı napcam şimdi ben ya lütfen bişey söyleyin çok endişeliyim
merhaba arkadaslar
bu gun kan testimi tekrarladim
14.gun 31.5
17.gun49.7
21.gun 343.9
bu kadar yukselmesini beklemiyordum
ALLAH'a sukurler olsun persembe gunu tekrarliycaz testi insALLAH oda guzel cikar
sonuc bekliyen arkadaslar tedaviye basliyacaklar
insALLAH hersey guzel gecer pozitif haberlerinizi aliriz
Rabbim tamamına erdirsin ne güzel bi haber bu
merhaba arkadaslar
14.gun 31.5
17.gun49.7
21.gun 343.9
ALLAH'a sukurler olsun persembe gunu tekrarliycaz testi insALLAH oda guzel cikar
Ne güzel cnm az kalmış mutlu haberler almana :)
Benimde şafak 12 :)))
gözün aydın herzaman güzel haberlerini alalım
canım senin transferin yeni oldu galiba ALLAH kolaylık versin inşaALLAH müjdeli haberlerini alalım
sevgili havva nasılsın canım sık dişini az kaldı müjdeli haberini bekliyoruz
merhaba arkadaslar
14.gun 31.5
17.gun49.7
21.gun 343.9
Ne güzel cnm az kalmış mutlu haberler almana :)
Benimde şafak 12 :)))
Cnmmmm sana kac gundurrr yaziorummm ozel msj dan ama senin msj kutun dolmusssss ((((( kac gundurrrr meraktannnnn oluorummmmmmm cnmmm bna ulasssss msjlariniii silde :)
Cnmmmmm tatlimi tatli arkadasimmm daima aklimdasinnnn eminimmm bebislerinnnn sana simsiki tutundularrr hiccc ama hiccccc suphem yokkkk bitanemmmmm
iyiyim bitanem çok sağol sen nasılsın inşalllllllllah güzel haber veririm... Seninde rabbim bu güzel dileklerini sana çevirsin ve gönlündekini nasip etsin
maşallah canım benim tebrik ediyorum Allahım sana bağışlasın sağlıcakla
Canım lütfen panik yapma idrar testi kesin sonuç vermez hem öyle olsaydı kan testi yaptırmazdık dimi bebişim benimde lekelenmem oldu bugünde iki damla kan geldi hatta nasipte varsa olur böyle olup hamile kalan çokbugün dayanamadım idrar testi yaptım çıkmadı adet sancılarımda başladı dünde baya lekelenmem oldu tutmadı galiba