Dondurulmuş Embriyo ve Temmuz'da Transferi Yapılacaklar Buraya!!!!!!

Çok şükür yoluna girdi herşey dün doktoruma gittim veeeeeee transfer için karar verildi 😃😊 14 gün estorfem kullanıcam inşallah şimdiden heyecan başladı ama senin için çok sevindim yürekten .... 👼🙏🙏 Allah yardımcın olsun dikkat et kendine zor bir süreç atlattın şimdi tadını çıkar nasıl bir duygu bilmiyorum ama Allah inşallah bana da nasip eder Cumartesi kontrolüm var sanırım 8-9 Ağustos transfer olucak bebişlerimle buluşcam 😍😄😍 ne zaman test yaptırdın evde baktın mı gebelik testi falan alıp???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba, geçen çarşamba yumurtalarım toplandı. Embriyolar üçüncü gün donduruldu. Adet olmayı bekliyorum. Acaba ne zaman olurum?

Sanırım bir hafta 10 gün sonra ben öyle olmuştum çok fazla bilgim yok ama nasıl bir süreç atlattın??

Sanırım bir hafta 10 gün sonra ben öyle olmuştum çok fazla bilgim yok ama nasıl bir süreç atlattın??

Bir hafta on gün mü? Tatile gitmeyi planlıyorum. Ama doktor adetin ikinci günü gel demişti. Hemşire telefonla ara doğum kontrol ilacı sözlerim onu alıp içersin, dedi. Yine de muayene olmak isterim tabi. Sürecim normal, adetin ikinci günü iğneler başladı, yumurtalar olgunlaşınca toplandı. Döllendi. Transfer için sonraki ayı beklemeyi, embriyoları dondurmayı tercih etti. Yaşım 41.

Çünkü dondurulmuş embriyolarla başarı oranı çok daha yüksek doktorlar genelde böyle tercih ediyor. Ben de adetin 2.günü başlamıştım 11 gün sonunda yumurta toplama işlemi yapıldı sanırım şimdi hatırlamıyorum sonra embriyoları dondurmaya karar verildi 13 gün sonra da tekrar adet gördüm tekrar kontrole gittim yani ben 28 günde bir Adet oluyorum ama söylemeyi unuttum protestan kullandım onun da etkisi oldu ve birkaç gün daha erken olmuştum sen gününü hesapla bakalım normalde nasıl oluyorsan inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder Rabbim doktorun kim??

Son düzenleme:
[QUO;36322786]Çünkü dondurulmuş embriyolarla başarı oranı çok daha yüksek doktorlar genelde böyle tercih ediyor. Ben de adetin 2.günü başlamıştım 11 gün sonunda yumurta toplama işlemi yapıldı sanırım şimdi hatırlamıyorum sonra embriyoları dondurmaya karar verildi 13 gün sonra da tekrar adet gördüm tekrar kontrole gittim yani ben 28 günde bir Adet oluyorum ama söylemeyi unuttum protestan kullandım onun da etkisi oldu ve birkaç gün daha erken olmuştum sen gününü hesapla bakalım normalde nasıl oluyorsan inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder Rabbim doktorun kim??
Bahçeci Fulya ya gidiyorum. Doktorum Güvenç Bey. 30 günde bir olurum. Cuma göre 10 ağustos oluyor demiştim, doktoruma erken gelebilir demişti. Mutlaka adetin ikinci günü kontrol olmak lazım, değil mi? Benim tatil bekleyecek sanırım. Bu arada iyi ve mutlu bayramlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Size de hayırlı bayramlar 😊 sanırım ertelemek durumunda kalacaksın aslında tatilde iyi gelirdi ama biz anne olalım da tatil çok yaparız inşallah bahçeci tüp bebeği çok duyuyorum başarılı olduklarını söylediler Rabbim inşallah hayırlısıyla sonuçlar... 30 gün de bir oluyosan ve eğer doktorun da erken olabilirsin dediyse doğrudur bende de öyle oldu adetin ikinci gel demesinin nedeni hamileliğe o günden itibaren hazırlanıyorsun o gün itibariyle sana ağızdan alacağın bir ilaç yazacak rahim duvarını kalınlaştıran yaklaşık 10-14 gün sonrasında transfer 👼 ben de bakalım şuan o ilacı kullanıyorum senin adet olduğun gün yüksek ihtimal ben de bebeğime kavuşmuş olacağım 😍😍 inşallah Mevlam nasip eder bize de

inşallah, kavuşalım bebeklerimize sağlıkla, iyi haberlerini alırım umarım, yaz mutlaka :))

Tamam inşallah şimdiden heyecan sardı beni bian önce o gün gelsin ve transferim olsun istiyorum siz de mutlaka haber verin transfer olacak mı? Son durum nedir diye 😉😊

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar benımde dondurulmuşlarım var adet olmayı bekliyorum hayırlısı ıle baslıyıcam sizler hangı hastane ben İstanbul eurofertil

canım sana cevap verdin mi hatırlamıyorum şimdi dikkatimi çekti son durum nedir? ben de İstanbul tüp bebekte tedavi görüyorum

ins hayırlı hberler alırız hurı hanım yaptı transferi benim transferım saat 1 de oldu senın snra 2 katta yatırdılar ık tane embriyo kodular dımı sanada benım 3.cu embrıyosuydu bırı 7 hucrelı diğeri 9 hucrelı baklım artık ıkı tane daha dondurulmuşum kaldı onlarda tutmasa ummut tup bebeğe gecıcemm

hiçbir belitim yok cnm sımdılık aynı sende vamı herhangı bıı gelişme

Benim transferimi de huri hnm yaptı. Benim ilk tüp denemem. O yaşımda 28 o yüzden tek embriyo transferi yaptılar.3 tane de dondurulmuş embriyom var. 5. gün embriyosunu transfer ettiler. Sabah oldu benim transferim. Yarım saat - 1 saat yatırdılar. Sonra çıktım eve geldim.
Ya bariz bir belirti falan hissetmiyorum. Ama karnımın içinde bişiler hissediyorum. İlaçlardan oluyordur diye tahmin ediyorum. Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Haftaya pazartesi çağırdılar beni ama ben dayanamayıp bu haftasonu test yaparım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…