- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
- Konu Sahibi haziran0806
-
Sanırım bir hafta 10 gün sonra ben öyle olmuştum çok fazla bilgim yok ama nasıl bir süreç atlattın??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Size de hayırlı bayramlar 😊 sanırım ertelemek durumunda kalacaksın aslında tatilde iyi gelirdi ama biz anne olalım da tatil çok yaparız inşallah bahçeci tüp bebeği çok duyuyorum başarılı olduklarını söylediler Rabbim inşallah hayırlısıyla sonuçlar... 30 gün de bir oluyosan ve eğer doktorun da erken olabilirsin dediyse doğrudur bende de öyle oldu adetin ikinci gel demesinin nedeni hamileliğe o günden itibaren hazırlanıyorsun o gün itibariyle sana ağızdan alacağın bir ilaç yazacak rahim duvarını kalınlaştıran yaklaşık 10-14 gün sonrasında transfer 👼 ben de bakalım şuan o ilacı kullanıyorum senin adet olduğun gün yüksek ihtimal ben de bebeğime kavuşmuş olacağım 😍😍 inşallah Mevlam nasip eder bize de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar arkadaşlar benımde dondurulmuşlarım var adet olmayı bekliyorum hayırlısı ıle baslıyıcam sizler hangı hastane ben İstanbul eurofertil
cnm benım transferim oldu salı gunu 10 ağustosta gebelik testım var hayırlısı ins
hiçbir belitim yok cnm sımdılık aynı sende vamı herhangı bıı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?