Dondurulmuş Embriyo Transferi

Kızlar dört senelik dönmüş beşinci gün ebmryo var bu şekilde uzun süre dondurup transfer olduktan sonra olumlu sonuç alan varmı aranizda
Canım benim ilk transfer taze idi negatif oldu. Kalan 6 embriyoyu dondurmustuk. 2 yıl sonra ilk transfer de dondurdugumuz embriyoyu kullandık çok şükür pozitif şuan 9+4 üm Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder

Amin canım. Oh ne iyi geldi söylediklerin. İnşallah tutar Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar bir sorum olcak size ben cuma gunu kan verdim yani 10 gün önce 2.8 cıktı degerim paratesi yani bugun gitim 5.8 olmus doktor dedi ki pozitif ama 2 gün sonra gene test ver bakalım yükselme varmı ama boş gebelikte olabilir dedi boyle yasayan var mı

merhaba, yeni okudum yazdıklarınızı
Ben de tüp bebek tedavi sürecindeyim.
Evet benim malesef olmuşu. Bem normal yolla gebe kalmıştım. Değerlerim çok düşük çıktı. 10.4 sonuç sonrası 2 -3 gün sonra kanamam oldu. Dr kimyasal gebelik dedi
Sizin sonuç ne? İnşallah iyidir. Çok zor bir süreç. Allah herkese yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…