Dondurulmuş embriyo transferi

tgcnc

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
399
167
Merhaba kızlar şuan rahim dinlendirme sürecindeyim 16 ocakta adet oldum hastaneyi aradım 30unda gel tahlilleri muayeneyi yaplım transferi planlayalım dediler. Sizlerin adetten ne kadar sonra transferiniz oldu ne zaman yapılınca daha iyi oluyor🙈🙏🏻

Merhaba kızlar şuan rahim dinlendirme sürecindeyim 16 ocakta adet oldum hastaneyi aradım 30unda gel tahlilleri muayeneyi yaplım transferi planlayalım dediler. Sizlerin adetten ne kadar sonra transferiniz oldu ne zaman yapılınca daha iyi oluyor🙈🙏🏻
benim adetimin ilk gününü de sayarak 19. günde transfer oldu

Bizde adetin 17. Gününe gelecek şekilde planladık aksilik çıkmazsa eğer

10 ocak adet oldum 25 ocak transferim yapıldı. doktor karar veriyor endometriyum tabakasının kalınlığına göre.benim 8-9 cm olmuş mesela

10 ocak adet oldum 25 ocak transferim yapıldı. doktor karar veriyor endometriyum tabakasının kalınlığına göre.benim 8-9 cm olmuş mesela
Değişiyor bazen dogal haliyle transfer de edebiliyor bixim öyle oldu 25 gün fln sonra. 26. Da transfer oldum bekliyorum

16martta adet oldum 4 nisanda transfer yapildi.
19.gunde Yani. Cok şükür minik embriyo suan kucagimda. Hayirli haberler ile sizlerede nasip olsun insallah🥰

Doğal haliyle nasıl oluyor cnm benim de 25. Güne denk geliyo hangi ilaçlaro kullandın
Doğal siklıs deniyor yumurtaların kendi halinde büyüyyor kontrole gidiyorsun en son büyümede çatlatma iğnesi vurup yumurtaların temizlenmesi lazım sonraki 3 günde transfer için uygun oluyor. Pek ilaç yok dondurulmuş embriyo için çatlama iğnesi sonraki günde progesteron fitil prednol antibotik veriliyor.

X