Dondurulmuş embriyo transferi süreci nasıl işliyor?

DEW77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
1.811
1
66
İzmir
Bayanlar selam,
Baslıkları cok taradım ancak bir türlü soruma cevap bulamadım,Yumurtalık rezervi problemim var gecen ay 3 yumurtam oldu 2 tanesi embriyoya dönüştü 1.kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu.Rahim yeterli kalınlıkta olmadığı için bir ay sonra transferimi yapmak istedi doktorum.
20sinde regli oldum 2.gunu dogum kontrol hapına başladım,folik asit ve asprin alıyorum.Sorum su dogum kontrol hapı bittikten sonra süreç nasıl işliyor ve tahmini ne kadar zamanda transfer gerçekleşiyor?

bnmde 6 embirym olmustu bi deger yüksek cıkınca bir dahaki aya kaldı adet oluyosun 2. günü gidiyosun estrofem die bir ilac var ilk 5 gn 3 tane ikinci 5 gün 2 tane 3. 5 gün 1 tane içiyosun sonra kontrole gidiyosun rahm yeterli kalınlıktıysa igneywe ge3ciyorsun o aradada embriyolar cozülüyo 2 gün sonra transfer yapılıyor cok kolay geciyo o yumurta toplanana gecen sürec gibi sıkıntılı degil bn o sürecte bir karadeniz turu yaptım düsün kafam dagıldı cok iyi geldi cok sükür bebişim bnmle rabbm sanada nasıp edwer insallh

bnmde 6 embirym olmustu bi deger yüksek cıkınca bir dahaki aya kaldı adet oluyosun 2. günü gidiyosun estrofem die bir ilac var ilk 5 gn 3 tane ikinci 5 gün 2 tane 3. 5 gün 1 tane içiyosun sonra kontrole gidiyosun rahm yeterli kalınlıktıysa igneywe ge3ciyorsun o aradada embriyolar cozülüyo 2 gün sonra transfer yapılıyor cok kolay geciyo o yumurta toplanana gecen sürec gibi sıkıntılı degil bn o sürecte bir karadeniz turu yaptım düsün kafam dagıldı cok iyi geldi cok sükür bebişim bnmle rabbm sanada nasıp edwer insallh

cok sagol cevap icin..oncelikle tebrik ederim dilerim bebegini saglıkla kucagına alırsın ..o zaman soyle dıyebiliriz ben 12 kasımda regli olacagim cunku dogum kontrol hapı ıcıyorum 10 kasımda bıtecek 12sınde reglı olacagım dusunulecek olursa 15 gun mu eklemem gerekıyor uzerıne?27 civarı olurmu dıyorsun eger rahım yeterlı kalınlıga ulasırsa...

merhaba kızlar...

bende benimkini anlatayım herkeze göre farklı sanırım...
adetimin 21. günü lucrine başladım.yum. baskılamak için hasta oldum 5. günü estrofeme başladım bu arada lucrine devam...estrofem ilk 5 gün / 1 tane , sonraki 4 gün / 2 tane (bu arada lucrini bıraktım), son 5 gün / 3 tane ....şu an 3 tane kullanıyorum bittiği gün doktora gidicem ve progestan kullanıcam bi 5 gün daha,çünkü embriyom blast sonrada allah nasip kısmet ederse transfer bayrama sanırım...allah yardımcımız olsun kızlar....

merhaba kızlar...

adetimin 21. günü lucrine başladım.yum. baskılamak için hasta oldum 5. günü estrofeme başladım bu arada lucrine devam...estrofem ilk 5 gün / 1 tane , sonraki 4 gün / 2 tane (bu arada lucrini bıraktım), son 5 gün / 3 tane ....şu an 3 tane kullanıyorum bittiği gün doktora gidicem ve progestan kullanıcam bi 5 gün daha,çünkü embriyom blast sonrada allah nasip kısmet ederse transfer bayrama sanırım...allah yardımcımız olsun kızlar....

hayirlisi olsun canim,genelde aslinda yontemler benzer yada ayni sadece doktorlarin yaklasimlari farkli oyle gorunuyor...dilerim hayirlisi olur bizi haberdar et.

cnm 15 gün hiç gitmiyosun ilacı kulanıyosun 15 gün gidiyosun eger rahim olmussa 2 gün sonrada transfer yaklasık 17 gün oluyo

cnm 15 gün hiç gitmiyosun ilacı kulanıyosun 15 gün gidiyosun eger rahim olmussa 2 gün sonrada transfer yaklasık 17 gün oluyo

Anladim kafamda olustu simdi...tesekkur ederim...senin kac embriyo konuldu peki?

bir tane 5. gün embiryosu koyuldu blaskosit asamasındaydı cok sükür oldu

merhaba kızlar...

Bayramda transferin olacakti son durumunu merak ettim...dileim guzel haber verirsin...

msj görünce cvp vereyim dedim diğer topikten arkadaşım hbyiron salı günü test tarihi inş pozitif alır

umarim oyle olur dilerim bize guzel haber verir..eger haber alirsaniz benimlede paylasirsaniz cok sevinirim...hangi topikteniseniz bu arada?

çok saolun kızlar desteğiniz için dualarınız için allah razı olsun...

ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...

çok mutsuzum ve umutsuzum...

ama malesef kocaman bir sıfır çıktı...hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok...boğazıma düğümleniyor ağlıcam ağlayamıyorum kayınvaldem gelicek akşam annem yemeğe çağırdı hepimizi...neler hayal etmiştim ama gene hayallerim umutlarım kimbilir ne zamana kaldı...belkide hiç olmıcak bişey için bu kadar saçma umutlanıyorum...ilkinde gene bir umut kimyasal olmuştu..şimde o bile olamamış sıfır sıfır sıfır....
kullandığım hormon ilaçlarının yan etkilerine mi yanayım yaş gidiyor ona mı yanayım evlat hasreti yaşıyoruz ona mı yanayım herkezin ayrı beklentisi bakışlar sorular onlara mı yanayım...

canım benim ne diyebilirim ki çok üzüldüm inan vakti gelmemiş demekki neden böyle oluyor insanın ümitleri hayalleri yıkılıyor çaresiz hissediyoruz kendimizi çok allah bizlere güç versin.bende korkuyorum yine yeni bi tedaviye başlamaya hep olumsuzluklar olduğu için hayatta harşey yine olumsuz olacak diyorum.transfer edilen yumurta kalitelimiydi canım osman hoca sence gerçekten iyi bir dr mu.

hbyron inan senden haber varmi diye surekli bakınıyordum gercekten cok uzuldum :( ayni umutları aynı heveslerı ve aynı sonucları uzuntuleri paylasiyourz defalarca yasadik bunlari dilerim ki bir an evvel kendini toplar yeni bir adim atarsin..gercekten cok uzgunum...sanirim hic belirtin yoktu diymi?

Back