• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ ÖNCESİ E2 DEĞERİ KAÇ OLMALI ?

Sheisred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
46
38
38
30
Merhabalar herkese. Uzun süren bir tedavi sonrası nihayet önümüzdeki cuma günü transfer günü olarak belirlendi. Dondurulmuş embriyo transferi olacak. Bugün yapılan kan testi sonucunda E2 değerim 164 mg çıktı. Bu değer çok mu yüksek beklenen aralık nedir ? İnternette bununla ilgili bir bilgi bulamadım yardımcı olabilecek kız kardeşlerim var mı ? :)

Merhaba sorunuza yanıtım yok ama bende bu sorunların cevabını merak ediyorum. Kaç olunca transferim olacak merak ediyorum.siz ilaç kullanıyor musunuz şu an

Merhaba sorunuza yanıtım yok ama bende bu sorunların cevabını merak ediyorum. Kaç olunca transferim olacak merak ediyorum.siz ilaç kullanıyor musunuz şu an
Merhaba. Sanırım kan verdiğim fazdaki süreçte beklenen aralıktaki bir sonuçtu. Onunla beraberde pek çok ilaç verildi. İsim vermiyim ama , fitil , bir kaç tane iğne , bir kaç tane ilaç... Hayırlısı olsun herkesin hakkında inşaallah

Merhabalar herkese. Uzun süren bir tedavi sonrası nihayet önümüzdeki cuma günü transfer günü olarak belirlendi. Dondurulmuş embriyo transferi olacak. Bugün yapılan kan testi sonucunda E2 değerim 164 mg çıktı. Bu değer çok mu yüksek beklenen aralık nedir ? İnternette bununla ilgili bir bilgi bulamadım yardımcı olabilecek kız kardeşlerim var mı ? :)
Bende transfer için adetliyken gittim muayene de kist çıktı Dr kan istedi. E2 66 çıktı ve transfer önümüzdeki aya ertelendi. dr E2 in 60in altında olması gerekiyor dedi.

Back