Çok teşekkür ederim bu kadar çabuk yorum almak mutlu edici peki şuanki durumunuz nedirMuhtemelen 5. Gün embriyosu transferi olmuşsunuzdur. Ben de 28 eylülde olmuştum. 4. Günden başlayarak 8. Güne kadar erken gebelik testi yapmıştım. 5. Gün kaset test yapmıştım ayrıca ve sizinkinden daha silikti :) hayırlısı olsun inşallah
Hamileyim 6hafta 5 günlük. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Size de nasip olsun inşallahÇok teşekkür ederim bu kadar çabuk yorum almak mutlu edici peki şuanki durumunuz nedir
Bende şuan hamileysem eğer 3 hafta 4 günlüğüm pazar ve salı kan testi vereceğim umarım evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruzHamileyim 6hafta 5 günlük. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Size de nasip olsun inşallah
Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin sizde sağlıkla kavuşmuşsunuzdur umarım bebeklerinize bugün 6. Günüm sabah yaptığım son testBen bütün transferlerde 5. Günde görmüştüm inşallah sağlıkla gelsin bebisiniz
Ay rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına peki sorun değilse hastalığın nedir? Ben pkos um5. Gün genel olarak 15 17 civarı çıkıyordu benim beta. 3.de aldim kucağıma şükür. 3 yaşında oğlum. Şimdi yine hamileyim hem de doğal oldu bu :)) darısı isteyenin başına
Bende de pcos vardı çok kiloluydum. Eşimin de sayı düşüktü. Bi sürü tedaviler derken 3 transfer oldum işte bende.Ay rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim adına peki sorun değilse hastalığın nedir? Ben pkos um
Benimde 2. Transferim önceki de tutmuştu ama 22. Haftada kaybetmiştim rabbimin takdiri bakalım hayırlısıyla bunlar sağlıkla tutunmuştur inşallah sağlıkla gelirler dünyaya çift çizgi görse de insan bi türlü rahat edemiyorBende de pcos vardı çok kiloluydum. Eşimin de sayı düşüktü. Bi sürü tedaviler derken 3 transfer oldum işte bende.
Yok canım doğunca da devam ediyor o evhamlar merak etme değişmiyor hiç bsy :) sağlıkla gelsin inşallahBenimde 2. Transferim önceki de tutmuştu ama 22. Haftada kaybetmiştim rabbimin takdiri bakalım hayırlısıyla bunlar sağlıkla tutunmuştur inşallah sağlıkla gelirler dünyaya çift çizgi görse de insan bi türlü rahat edemiyor
Ah bi kesinleşse bu bilinmezlik insanı yıpratıyor resmenYok canım doğunca da devam ediyor o evhamlar merak etme değişmiyor hiç bsy :) sağlıkla gelsin inşallah
Bende 20 sinde oldum transfer 3. Gün için 7. Günden önce yapma test ben çift embriyo olduğu için yaptım yoksa yapmazdım rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın çift çizgi var ama belirti yok bu insanı korkutuyorAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Net çizgi varDarısı herkesin başına. Dondurulmuş 3. Gün embriyosu için ne zaman test yapmak lazım.
5.gün daha erken çıkıyor sanırım testlerde. 23ünde transfer oldum çok heyecanlıyım
Benim de çift embriyo. Geceleri rüyamda ikiz doğurup duruyorumBende 20 sinde oldum transfer 3. Gün için 7. Günden önce yapma test ben çift embriyo olduğu için yaptım yoksa yapmazdım rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın çift çizgi var ama belirti yok bu insanı korkutuyor
Dur daha çok erkenBenim de çift embriyo. Geceleri rüyamda ikiz doğurup duruyorum
Doktorum özellikle tüp bebek tedavilerinde hormon ilaçlarıyla belirtiler birbirine karışır bazen hiç göğsü bile sızlamadan beta değeri çok yüksek kişiler oluyo demişti. Benim de hiç bişeyim yok henüz. Eşim 4 kasıma kadar kan dışında test yapmayacaksın dedi, önceden kalan bir gebelik testini sakladım gizli gizli yapacağımelimde tek olduğu için yapmam gereken gün önemli benim için.
Ahaha kafayı yemiş olabilirizDur daha çok erkenbenimde bel ağrısı dışında hiçbir belirtim yok çift çizgi çıksa da sevinemiyor insan düşünmekten kafayı yemezsek iyi 8. Günüm kan testi yaptıracağım 2. Testi de 10. Gün yaptırırım
Paylaşırız tabi daha bunun kese görmesi var kalp atışı var 2 Li taraması detaylı ultrasonu ooooo. OooAhaha kafayı yemiş olabilirizhadi inş sağlıkla gelsin. Biraz rahat olmak lazım psikolojik olarak ama gerçekten çok zor. 8. Gün güzel bi tarih bence ben de öyle yapabilirim belki ikna edersem. İnş buralardan pozitiflerimizi paylaşırız
Zaten uyuyamıyordum heyecandan. Şimdi bi de bunları düşüneyimPaylaşırız tabi daha bunun kese görmesi var kalp atışı var 2 Li taraması detaylı ultrasonu ooooo. Ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?