- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
Benim 4 tane 5. Gün embriyosu tutmadı canım.. Senin 3. Gün embriyosu tutmuş. Hiç belli olmaz canım Allah bilirArkadaşlar iyi akşamlar benimde 15,5 aylık oglum ve bir ad dondurulmuş embriyom var simdi ikinci bebeği düşünüyoruz ama bizim embriyolar cok kaliteli değildi ancak iki tane sağlıklı buldular biri iyi 3.gun transfer edildi oglum oldu sukur diğeri daha düşük ve hemen dondurdu dr 2. Gun sizce tutar mı?pek ümidim yok açıkcası ama olsun cok istiyorum korkuyorum da.sizden bilgi almak istiyorum
merhaba rahim duvarı kalınlığınız kaçtı transferde18. Gün transferim gerceklesti,tek 5.gün embriyosu idi,9.gün test sonucum 257 idi,bol şans
Bnm 8.5 9 a yakındı bana sormadin ama yardm amaçlı yazım dedim :) :) çünkü bu sayfaya en son herkes seneler önce girmis:))merhaba rahim duvarı kalınlığınız kaçtı transferde
Sınır 7 ve ustu 10 mukemmel:))merhaba rahim duvarı kalınlığınız kaçtı transferde
Bnm 8.5 9 a yakındı bana sormadin ama yardm amaçlı yazım dedim :) :) çünkü bu sayfaya en son herkes seneler önce girmis:))
merhaba siz hamilemisinizBnm 8.5 9 a yakındı bana sormadin ama yardm amaçlı yazım dedim :) :) çünkü bu sayfaya en son herkes seneler önce girmis:))
Canim 9 iyi bi kalınlık endişe etme bnm ki de oyleydi bnm ki de donmus embriyoydu bn günde 3 kere kullaniodum transferdn önce . Bide transferden 5 gün önce progestan iğne hergün . Crinone jel kullanmaya baslatmisti dr ve transferden sonra da bunlara devam edildi ta ki bebek tutup ta 12.hafta ya kadar . Canm çok şükür bn bebegimi kucağıma aldım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahşimdi şöyle söyleyim ben 02/12/2016 da 1 adet estrofem ile dondurulmuş embrıo tedavisine başladım 07/12/2016 kontrole gittim rahim kalınlığı 9 du ve 15 aralığa randevu verdi ve 07/12/2016 da estrofem sabah akşam iç dedi pazar günü 3 adete çıkar dedi haftaya gidene kadar çok kalınlaşmazmı bilemedimki bide ben şuan sadece estrofem kullanıyorum başka ne ilaç kullanıcam ve ilaçlar nedir bile n varmı
Yok canım çok kalinlasmaz korkmamerhaba siz hamilemisiniz
Canm o kadar estrofem kullandım değişmedi yine 9 a yakindi transferden 1 hafta önce . Transfere girerken ölcmediay inşallah siz transfere girerken kalınlık kaçtı sizin kidemi dondurulmuştur.
eylülde taze embrio ile negatif aldım ama hiç yatmadım eşim yatırmadı doktor il günden yarım saatlik yürüyüş verdiği için tutunamadı bebeklerim
Crinone jel sürdüğünde 5 dk falan evin içinde yavaş yavaş yürüsen ilac iyice yerkessin diyr yeteryürüyüş yapmadım tabi ama hiç yatamadım yatırmadı eşim ertesi gün yemek yapmaya başladım bu doktorum ilk 2 3 gün istirihat diyo yemek ve wc için kal dedi o arada yürüyüşünü yapmış olursun arada kalk gez ama istirihat modunda ol dedi