Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
1.145
555
43
36

Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?​

23. Gün transfer oldum ben.
Genelde 19.-23. Oluyor sanırım
Ortalama 20. Gün diyorlar

Peki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?

dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?
Şu an daha transfer sonrası 5. Günüm yarın 6 ☺️ test için gün sayıyorum.
İnşAllah pozitiftir
Sanırım kalınlığa göre tam bilmiyorum açıkcası

Şu an daha transfer sonrası 5. Günüm yarın 6 ☺️ test için gün sayıyorum.
İnşAllah pozitiftir
Sanırım kalınlığa göre tam bilmiyorum açıkcası
Hadi hayırlısı ınshAllah pozıtıfdır sıkı sıkı tutunmuşdur annesıne🙏🙏🙏 bende 3 cu olcan 1 cı ve 2 cı farklı tarihler buda galıba farklı olcak cunkı 21 cı gun saha kontrola çağırdılar galıba bende 23-24 denk gelcek transfer , nerde tedavı goruyorsınuz ılkımı?

Benimde 23-24 sanırım. Pazartesi transferim.acikcasi bana da çok geç geldi. 28-30 güne bir adet olurum mesela. Bilmiyorum neye göre belirliyorlar bilmiyorum

Peki hamile kaldınızmı? Her doktor farklı tarih seçıyor galıba neye bakılarak karar verıyor buna kalınlığaamı acaba?

dondurlmuşmu ? Erken olmuş hamıilemsiiniz?
Hayır erken değil 15-20-ci güna rası yapılır. Henüz bilmiyorum

Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?​

Boyle bir konu daha once açılmıştı.
Benim 25. Gunuydu galiba. Pcos var.
18ine yumurtam buyumustu catlama ignesi oldum. 1 hafta sonra da doktor transfer vermisti.
Yumurtaniza ve rahim kalinligina gore gun değişir

Benimde 23-24 sanırım. Pazartesi transferim.acikcasi bana da çok geç geldi. 28-30 güne bir adet olurum mesela. Bilmiyorum neye göre belirliyorlar bilmiyorum
Bende 21 de daha kontrol çağrıldım , bende 28-31 arası olurum regl , galıba endimetryumun kalınlığına bakılarak sanırım bende kesın bılmıyorum

Hayır erken değil 15-20-ci güna rası yapılır. Henüz bilmiyorum
Evet okudum öğle bazsı 18-25 dıyor bazısı 15-20 bende anlamadım , kaçıncı günü transferın , ınshAllah güzel haberler alırsınız amın🙏

Boyle bir konu daha once açılmıştı.
Benim 25. Gunuydu galiba. Pcos var.
18ine yumurtam buyumustu catlama ignesi oldum. 1 hafta sonra da doktor transfer vermisti.
Yumurtaniza ve rahim kalinligina gore gun değişir
Aaa görmedım bakarım şimdi eskilere , tazemı ıdı sızde transfer ?

Az kaldı , pOzitif alırsınız ınshAllah bebeyınız sıkı sıkı tutunur Allahın izniyle🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Evet çok heyecanlıyım... Çox sağ olun Allah ağzınızdan işitsin🙏🙏 Her kes için hayırlı bir evlat nasip olur İnşallah

Back
X