- 26 Şubat 2024
- 4.819
- 4.630
-
- Konu Sahibi Sinemseren
Bence başka bir doktordan fikir alın evraklarınızı da götürünBiz 1 senelik evliyiz kontrol diye gittik her tedavi uygulandı en son tüp bebek yapılmaya karar verildi
Tamm gidicem mutlakaBak bu da benim eşimin test sonucu her şeyi normal,sperm sayısı 169 milyon ama bu kaliteli olduğunu göstermiyor. Ya spermde ya yumurtada kalite sorunu var yada genetik bir sebebi var. Dediğim gibi Ege genetikten randevu alın detaylı genetik test yapıyorlar. İyi bi de kadın doğum doktoruna git mutlaka yumurta kalitesi için. Aynı zamanda eşinde daha detaylı tetkikler yapılsın.
Peki eşimin bu günde ürolojide detaylı sperm raporuna baktırdık doktor kızdı herşey güzel 63 milyon saglıklı sperm var dedi nasıl kalitesiz olabilir kafam almıyor kendimi dolandıeılmış ve kandırılmış hissediyorum
Sizin yumurtalariniz kalitesiz olabilir. Ya da esinizin sperm dna hasari olabilir. Sperm dna hasar testi yaptirdiniz mi soruma evet yaptilar diye cevap verdiniz ama sanirim siz spermiyogramla benim dedigim testi karistiriyorsunuz. Cunku benim dedigim testi ilk denemede yapmazlar. Birkac basarisiz sonucta spermlerin dna sina bir bakalim derler.
Bizde evrak yok vermiyolar artık telefonlarada cvp vermiyolar herşey onlarda yasak veremeyiz diyolarBence başka bir doktordan fikir alın evraklarınızı da götürün
Elimizde sperm test kagıdı ve kan tahlil sonuçları var başka bişey yokBence başka bir doktordan fikir alın evraklarınızı da götürün
Böyle bir şey mümkün değil. Bütün evraklarınızı alabilirsiniz.Bizde evrak yok vermiyolar artık telefonlarada cvp vermiyolar herşey onlarda yasak veremeyiz diyolar
O yapılmadı canım ben pek anlamıyom kusıra bakmaSizin yumurtalariniz kalitesiz olabilir. Ya da esinizin sperm dna hasari olabilir. Sperm dna hasar testi yaptirdiniz mi soruma evet yaptilar diye cevap verdiniz ama sanirim siz spermiyogramla benim dedigim testi karistiriyorsunuz. Cunku benim dedigim testi ilk denemede yapmazlar. Birkac basarisiz sonucta spermlerin dna sina bir bakalim derler.
Kyk gereği yasak demiş bizim doktor bende yazdım bu saat oldu cvp yolk zaten hiç cvp vermiyolarElimizde sperm test kagıdı ve kan tahlil sonuçları var başka bişey yok
Dna analiz yok cnm yapılmadı bundan haberimiz yokEşiniz DNA sperm analız testi verdı mı spremıyogram testı değil ve de sizin ama degerınız kac? Az yumurta çıkmış mesela benım de düşük ama 0.66ken 6 tane toplandı ıkısı küçüktü ıkısı bozuktu ıkısı dollenıp 3.günde donduruldu sizin ya sprem ya yumurtadan kaynaklı bozukluk olabılır embryolar 3.güne gitmemistir ayrıca transfer edilen her embriyo tutmuyor malesef gebelık olacak dıye bır şey de yok
Ilk denemede insan cok tecrubesiz oluyor kusura bakmalik bir durum yok. Ama mutlaka doktorunu degistir olur mu? Gidecegin doktorun internetten hasta yorumlarini mutlaka oku. Hangi sehirde yasiyorsun? Hangi hastaneye ya da tup bebek merkezine gittin?O yapılmadı canım ben pek anlamıyom kusıra bakma
Valla bize dendiği yumurtalar çok güzel spermler çok güzel bu kadar biz kafamızda neden olmadığına dair sorularla kaldıkEşiniz DNA sperm analız testi verdı mı spremıyogram testı değil ve de sizin ama degerınız kac? Az yumurta çıkmış mesela benım de düşük ama 0.66ken 6 tane toplandı ıkısı küçüktü ıkısı bozuktu ıkısı dollenıp 3.günde donduruldu sizin ya sprem ya yumurtadan kaynaklı bozukluk olabılır embryolar 3.güne gitmemistir ayrıca transfer edilen her embriyo tutmuyor malesef gebelık olacak dıye bır şey de yok
Basek batı Anadolu neslihan gürbüz biz bunu doktorlar sitesinden buldukIlk denemede insan cok tecrubesiz oluyor kusura bakmalik bir durum yok. Ama mutlaka doktorunu degistir olur mu? Gidecegin doktorun internetten hasta yorumlarini mutlaka oku. Hangi sehirde yasiyorsun? Hangi hastaneye ya da tup bebek merkezine gittin?
Ve yorumlar hep güzeldi yorumlara aldandık ve başka paramızda yok 100 bin gittiIlk denemede insan cok tecrubesiz oluyor kusura bakmalik bir durum yok. Ama mutlaka doktorunu degistir olur mu? Gidecegin doktorun internetten hasta yorumlarini mutlaka oku. Hangi sehirde yasiyorsun? Hangi hastaneye ya da tup bebek merkezine gittin?
İzmirIlk denemede insan cok tecrubesiz oluyor kusura bakmalik bir durum yok. Ama mutlaka doktorunu degistir olur mu? Gidecegin doktorun internetten hasta yorumlarini mutlaka oku. Hangi sehirde yasiyorsun? Hangi hastaneye ya da tup bebek merkezine gittin?
Israrla vermiyolarBöyle bir şey mümkün değil. Bütün evraklarınızı alabilirsiniz.
Cok uzuldum kötü bir deneyim olmus. Insallah Allah gonlunuze gore versin. Tup bebek imkaniniz yoksa dogal yolla hamile kalabilirsiniz. Imkansiz denen kisiler bile dogal yolla kalabiliyor. Allah ol der ve olur.Ve yorumlar hep güzeldi yorumlara aldandık ve başka paramızda yok 100 bin gittideneme şansımız da yok
Amin ya Rabbime sığındımCok uzuldum kötü bir deneyim olmus. Insallah Allah gonlunuze gore versin. Tup bebek imkaniniz yoksa dogal yolla hamile kalabilirsiniz. Imkansiz denen kisiler bile dogal yolla kalabiliyor. Allah ol der ve olur.
Mesela çok neden olabılır sprem kaynaklı,rahim kaynaklı,şize ve eşinize genetık test yapıldı mı ya da tüp bebek oncesı vıtamın kullandınız mı? Evet maddi manevi fiziksel olarak çok zor bir süreç kendını hazır hıssettıgın zaman iyi doktorla devam etVe yorumlar hep güzeldi yorumlara aldandık ve başka paramızda yok 100 bin gittideneme şansımız da yok