Çok geçmiş olsun öncelikle. Mesajınızı yazdığınız gün okudum, o günden beri de ne cevap yazacağımı bilemedim. Bu anlattıklarınız doktorlara bazen normal geliyor ancak bizim için çok çok önemli. Zaten normale göre fazlaca hassas oluyoruz. Böyle bir durumda özellikle transfer öncesi bekletilmeniz hiç hoş olmamış. Kim bilir siz kendinizi nasıl strese girmeden hazırladınız, eşiniz nasıl da destek oldu size zihnen rahat olun, diye. Sonra birileri gelip keyfekeder, açıklama yapmadan sizi bekletiyor orada. Maalesef ülkede her şey şikâyetle yürüyor. Son zamanlarda ben de bundan muzdaribim. Tavmergen için Erol Hoca transfere mutlaka giriyor, gibi bir yazı okumuştum. Sanırım böyle bir şey de yok. Sizin yazdığınızdan anladığım...
İzmir'de başka bir doktor ya da merkeze gitmiş miydiniz?
Ben şimdi diğerlerini de araştırıyorum.
Süreçte kör gibi olmanız da normal. Ben görüşmelere gittiğimde donmuş gibi oluyorum bazen.
Şu dediğinizi anlayamadım, bilmediğim bir bilgi muhtemelen. "bu merkezde genellikle 3. gün embriyosu transferi yapılıyor. Bu bile laboratuvarlarının durumunu az çok belli ediyor." 5. gün embriyosu olması daha mı iyidir, anlamına geliyor. Burada benim dikkat etmem gereken nedir?
Umarım bundan sonrası daha iyi olur sizin için. Güzel haberlerinizi bekleyeceğim.