Dondurucuya Konulabilecek Gıdalar???

çok güzel bişeymiş. sevgilin çok şanslı :)
Tesekkur ederim, tekrar,
Umarim o da oyle dusunuyordur ; )
Dedigim gibi elinin altinda onceden hazirladigin seyleri bulundurursan yemek yapmak epey kolaylasiyor,
Ufak porsiyonlar halinde paketlere ayirirsan tencerenin dibinde sogan salca kavurup sonra da bunlari ilave edip uzerine kaynamis suyu doktugun an 5dk.da bile hazir oluyor bazi yemekler,
Hunkar begendi cok buyuk bir yemek sanilir,
eti kavururken daha onceden kozledigim patlicanlari besamel sosla yapinca, bir de yogurt, al sana nefis bir yemek
Usendigim tek sey kizartma, bulasigi da emegi de cok geliyor basinda beklemeyi gerektirdigi icin,
Onu da sebzeleri guzelce yaglayip firina vermekte buldum kolayini, arada da ceviriyorum oldu bitti, hem daha hafif oluyor

bunaldigin birsey olursa soyle yazarim,
ev hanimlari veya anneler kadar saglikli degil yaptiklarim ama hergun superfresh veya konserve urunlere yonelmekten cok daha iyidir...

patlıcan konusunda aydınlanmam lazım hanımlar, yardımcı olur musunuz? annem de dahil birçok uzman dr dondurulmuş patlıcanın zehir olduğunu söylüyor. cesaret edemiyorum bu yüzden. 2 kilo patlıcan aldım çok sevdiğim için ve değerlendiririm bir şekilde dedim ama dünden beri bekliyor olduğu gibi ..

Arkadaşım sorun patlıcanda değil, kızartılmış patlıcanda. Yani yağda. Kızartmaları dondurmak kansere davetiye çıkarıyor. Patlıcanları ya közle, salata için dondurucuya at, ya da tost makinasında kızartarak poşetleyip yemeklik olarak dondur.

bu yöntemleri biliyorum ama diyorum ya etkilendiğim için cesaret edemiyorum. siz uzun zamandır yapıyor musunuz bu şekilde? güvenebilir miyim yani cidden? yemeklik dondurmak istiyorum ben.

bu yöntemleri biliyorum ama diyorum ya etkilendiğim için cesaret edemiyorum. siz uzun zamandır yapıyor musunuz bu şekilde? güvenebilir miyim yani cidden? yemeklik dondurmak istiyorum ben.
Diyorum ya iste kizartilarak dondurulmus gidalar kanserojen. Yani sebzelerin bir sucu yok. Cidden

nem sadece et kokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…