Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar canım cok dondurma istiyoo 41 günlük olusum var acaba dondurma yememin ona bi zararı olurmu bileniniz varmı sütümü soğuturmu cok canım istiyo ...sanki hamileyim de aşeriyorum naniknanik
canım ya benimde 27 günlük bebişim var bende öyle bir gaflette bulunup yedim ama bebişimi üşüttüm 3 gündür kusuyo bana kalırsa yeme ama yinede sen bilirsin
ye gitsin canim ben oglumda hep yerdim ben zaten bademciklerim sisince mecburen inmesi icin dondurma yemem lazim ben hep yerdim hic bi sey de olmadi sukur
ayyy daha simdi arkadasimla msnden yazisiyorduk burdada dondurma konusunu gorunce atladim :roflol: püff zati canim cekiyor siz bebekten biz formdan düsmemek icin yiyemiyoruz :roflol: ayy allah kolaylik versin canlarim size ya :bbo: tabi bizede naniknanik
kızlar canım cok dondurma istiyoo 41 günlük olusum var acaba dondurma yememin ona bi zararı olurmu bileniniz varmı sütümü soğuturmu cok canım istiyo ...sanki hamileyim de aşeriyorum naniknanik
Canım benim bebişte 33 günlük , ben yiyorum kutu kutu hemde :)) dondurma neyse de canım nasıllllll kola çekiyor anlatamam gaz yapar diye içemiyorum üzülüyorum
Canım benim bebişte 33 günlük , ben yiyorum kutu kutu hemde :)) dondurma neyse de canım nasıllllll kola çekiyor anlatamam gaz yapar diye içemiyorum üzülüyorum