'Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor'

sen yedin mi magnumunu

"Şeker gibi insan" lafı sanırız sizin gibi insanlar için söylenmiş. Hayatta başarılı ve mutlu olmanın yolunu bulmuş gibisiniz ve bunu etrafınızdakiler ile paylaşacak kadar yüce gönüllüsünüz. Her şeyi bildiğini iddia etmeyen, herkesten yeni bir şeyler öğrenen, asla ukalalık yapmayan, kötü niyetli olmayan birisiniz. İçiniz de dışınız da çok berrak, insanların sizi olduğunuz gibi görmesine müsaade ediyor ve onların hayatlarına da huzuru, dengeyi ve mutluluğu taşıyorsunuz. Tek kusurunuz çok iyi niyetli ve mükemmelliyetçi olmanız. Bundan dolayıdır ki birisi bir hata yaptığında bunu kabullenip, affetmeniz çok zaman alıyor.

kaymaklıymışım:)

şunu daha düz anlatırsan daha iyi anlarım

öncelikle algida israilin israilin öyle değilmi

ben israilin ne olduğunu biliyormuyum biliyorum

bildiklerimden sorumlumuyum sorumluyum

ve karınca misali varamasamda yolunda ölürüm
payıma düşeni yaparım

konuya gelince
sexsells :sex unsurlarini kullanarak bir sarkicinin veya bir sirketin piyasaya sundugu malzemeyi veya yeni cikan bir filmin pazarlanmasi icin uygulanan kolay sayilabilecek bir metod. genellikle kullanin unsurlar ciplak bayanlardir. son zamanlarda kullanimi fazlasiyla artti.(ekşi sözlükten aldım)

peki neden kullanılıyor başka bir açıklamada daha var sex sattırır

neden tema sex

bilinçaltına işlemek neyi işlemek istediğini açıklamama gerek yok sanırım

sadece lafı dolandırmamış direkt söylemiş

ama hitap ettiği herkesimden insan olduğunu ve nereye gideceğini çarpıtılacağını düşünerek konuşması gerekirdi

hep zaten okuyucu kitlesi belli yani onun reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum popçu kız gibi

sizimi kırcam
sorular baa hiç hitap etmiyordu ama e yakınlarını işaretledim

limonlu dondurma

bu arada hiçte sevemem limonlu dondurmayı

Değerlerine bağlı, akıllı, oturup kalmasını bilen biri kimdir desek eminiz ki parmaklar sizi gösterecek. Nerede ne yapması gerektiğini bilen, her zaman doğru yerde olan, dakik, sözüne güvenilir, insanın sırtını hiç düşünmeden dayayabileceği bir insansınız. Sevdiklerinizi korumak için her şeyi yapar düşmanlarınız içinse kabus olursunuz. Sizin için gri yoktur, ya siyah vardır ya beyaz. Kesin ve kati kararların insanısınız siz. Kararsızlık nedir bilmezsiniz, ama doğru ama yanlış mutlaka bir karar verir ve bu kararınızın sorumluluğunu da mutlaka alırsınız. Bir insanın hayatında her şeyiyle güvenebileceği kaç kişi vardır ki? İşte siz hayatlarına girdiğiniz insanlar için bu sayıyı yükselten birisiniz.

Yahu resmen link veriyorum halen "algida israil mali" deniliyor. Hayir, unilever mali, ve unilever HOLLANDA MARKASI! Tekrar o linki oku istiyorsan. Ve dedigim gibi, zaten israil mali olup olmamasi önemli degil. Dünyada her büyük marka/firma (bu Türk markalari içinde geçerli) israil ile isbirligi yapmazsa bile, baskalari ile yaparlar. Sanki sadece filistinliler mi dünyada savastan, açliktan öldügünü saniyorsun? Dünyada herkes nasil silahlaniyor? Nasil savas çikiyor hiç merak ettin mi?

Ondan dolayi diyorum boykot neredeyse imkansiz çünkü her marka bir pislige bogulmustur. Tabi herkes kendi çapinda markalar için "israilli" olduklarini uydururak, ve o markadan ürün almamak ile kendi vicdanini rahatlamak istiyorlarsa tabiki kendileri bilirler.

Tekrar konuya gelirsek, sex sells herseyi için geçerlidir, sadece dondurma için degil. Ve sex sells ile fuhusluk arasinda daglar kadar fark var. Bu kadin simdi kadinlar üzerinde olan baskiyi anlatsa, kahkaha bile atamadigimizi, ama ayni zamanda kadindan hem seksi olmasi, hem iyi ev kadini hem iyi es olmasi, harika anne,felan olma beklentileri var olmasi, hem reklamlarda seks semblu olmasi kadinlar kötü görüntüleniyor dese, ben bu kadina hak verecektim.

AMA bu kadin bunlari demedi, sende kadinin laflarini çevirip "bence bunu demeye çalisti" diyorsun. Hayir demedi kadin. Kadin resmen dondurmayi fuhusa ile bagdaslastiriyor ve evet bu saçma bir konusma.

Lafa gelince sex ihtiyaç diye bagırır dururuz

Amann o da ne reklamda bikinili kadın mı var tüüü terbiyesizler reklamlar bilinç altımıza sexi yerleştiriyor diye yine söyleniriz
Fuhuşa gelince yapılan eylemin günahıda sevabıda kişiye değil mi?
Bizi alakadar eden ne bilemedim

neden sertleştin

benim emine hanımın avukatlığını yapma gibi bi durumum söz konusu değil

ki boykotum sadece israil ürünlerinede değil yıllardır bildiğim bütün markaları almamaya gayret ediyorum

yapabildiğimi yapıyorum ve senin deyiminle vicdanımı rahatlatıyorum

ne yani nası olsa pisliğe bulaştılar diyerekten almayı değil

almamayı tercih ediyorum

ve orda yazılan Türkiyedeki ürünler diye listelenen ve listede olmayanlardan

hiçbiri evime girmiyor uzun süredir

linki okudumda anlamamı istediğin nedir onu anlamadım 1952 de başlamıştır yatırıma diyor ve markaları yazıyor

bi açıklama yok başka

bilinçaltı ve subliminal mesajlar hakkındaki engin görüşlerinizi alabilir miyim peki ?

Bu avm hep yabancı markalar maşallah hükümette dahada açmak istiyor onlar üretsin biz satın alalım gençlerde işsiz ,işsiz evde otursun onların geliri yükselsin bizmde köleliğimlz çoğalsın hanımlarda yabancı marka aldım diye hava atsın , üretemeyen toplumlar yok olmaya mahkum

Bu avm hep yabancı markalar maşallah hükümette dahada açmak istiyor onlar üretsin biz satın alalım gençlerde işsiz ,işsiz evde otursun onların geliri yükselsin bizmde köleliğimlz çoğalsın hanımlarda yabancı marka aldım diye hava atsın , üretemeyen toplumlar yok olmaya mahkum,hekesin elinde yabancı marka cep telefonları üretemiyoruz , halen 3.donya ülkesiyiz

Bu avm hep yabancı markalar maşallah hükümette dahada açmak istiyor onlar üretsin biz satın alalım gençlerde işsiz ,işsiz evde otursun onların geliri yükselsin bizmde köleliğimlz çoğalsın hanımlarda yabancı marka aldım diye hava atsın , üretemeyen toplumlar yok olmaya mahkum,hekesin elinde yabancı marka cep telefonları üretemiyoruz , halen 3.donya ülkesiyiz

Kadin sacmalamis, ama ben de rastladim boyle bi reklama. Hangisi hatirlamiyorum simdi. Baya bir atesli opusuyorlar. Ben rahatsiz oldum, alt tarafi reklam yani opusmeseler de olur

Yanlış telaffuzlu doğru bir açıklama. bilen bilir (kuran ayet hadis fıkıh bilen) bunlar bazı şeylerin oyunlarıdır ve gençlerin (kız erkek) oyuna düşmesini sağlayan yollardır. Burası Türkiye geneli müslüman olan bir ülke demokratiğiz diye de geniş değiliz. yani ben değilim ailemde değil ben sürekli milleti çıplak görmek zorunda değilim. tv da ne varsa sokakta da o var. kadın haklı gençleri özendirip yollarını saptırıp doğru birşey miş gibi (sadece dondurma reklamı değil) gösteriyorlar bazı şeyleri. Ahir zaman!!!!

zaten çıplak eşittir mayo ve bikini değildir. o zaman hepimiz çıplak geziyoruz sahilde:)

gereksiz gereksiz laflar
kendi ahlakını başka insanlara dayatmaya çalışan tiplerden hiç haz etmiyorum
tamam sen kendince ahlaklısın sanane benim ahlakımdan
ahir zamanmış
laflara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…