Kekler - Pastalar DONDURMA KÜLAHINDA KEK (ETİ KARAM SPONSORLUĞUNDA)

süpermiş. başarılar
Teşekkür ederim.
adra harika olmuş geçen nete bakarken aynısını gördüm,dedim nasıl olur bir baktım sen yapmışsın.
Ellerine sağlık başarılar diliyorum sanada
Görünce ben de bayılmıştım hanım abla.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Ellerine sağlık. Verdiğim kiloları geri aldırcanız bana ya.canım acayip çekiyor
Benim kek kilo aldırmaz. Hem içinde az yağ var hem de bitter çikolatalı.Çok teşekkürler canım.

Off ganajlı ne lezzetli olmuştur, elinize sağlık sizin de :) başarılar
Teşekkür ederim canım.
Ekrana yapıştım çok leziz görünüyorrr
Eline sağlık adra başarılar
Gerçekten lezizdi canım.Çok teşekkür ederim.

ayyy çok orijinal bu elinize sağlık çok değişik çocuklar bayılır bunlara gerçi onlar düz keke bile bayılıyor

ayyy çok orijinal bu elinize sağlık çok değişik çocuklar bayılır bunlara gerçi onlar düz keke bile bayılıyor
Evet çocuklar çok sever eminim.Ama büyükler de bayıldı. Çok teşekkürler canım.

Dondurma gibi çok güzel görünüyor ellerine sağlık başarılar

Geldin ama pir geldin güzelimm hoşgeldin özlemişim senin tariflerini ve sunumunu.. ellerine sağlıkk tariflerde gördüklerimden bir taneside buydu ve aklımdaydı bunu yapabilirim demiştimm.. ama sen harika yapmışsın canımm BAŞARILARR..

Görüntüsüde çok hoş ve değişik,yolllasana bana bir kaç tane hemen yemek lazım

Ay çok değişik harika görünüyor bayıldım Ellerine sağlık canım,başarılar diliyorum yarışmada
Beğeniler beni mutlu ediyor.Çok teşekkür ederim canım güzel yorumuna.

Meg.Sen de katılsana.

Dondurma gibi çok güzel görünüyor ellerine sağlık başarılar
Dün arkadaşıma ikram ettim dondurma sandı.Çayla niye dondurma ikram etti diye geçirmiş içinden.Çok teşekkürler canım.

Hoşbuldum canım.Sen de hoşgeldin.Çok yaramazlık yapıyorsun.Hıı demek sen de bunu yapacaktın.Banlı olmasaydın eklerdin belki de benden önce.Benim kısmetimmiş mi diyim ne diyim.Senin eklediğin de süper olmuş ama.Güzel yorumuna çok teşekkür ederim canım.

mükemmel yapmışsın ve artık senin tarif ile yaparım hayatımm..

Kek sevmeyen çocuk varmıdır ki. Sevmeyen de bu tarifle sever bence:)Çok teşekkür ederim canım.
var var emin ol ıstahsız olunca,cıkolatayı bıle bıtıremeyen ıkızlerımız var aynen bunla yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…