Donasyonla hamile kalanlar ??

ben ilk başlarda nasıl olur nasıl yapabilirim diye çok düşündüm kendi içimde ama tedaviye başlayınca aklımdaki soru işaretleri gitti. hele birde hamile olduğumu öğrenince hiç aklıma bile gelmedi. benim kanımdan besleneceği için rnasını senden alacak dedi doktorum ve huyu suyu bana benzeyecekmiş
Sizindemi yumurtaniz yoktu. Kime yaptirdiniz, ilkindemi tuttu?

ilk donasyon denememde tuttu çok şükür çünkü yıllarca tüp bebeğe çok para döktük son şansımızdı artık doktorum murat ekremdi british kıbrısta yaptık biz şimdi bahçeci olmuş adı ben gittiğim zamanda zaten bahçeci ekibi çalışıyordu

ilk donasyon denememde tuttu çok şükür çünkü yıllarca tüp bebeğe çok para döktük son şansımızdı artık doktorum murat ekremdi british kıbrısta yaptık biz şimdi bahçeci olmuş adı ben gittiğim zamanda zaten bahçeci ekibi çalışıyordu
yumurta rezervi azlığımi neden olmuyordu arkadaşım

Hayırlı olsun bebeğiniz mesela doktorunuz size nasıl bir izahta bulundu , benim doktorum da organ ve hastalıklarını senden alacak birçok şeyi sana benzeyecek demişti
Canim iyice arastir.doktorun belliki senin içini rahatlatmak için böyle söylemiş.huy veya fiziksel yapisi biyolojik annesinden alacaktır
bunları sonradan bilmek hayalkırıklığına ugratmasin seni....eğer gerçekten karar verdiysen bu gibi şeyler sonradan.süpriz olmasın sana

Merhaba arkadaslar ben yenı uye oldum donasyon yaptıranlar varmı benım gıbı merak edıyorum var ıse eger onlar nelerle karsılastı neler yasadı bılgı almak ısterım ben 3 kez denedım malesef hepsı kotu sonuclandı tüm bebeklerm düstü kalplerı durdu merak edıyorm benım gıbı olan varmı varsa ne yaptılar nedenı bır sebebı varmıy vede baska yaptırıp bebegını kucagına alan varmı cok aklım karısık ben cok pısmanım bır merkeze takılıp koru korune aynı tedavıyı hıc arastırmadan. Denedıgım ıcın umutlarımı hayallerımı yarım bıraktılar her defasında olucak bu sfer deyıp kandırdılae ben doktor olmadıgım halde bı sabebı olabılır hangı testler yapılıyor soyleun yapalım bı sorun var bellıkı dıyorum onlar takılmayın stres yapmayın atın kafanızaan gıbı sozlerle kandırdılae sorun bende neden kandm uc kez anlamıyorm sumsı arıyorm mesaj atıyem baslarda acıyorlaedı ama artık engellemısler bende aramıyorm ıstesem farklı numaradan araya bılırm ama tek merkez o kalsa hıc ucret almayacagız deselerde gıtmem bır daha zaten sızler neler yaptınız yaptıran varmk bebegını kucagına alan varmı benım bu son dusen kız dı ve ogrendıgımde kıyafetler almıstık esımle bu sefer olacak dıye cok ınanmıstık esım bana hamıle kıyafetlerı alkıstı 4. Ay bıterken kızım bızlete vede ettı dıger ıkı tedavım 10 ve 11. Haftalarda kalbı durdu bu seferkı 3 ayı bıtırdı rısk azaldı ve cınsıyetını ogrenınce esım hastane cıkısı bu sefer olacak ınsallah hadı kızımla sızı yemege goturecegım hedıye alıcam kızıma ılk hedıyesı babasından demıstı bırsuru elbıse hamıle kıyafetlerı aldık hepsı ruya gıbı masal gıbı gelıyor sımdı sankı bunları baska bırı yasamıs ben sahıt olmusum gıbı gelıyo rabbım tekrarını kımseye yasatmasın ve 4. Ay bıtınce doktor kontuolnde ogrendık kalbı durmus ve benı zehırlıyor her sey bır kenera dogumldan sonra bebegı esıme verdıler genetık ınceleme ıcın o labaratuara goturdu esım o an aklından cıkmıyor dıyo pıskolojısı bozuldu ve gercekten kızmıs genetık arastırmadan sonuc temız geldı 46 xx saglıklıymıs bır sorun cıkmamıs kızımda bana kaln dolaptakı elbıselerı bu surecte kıbrıstakı kılınık hıc yardımcı olamadı sorun bızde degıl esınde dedıl bebek sakattır genetık rahatsızlık vardır omdan dusuyordur dedıler genetık arastırma yaptırım bebekte dedıler ve gosnerdık ama temız geldı raporu bunu soylemek ıcın aradım rapor temız esıme genetık testse yaptırdık oda temı cıktı sırun genetık degılmıs baska sebep var dedım kapattıalr engelledıler bızı basımızdan boyle olaylar gectı bunları yasadıgımıza ben bıle ınanamıyorum lıtfem sızde yasadıklarınızı paylasın umudum kırıldı tekrar denemeye esımde bende korkuyoruz

Merhaba arkadaslar ben yenı uye oldum donasyon yaptıranlar varmı benım gıbı merak edıyorum var ıse eger onlar nelerle karsılastı neler yasadı bılgı almak ısterım ben 3 kez denedım malesef hepsı kotu sonuclandı tüm bebeklerm düstü kalplerı durdu merak edıyorm benım gıbı olan varmı varsa ne yaptılar nedenı bır sebebı varmıy vede baska yaptırıp bebegını kucagına alan varmı cok aklım karısık ben cok pısmanım bır merkeze takılıp koru korune aynı tedavıyı hıc arastırmadan. Denedıgım ıcın umutlarımı hayallerımı yarım bıraktılar her defasında olucak bu sfer deyıp kandırdılae ben doktor olmadıgım halde bı sabebı olabılır hangı testler yapılıyor soyleun yapalım bı sorun var bellıkı dıyorum onlar takılmayın stres yapmayın atın kafanızaan gıbı sozlerle kandırdılae sorun bende neden kandm uc kez anlamıyorm sumsı arıyorm mesaj atıyem baslarda acıyorlaedı ama artık engellemısler bende aramıyorm ıstesem farklı numaradan araya bılırm ama tek merkez o kalsa hıc ucret almayacagız deselerde gıtmem bır daha zaten sızler neler yaptınız yaptıran varmk bebegını kucagına alan varmı benım bu son dusen kız dı ve ogrendıgımde kıyafetler almıstık esımle bu sefer olacak dıye cok ınanmıstık esım bana hamıle kıyafetlerı alkıstı 4. Ay bıterken kızım bızlete vede ettı dıger ıkı tedavım 10 ve 11. Haftalarda kalbı durdu bu seferkı 3 ayı bıtırdı rısk azaldı ve cınsıyetını ogrenınce esım hastane cıkısı bu sefer olacak ınsallah hadı kızımla sızı yemege goturecegım hedıye alıcam kızıma ılk hedıyesı babasından demıstı bırsuru elbıse hamıle kıyafetlerı aldık hepsı ruya gıbı masal gıbı gelıyor sımdı sankı bunları baska bırı yasamıs ben sahıt olmusum gıbı gelıyo rabbım tekrarını kımseye yasatmasın ve 4. Ay bıtınce doktor kontuolnde ogrendık kalbı durmus ve benı zehırlıyor her sey bır kenera dogumldan sonra bebegı esıme verdıler genetık ınceleme ıcın o labaratuara goturdu esım o an aklından cıkmıyor dıyo pıskolojısı bozuldu ve gercekten kızmıs genetık arastırmadan sonuc temız geldı 46 xx saglıklıymıs bır sorun cıkmamıs kızımda bana kaln dolaptakı elbıselerı bu surecte kıbrıstakı kılınık hıc yardımcı olamadı sorun bızde degıl esınde dedıl bebek sakattır genetık rahatsızlık vardır omdan dusuyordur dedıler genetık arastırma yaptırım bebekte dedıler ve gosnerdık ama temız geldı raporu bunu soylemek ıcın aradım rapor temız esıme genetık testse yaptırdık oda temı cıktı sırun genetık degılmıs baska sebep var dedım kapattıalr engelledıler bızı basımızdan boyle olaylar gectı bunları yasadıgımıza ben bıle ınanamıyorum lıtfem sızde yasadıklarınızı paylasın umudum kırıldı tekrar denemeye esımde bende korkuyoruz
bende donasyon yaptıracagımda bu yasadıklarınız hangi merkezdi lütfen yazarmısınız. oraya gitmeyelim

Slm mango
Yazdiklriniz icin tsk. Bizde ilk seferde yanlis dr. Gitdigimiz icin kendi yumurtaligimla tüp bebek yaptirmam gerekene. Bana sacma igneyle ugrastirdi zaten son 3 yumurtaligiminda yok olmasina sebeb oldu. Yasim geregi yumurtaliklar bitdi bizde bu sekilde denedik. Denedigimiz dr. Cok iyi oldugundan ilk seferde tutdu dogurdum bile. Cocugum simdi yasina girecek.
Senden ricam bebegin dogdukdan sonra hislerini yazarmisin.
Ben ilk zamanlar zorlandim.
Esimden ayrilcak olsam dna benim degil.
Artik bunlari yavas yavas atlatiyorum.
Diger arkadaslar acaba nasil hisediyor merakim odur.
Rabbim dileyen istiyen herkese nasip etsin.
Senin bebeginde sag saglim dogurur hayirli bir evlat olur insallah.
Merhaba hangi merkezde tedavi oldunuz acaba

Merhaba arkadaşlar , yumurta donasyonu yaptıranlar var mı? Var ise kıbrısta nereyi tavdiye edersiniz?

Sanami kaldi milletin ne yaptigi. He sen bir müslümansin. Herseyi sen biliyorsun. Haddini bil Allah ile kulun arasina kimse giremez.
Insallah sende cocuk hasreti cekersin Allah sana nasip etmez. Bu yola kalirsin

yumurta rezervi azlığımi neden olmuyordu arkadaşım

member: 964027"]
Merhaba hangi merkezde tedavi oldunuz acaba
[/QUOTE]
Bende british bahçecide murat ekrem beyle başkadım fakat tam başlıyacakken Murat ekrem bilgin bey ayrılmış , yurtdışına gitti dediler kendisinin numarasını vermediler , sizde varsa benimle paylaşırmısınız ? Tedavime kendisi ile devam etmek istiyorum . Benim için çok çok önemli çünkü kendisini görmedim fakat tlf da bir haç kez konuştuk , ilk konuştuğumda işte bu benim dr um demiştim , ama kendisine ulaşamıyorum.

bende donasyonla hamile kaldım ve hiç bir zaman karnımdaki çocuk başkasının diye düşünmedim british murat beyde oldum donasyonumu bana o kadar güzel izah ettki ki süreci hiç endişeye kapılmadım. sen donasyon yaptırmak istemiyor ve bunu doğru bulmuyorsan neden bu sayfadasın ki? Okuma takip etme yapanı yargılamak neden?
Merhaba , 2 yıl geçmiş üzerinden ama merak ettim , bebeğiniz doğdu mu , kucağınıza aldınız mı ? Nasıl bır duygu ? Ben de son çare olarak donasyon düşünmeye başladım ama emin olamıyorum

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm, ben de senin gibi 3 kez aynı klinikte tedavi olarak hayatı ın hatasını yaptım. Hangi klinikte tedavi oldunuz? 🤔

X