Donasyonla hamile kalanlar ??

Merhaba
Kibris Dunya Tup Bebek merkezinde yaptirdik ve suan dort aylik hamileyim.Bu ikinci denememiz,yine ayni merkezde uc yil once denemistik ve olmamisti ve biz de biraz bilincsizdik,cok arastirma yapmamistik o zamanlar.
Herseyden once doktorunuz cok onemli.Iyi arastirilmasi bu konuda uzman olmasi gerekiyor.Gideceginiz merkezi de arastirin.Mesala ilk gittigimiz dr.bizden muayene haric 500 euro para istemisti.Sizden extra para istiyorsa kacin oradan...Hicbir arastirma yapmamisti.Cok da adi duyulmus olmasina ragmen kesinlikle etik bir dr.degildi.Daha sonra Bursa da Nesrin Kaleliogluna gittik.Bursa da yasayanlar icin gercekten tavsiye edebilecegim bir doktor.Nesrin hnm ilk yaptigi islem histereskopi oldu.
ayrica TSH
Anti-Tiroglobulin
Anti-TPO ve
Fana testlerini yaptirdik.Bu degerlerde sorun olursa transferin cok basarili olamayacagini ogrendik.Once bu degerlerin duzelmesi gerekiyor.Ve bircok doktor malesef bunlari bilmiyor.
Daha sonrada iki embriyo transferi yapildi ve bir tanesi tutundu.Hamilelik belirtisi de yoktu,forumlarda yazilanlari okudugumda .
Umarim isteyen herkes sahip olur bebegine

Slm mango
Yazdiklriniz icin tsk. Bizde ilk seferde yanlis dr. Gitdigimiz icin kendi yumurtaligimla tüp bebek yaptirmam gerekene. Bana sacma igneyle ugrastirdi zaten son 3 yumurtaligiminda yok olmasina sebeb oldu. Yasim geregi yumurtaliklar bitdi bizde bu sekilde denedik. Denedigimiz dr. Cok iyi oldugundan ilk seferde tutdu dogurdum bile. Cocugum simdi yasina girecek.
Senden ricam bebegin dogdukdan sonra hislerini yazarmisin.
Ben ilk zamanlar zorlandim.
Esimden ayrilcak olsam dna benim degil.
Artik bunlari yavas yavas atlatiyorum.
Diger arkadaslar acaba nasil hisediyor merakim odur.
Rabbim dileyen istiyen herkese nasip etsin.
Senin bebeginde sag saglim dogurur hayirli bir evlat olur insallah.

Slm mango
Yazdiklriniz icin tsk. Bizde ilk seferde yanlis dr. Gitdigimiz icin kendi yumurtaligimla tüp bebek yaptirmam gerekene. Bana sacma igneyle ugrastirdi zaten son 3 yumurtaligiminda yok olmasina sebeb oldu. Yasim geregi yumurtaliklar bitdi bizde bu sekilde denedik. Denedigimiz dr. Cok iyi oldugundan ilk seferde tutdu dogurdum bile. Cocugum simdi yasina girecek.
Senden ricam bebegin dogdukdan sonra hislerini yazarmisin.
Ben ilk zamanlar zorlandim.
Esimden ayrilcak olsam dna benim degil.
Artik bunlari yavas yavas atlatiyorum.
Diger arkadaslar acaba nasil hisediyor merakim odur.
Rabbim dileyen istiyen herkese nasip etsin.
Senin bebeginde sag saglim dogurur hayirli bir evlat olur insallah.
Dna nedir. O sizin kanınızla canınızla büyümüş bir bebek. Gözle görülemeyen 1 hiç de için evladınızı benimsememek olmalı. Size anne diyecek. Öyle sarılacak ki tüm kuşkularınız gidecek. Bu gece gözlerine bakıp öperek uyutacaginiz bir bebeğiniz var. Bense bulaşıkları yıkayıp uyku bir türlü tutmadığindan dizi açıp önünde sızacağım

Dna nedir. O sizin kanınızla canınızla büyümüş bir bebek. Gözle görülemeyen 1 hiç de için evladınızı benimsememek olmalı. Size anne diyecek. Öyle sarılacak ki tüm kuşkularınız gidecek. Bu gece gözlerine bakıp öperek uyutacaginiz bir bebeğiniz var. Bense bulaşıkları yıkayıp uyku bir türlü tutmadığindan dizi açıp önünde sızacağım

Melekade neden öyle diyorsunuz insallah sizinde olur.
Allahdan umut kesilmez. Dilerim insallah sizede nasip olur.
Yorumunuz icin tsk yazdiklariniz da cok haklisiniz

Insaallah helalinden nasip eder...dna nedirmis...Allah bosunamu Dna yi yaratti. Neyse.. benimde cocugum olmuyor fakat böyle sizlanipta donasyon gibi seylerle ugrasmiyorum...

Saziye2306 madem sizin ilginiz alakaniz olmaz neden bu soruya cevap verdiniz?
Ben yaptiran arkadaslarin hisiyatini merak etdim.
Herkesin dogrusu yanlisi kendisine
Arkadasin yazdigi gibi kimse büyük söylemesin.
Ben böyle dr. Dediginde nerdeyse Dr. Dövecektim.
Nasil oldu nasil birden kabul etdim kendimde sasirdim..
Ahkam kesmekle olmuyor bu isler.

Yasam süprizlerle dolu....

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."
Bütün hadisi seriflerden bitek bunu ezberlemissiniz. Günahi sevap gibi reklam yapmayida biliyorsunuz. Dna nedir diyorsunuz. Allah dnayi bosa yaratmadi. Neshebi bozmaniza izin vermiyor kalkmisiniz hersey normalmis gibi anlatiyorsunuz.

bende donasyonla hamile kaldım ve hiç bir zaman karnımdaki çocuk başkasının diye düşünmedim british murat beyde oldum donasyonumu bana o kadar güzel izah ettki ki süreci hiç endişeye kapılmadım. sen donasyon yaptırmak istemiyor ve bunu doğru bulmuyorsan neden bu sayfadasın ki? Okuma takip etme yapanı yargılamak neden?

bende donasyonla hamile kaldım ve hiç bir zaman karnımdaki çocuk başkasının diye düşünmedim british murat beyde oldum donasyonumu bana o kadar güzel izah ettki ki süreci hiç endişeye kapılmadım. sen donasyon yaptırmak istemiyor ve bunu doğru bulmuyorsan neden bu sayfadasın ki? Okuma takip etme yapanı yargılamak neden?
Hayırlı olsun bebeğiniz mesela doktorunuz size nasıl bir izahta bulundu , benim doktorum da organ ve hastalıklarını senden alacak birçok şeyi sana benzeyecek demişti

Bütün hadisi seriflerden bitek bunu ezberlemissiniz. Günahi sevap gibi reklam yapmayida biliyorsunuz. Dna nedir diyorsunuz. Allah dnayi bosa yaratmadi. Neshebi bozmaniza izin vermiyor kalkmisiniz hersey normalmis gibi anlatiyorsunuz.
Kizim senin derdin nedir sana sormadikki sen cevap veriyorsun. Seni ne gerdi tatlim

Arkadas kendininde olmadiginfan bunalima girmis catacak yer ariyor.

Bana biraz duygularini yazabilirmisin?
Allah anali babali büyütsün
Allah istiyen herkese nasip etsin. Yukardaki elestirenden haric

ben ilk başlarda nasıl olur nasıl yapabilirim diye çok düşündüm kendi içimde ama tedaviye başlayınca aklımdaki soru işaretleri gitti. hele birde hamile olduğumu öğrenince hiç aklıma bile gelmedi. benim kanımdan besleneceği için rnasını senden alacak dedi doktorum ve huyu suyu bana benzeyecekmiş

X