Domuz yagi ile ilgili bir bilgim yok malesef.
Bir lokman hekime gitseniz, belki bitkilerle bir cözüm
bulabilirsiniz.
Allah acil sifalar versin.
Canim cok gecmis olsun oncelikle.
Ozonical diye bir krem var seker hastalari yaralarina cok iyi geliyormus diye duydum.Ozon ve zeytinyagi karisimi sadece.internette bir arastirmani oneririm.Sanirim markaponda da satiliyor. cevremde kullanan yok fakat bir denemenizi oneririm.Allah sifa versin.
herkese selamlar, sağlıklı güzel günler diliyorum. Arkadaşımın dedesi çok rahatsız ve şeker hastası üç yıl önce de bacağı kesildi malesef..... şimdi de diğer ayağında bir yara oluştu ve yara kapanmıyor tüm tedavilere rağmen... Ve birkaç duyum aldık domuz yağı sürülünce yara k apanır diye ve bilgisi olab var mı??? Yarası kapanmazsa diğer ayağı da kesilecek ve hiç ayağa kalkamayacak( domuz yağı yarayı kapatır mı bilen var mı?
arkadasım sakın oyle bılmedıgınız seyler surmeyın anneannemın bir ayagı yok bu seker illeti yüzünden oksijen tedavısı yapıyorlarmıs yaraların kapanması için bır arastırın derim bende yeni duydum keske onceden duyup yaptırsaydımda anneannemın ayagını kesmeselerdı
sanada cok gecmis olsun canim yaa.(( bu seker hastaligi felaket bir illet.benim annemde seker hastasi senelerdir.insulin falan kullanmiyor.ilac tedavisi suan ama aklim hep onda yinede.helede boyle seyler okuyunca cok daha fazla uzuluyorum.allahim tum hastalara sifa versin.
tşk ederm cok kotu zamanlardı düşünmek bıle ıstemedıgım ard arda kuzenim vefat etti anneannem oyle oldu bir ondan korkuyorum bırde annem ve bendede cıkmasından cunku ırsi birsey annemın teyzesınınde gozlerıne vurmusdu cok dıkkat edılmesı lazım kiloya dıkkat insilün kılo aldırıyor dıye sakın bırakılmasın o bırakıldıkdan sonra olan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?