- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Çok gecmiş olsun.Bebeklerin bağışıklık sistemi güçlü olur.İnşallah iyileşir kuzunuz.Gribe yakalandıktan sonra protein almak iyileşmeyi hızlandırıyor.Bebeğinize organik tavuk sulu çorba ya da hindi suyuyla çorba verebilirsiniz.Yemeye başladıysa yumurta verebilirsiniz.Kendiniz de bol protein alın.Emiyorsa eğer sütünüzden de alır.Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Entfluvir güçlü bir antiviraldir çok yüksek ihtimalle virüsü yok edecektir içiniz rahat olsun
Endişelenmenize gerek yok dediğim gibi güçlü bir ilaç verilmiş zaten yalnızca ateş konusunda tedbirli olun nitekim doktorunuz onun için de ateş düşürücü vermiş. Muhtemelen yemek yemek istemez ama siz zorla da olsa yedirinİnşaallahfua edin kızıma çok küçük daha
hala emziriyormusun? bol bol emzirmeye calis anne sütü en iyi ilac. burnunada damlat mikrobu kirsin.
Endişelenmenize gerek yok dediğim gibi güçlü bir ilaç verilmiş zaten yalnızca ateş konusunda tedbirli olun nitekim doktorunuz onun için de ateş düşürücü vermiş. Muhtemelen yemek yemek istemez ama siz zorla da olsa yedirin
Biz 1 hafta once bronsiolitten yattik 3 gun cigerleri temiz deyip cikatdilar eve bir geldik dusmeyen inatci ates oksuruk halsizlik kusma ishal buyuk ihtumal hasteneden kapti virusu cocuklarin hastaligi cok kotu keske ben olsam dedim
Kuzum kıyamam inşallah iyileşir bir an önce. Ha bir de kızınız entfluvir bitmeden iyileşir gibi olsa da doktorunuza danışmadan bırakmayın o ilacıZorlayınca kusuyor ama her ilaçtan önce bi kaç kaşıkla olsa yediriyorum birşeyler
Malesef sütüm kesildi çok oldu kesileli
İlacın adı enfluvır di Sağlık ocağına gidip tüm aile fertleri yazdırmıstık bir danış doktoruna önleme amaçlı verilmişti bizeBendede öksürük başladı bugün sanırım bende oluyorum ama doktorumuz hiç öyle bişey söylemedi
Kuzum kıyamam inşallah iyileşir bir an önce. Ha bir de kızınız entfluvir bitmeden iyileşir gibi olsa da doktorunuza danışmadan bırakmayın o ilacı
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumHanımlar bebeğim yedi buçuk aylık dün gece çok ateşlendi ve öksürük şikayetiyle acile gittik ateşini düşürdüler sabah hemen kendi çocuk doktoruna götürdük salgın var dedi domuz gribi geçen senelerde ki adı aynı virüs ama sen final enfeksiyon gibi düşün dedi burnundan sümük alarak tahlil yapıldı bugün ve test pozitif yani domuz gribi çıktı doktorumuz korkmamam gerektiğini söyledi ateşin 40 ları bile bulabileceğini mama yemek istemeyeceğini eğer hiç bişey yemezse serumla besleyebiliriz dedi yani bu şekilde ilaç yazdı calpol peditus enfluvir 12 mg verdi bilgisi olanlar yada başından geçenler bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum ateşi 38 den hiç düşmüyor ne yapsam doktoruyla sürekli irtibattayım ama içimi kemiren bişeyler var iyileşir değil mi
Kullanmaz miyizBaşka ilaç kullanmıyormusunuz enfeksiyon için bizde peditus ve calpol verdim bi saat 3 Dr versin öğlen bide saat 9 da verdim işte
Ya bu türkiyenin her yerinde mi salgın anlamadımBiz de influenza geciriyoruz hastaneye yatis yaptij hicbir doktor anlamadi en son Acibadem de bir doktor anladi mukus testinden nasil geciriyorsunuz sureci
Evet salgin varmis canim Allah betrrinden lorusun kar yagmadi ki hic bu sene her yerde mikropYa bu türkiyenin her yerinde mi salgın anlamadım
Biz antalyadayiz burada bile doktoru kızıma hemen domuz gribi testi yaptı
Cumadan beri öksürük ateş var biz de hala da iyilesemedik
Üstün e kusma ve ishal de tuzu biberi oldu
Kullanmaz miyiz
Calpol dolven oxofen diye bi şurup macrol antibiyotik bi de iğne olarak antibiyotik var
Ventolin ve purmicort kullanıyoruz bir de
Allahım ya safi sıfatıyla şifa versin çocuklarımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?