Çocuk Hastalıkları Domuz gribi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yarın yaparım çorba ama sanmıyorum içeceğini yinede zorla bi iki kaşık yutar herhalde çok teşekkür ederim

hala emziriyormusun? bol bol emzirmeye calis anne sütü en iyi ilac. burnunada damlat mikrobu kirsin.

İnşaallahfua edin kızıma çok küçük daha
Endişelenmenize gerek yok dediğim gibi güçlü bir ilaç verilmiş zaten yalnızca ateş konusunda tedbirli olun nitekim doktorunuz onun için de ateş düşürücü vermiş. Muhtemelen yemek yemek istemez ama siz zorla da olsa yedirin

Zorlayınca kusuyor ama her ilaçtan önce bi kaç kaşıkla olsa yediriyorum birşeyler

Biz 1 hafta once bronsiolitten yattik 3 gun cigerleri temiz deyip cikatdilar eve bir geldik dusmeyen inatci ates oksuruk halsizlik kusma ishal buyuk ihtumal hasteneden kapti virusu cocuklarin hastaligi cok kotu keske ben olsam dedim

Muhtemelen hastanede kapti cunku havada bile 3 saat canli kalabilen bir virusmus. Ah keske biz olabilsek onlarin yerine, zaten benim kizimda alerjik astim var, kisi cok zor geciriyoruz iyice mahvoldu cocuk.

Malesef sütüm kesildi çok oldu kesileli

bol bol cay ver ozaman. cok sivi tüketirse daha kolay atlatir. hep aynisini diyorum yakinda taslancam burda. benim doktorum herzaman hastalik belirtisinde ormanda bir iki saat hergün gez der. ozaman ertesi güne gercekten hastalik patlak vermeden gecer. virus de nasil bilemem doktoruna bir sor uzun uzu sakin bi yerde besikde gezdir. temiz havada virusden belki cabuk krtulur

Bendede öksürük başladı bugün sanırım bende oluyorum ama doktorumuz hiç öyle bişey söylemedi
İlacın adı enfluvır di Sağlık ocağına gidip tüm aile fertleri yazdırmıstık bir danış doktoruna önleme amaçlı verilmişti bize

Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Başka ilaç kullanmıyormusunuz enfeksiyon için bizde peditus ve calpol verdim bi saat 3 Dr versin öğlen bide saat 9 da verdim işte
Kullanmaz miyiz
Calpol dolven oxofen diye bi şurup macrol antibiyotik bi de iğne olarak antibiyotik var
Ventolin ve purmicort kullanıyoruz bir de
Allahım ya safi sıfatıyla şifa versin çocuklarımıza inşallah

Biz de influenza geciriyoruz hastaneye yatis yaptij hicbir doktor anlamadi en son Acibadem de bir doktor anladi mukus testinden nasil geciriyorsunuz sureci
Ya bu türkiyenin her yerinde mi salgın anlamadım
Biz antalyadayiz burada bile doktoru kızıma hemen domuz gribi testi yaptı
Cumadan beri öksürük ateş var biz de hala da iyilesemedik
Üstün e kusma ve ishal de tuzu biberi oldu

Biz atlattık şükür
Normal bir grip gibi değil 7 gün ateşli gezdi hiç uyanmadı sayılır sürekli uyudu
Dudaklar yarıldı gözler çöktü
7. Gün ateş düştü ama iyileşmesi 15 günü buldu öksürük hala sürüyor haftada 1 veya 2 hala ateşi oluyor ama çok yüksek değil
Dün beta testi yaptırdık ateşlendiği için o negatif çıktı çok şükür 1.5 ay geçti hastalığın üstünden Ama ateşi ve öksürüğü devam ediyor. Sınıf arkadaşı 2 haftadır gelmiyormuş okula hayatımda ilkkez böyle grip gördüm
Geçmiş olsun sizede

Allah safi ismiyle acilen sifa versin kimseyede yasatmasin insallah.. evet esim beni uyarmisti kasim sonlari falandi salgin var dikkatli ol kardeslerinide uyar diye disari ciktikca dikkatli olmaya calisiyorum.. ama tabii yasanacagin onunede gecilmiyor rabbime emanetiz

İki yıl önce kızım oldu 1 hafta hastanede yattık çok ağır geçti şimdi ilacı daha etkili Türkiyede normal gripler gibi kolaylıkla tedavi ediliyor düzenli kullanın ilaçları bol su verin geçmiş olsun

Evet salgin varmis canim Allah betrrinden lorusun kar yagmadi ki hic bu sene her yerde mikrop

Kullanmaz miyiz
Calpol dolven oxofen diye bi şurup macrol antibiyotik bi de iğne olarak antibiyotik var
Ventolin ve purmicort kullanıyoruz bir de
Allahım ya safi sıfatıyla şifa versin çocuklarımıza inşallah

Oy yavrum Rabbim şifalarını versin küçücürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…