Çocuk Hastalıkları Domuz gribi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Doktoruma güveniyorum iyi bi doktor ilgili de ihmal etmez ilgilenir bakalım ateşini takip ediyorum ilaçlarını kullanalım bi kaç gün ateşi iyice yükselmezse hafifler belki biraz

o zaman serum taktır, sıvı eksilmesin vücudundan.. endişelenme ama o ilacı kullandığın sürece bir riski yok gribin, artık aşırı salgın senede bir kaç kere geçiriyor herkes..

influenza a mi pozitif yoksa h1n1 mi?
Su an kizim da ben de influenza a geciriyoruz, kiziminki cumartesi basladi benimki dün, ilk 3 gun cok agir gecti, atesi 39 un altina düşmedi, dunden beri cok sukur ateslenmiyor ama yine de 5 gun enfluvir e devam edip tekrar test yaptiracagiz.
Cok gecmis olsun.

o zaman serum taktır, sıvı eksilmesin vücudundan.. endişelenme ama o ilacı kullandığın sürece bir riski yok gribin, artık aşırı salgın senede bir kaç kere geçiriyor herkes..

İnşaallah iyi gelir ilaç yorumlar azda olsa rahatlattı

H1N1 demedi doktorumuz sanırım influenza sizin nasıl geçiyor kızınız küçük mü bizde doktorumuz haftaya bugün gel tekrar bakalım dedi yeniden test yaptıracağız

H1N1 demedi doktorumuz sanırım influenza sizin nasıl geçiyor kızınız küçük mü bizde doktorumuz haftaya bugün gel tekrar bakalım dedi yeniden test yaptıracağız

Sizinki kadar kucuk degil 6 yasina girecek yakinda,
Ilk 2 gun surekli ates ve kusmayla gecti, 3. Gun ishal de basladi, 4. Gun hicbir seyi kalmadi ama 3 gunde 1.5 kilo verdi.
Biz sivi kaybi olmasin diye bol su, ayran icirdik ama sizinki cok kucuk, agizdan o kadar sivi alamayabilir, gerekli gorurseniz doktoruna danisip serum taktirabilirsiniz.
Bir de bizim doktorumuz bu virusun çok hizli bir sekilde zaturreye cevirebildigini o yuzden solunumunu cok iyi takip etmemiz gerektigini, tikanma, nefes alışverişte zorlanma, hirilti vs duyarsak hemen acile gitmemiz gerektigini soyledi.

Buhar makinası kullanıyorum solunumu rahat ama şuan ateşi 39 çok korkuyorum ne yapıcam soyundurdum sadece zıbınla duruyor bişey olur mu 39 derece gideyimmi acile

Buhar makinası kullanıyorum solunumu rahat ama şuan ateşi 39 çok korkuyorum ne yapıcam soyundurdum sadece zıbınla duruyor bişey olur mu 39 derece gideyimmi acile

Biz 40.2 yi bile gorduk, surekli islattim sadece ic camasiriyla yatti, donusumlu calpol dolven kullandik (ona ragmen ilk 2 gun hic dusmedi) ama sizinki cok kucuk o yuzden bisey diyemiyorum. Isterseniz ilik bir duş aldirin serinletmeye calisin yine dusmezse acile gidersiniz.

Bende şuan soğuk kompleks uyguluyorum üşümez değil mi

Merhaba geçmiş olsun
Benim 3 yaşına girecek olan bebeğim cuma günü oksurmeye başladı ve akabinde hemen ateslendi
Hemen cumartesi kendi doktoruna götürdük antibiyotik calpol dolven verdi
Ama ateşi düşse de yine çıkıyor
Bizde de domuz gribinden suphelenildi çok şükür negatif çıktı
Ama dün gece de hastanedeydik Allah şifa versin geçmiyor
Anyibiyotigin yanında igneye de başladık
Bebeğim hiçbir şey yemiyor suyu bile zorla iciriyoruz
Ilaclari hep aç karnına veriyorum ishal de başladı..
Doktoru ağır bir salgın var bana böyle on hasta geliyor en az dedi

Ne oldu birden bire böyle insanlara anlamış değilim çocuklar keşke hiç hasta olmasa

Usumez merak etmeyin
Elleri ayakları buz gibi olabilir ama sakın ortmeyin üstünü
Bizim dün gece aniden her yeri titremeye başladı o kadar korktuk ki Allahım bebeklerimize şifa versin
Acile gittik hemen soydular fitil verip ağzından da surup verdiler
Soğuk suyla ıslatıp bez koydular her yerine

Evet elleri ayakları buz gibi çorap giydirdim kıyamadım ama kısa tek kat zıbınla duruyor şuan

Amiiiinn çok Aminn Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın onlara gelen bize gelsin

Evet elleri ayakları buz gibi çorap giydirdim kıyamadım ama kısa tek kat zıbınla duruyor şuan
Giydirmeyin ben de öyle yapıyordum ama yapmamamiz lazimmis
Cumadan beri ne çektiğimizi bir Allah biliyor bir biz..
Üstelik ben çok çok panik bir anneyim aglamaktan uykusuzluktan helak oldum artık

Ususe de atesli cocugu giydirmemek ve serin tutmak lazım maalesef
Acile gittiginizde de soyup soguk kompres uygulayacaklar, ates icin yapilacak baska bir sey yok ve cok pis inatci bir atesi var bu virusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…