Çocuk Hastalıkları Domuz gribi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Giydirmeyin ben de öyle yapıyordum ama yapmamamiz lazimmis
Cumadan beri ne çektiğimizi bir Allah biliyor bir biz..
Üstelik ben çok çok panik bir anneyim aglamaktan uykusuzluktan helak oldum artık
Şuan 38.5 e düştü ateşi of inan bende çok paniğim bide tecrübe yok bilgi bişey yok iyice panik oluyorum

Şuan 38.5 e düştü ateşi of inan bende çok paniğim bide tecrübe yok bilgi bişey yok iyice panik oluyorum
Benim de ilk bebeğim..
4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven kullanıyoruz biz
Sürekli ılık kompres yapıyorum ona rağmen tam düştü diyorum hooopp yine çıkıyor

Ususe de atesli cocugu giydirmemek ve serin tutmak lazım maalesef
Acile gittiginizde de soyup soguk kompres uygulayacaklar, ates icin yapilacak baska bir sey yok ve cok pis inatci bir atesi var bu virusun.

Allahım geçsin bin önce nolur

Benim de ilk bebeğim..
4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven kullanıyoruz biz
Sürekli ılık kompres yapıyorum ona rağmen tam düştü diyorum hooopp yine çıkıyor

Başka ilaç kullanmıyormusunuz enfeksiyon için bizde peditus ve calpol verdim bi saat 3 Dr versin öğlen bide saat 9 da verdim işte

Biz de influenza geciriyoruz hastaneye yatis yaptij hicbir doktor anlamadi en son Acibadem de bir doktor anladi mukus testinden nasil geciriyorsunuz sureci

Geçmiş olsun canım. Benim iki küçük çocuğumda sürekli hasta oluyordu ve ben çareyi probiyotik damlada buldum çok şükür iki aydır hasta olmuyorlar. Sürekli serum yiyorduk sen düşün hatta rotavirüsü olduk onda bile bizi kurtaran probiyotikler oldu. Bebeğine biogaia kullanabilirsin bağışıklık ve sindirim sistemini düzenliyor. Fiyat 45 tl 20 günde bitiyor çünkü 5ml küçük. İstersen bir araştır en azından bundan sonrası için. Birde grip olan bebeklere yanaşmasınlar bizahmet. Ben annemlere bile giderken önce soruyorum artık hasta olan varmı diye. Senin bebeğin çok küçük nerden kaptı bu virüsü acaba. Düzelir inşallah üzülme ama serum mutlaka verdir iyi geliyor.

Biz de influenza geciriyoruz hastaneye yatis yaptij hicbir doktor anlamadi en son Acibadem de bir doktor anladi mukus testinden nasil geciriyorsunuz sureci

Bizimki cumartesi sabah cok iyiydi, disardaydik, birden uykum geldi dedi baktim atesi cikmis eve geldik ates 39 u gecti, o kadar ani oldu ki, şok olduk.
Hastaneye gider gitmez influenza testi yaptilar cunku bu bolgede salgin varmis (benim bildigim 2 sinif arkadasinda daha var)
Ilk 2 gun atesi hic dusmedi, surekli kusma, uyku hali, baş ve eklem agrisi vardi, basi o kadar agriyordu ki ben menenjitten korktum 3. Gun ishal de oldu (ilacin da yan etkisiymis) 4. Gun yani bugun hicbir seyi yok.
Ben de dun gece ateslendim, hemen ilac basladim, cocuklar nasil dayaniyor bilmiyorum ama uzerimden tır gecmis gibiyim, inanilmaz kemik agrilari cekiyorum. Cok cok gecmis olsun cocuklara

Bu arada ilacina yarin da devam edip sonraki gun yeniden test yaptiracagiz, ona gore tedavinin seyrine karar verilecek.

Bio gaia gaz damlası kullandık yeni doğduğunda kimse yok hasta olan bilmiyorum neden böyle çok sık hafta oluyor

gecen sene olmustum antibiotik kullanmistim tum kan degerlerim tepe taklak olmustu kemik ve kas agrisi vardi hic iyilesmeyecegim gibi gelmisti ama 4 gun sonra toparladim cigerlerime bir sey inmedi

Biz 1 hafta once bronsiolitten yattik 3 gun cigerleri temiz deyip cikatdilar eve bir geldik dusmeyen inatci ates oksuruk halsizlik kusma ishal buyuk ihtumal hasteneden kapti virusu cocuklarin hastaligi cok kotu keske ben olsam dedim

Bio gaia gaz damlası kullandık yeni doğduğunda kimse yok hasta olan bilmiyorum neden böyle çok sık hafta oluyor
Bende yeni doğduklarında kullanmıştım 4 ay kadar hiç hasta olmamışlardı şimdi çok hasta olunca tekrar kullanmaya başladım ve gerçekten 2 aydır hiç hasta olmadılar. Bağışıklığı güçlendiriyor aynı zamanda sindirim üzerinde çok etkileri var bizim kabızlık sorunumuzuda çözdü. Piyasada çok probiyotik var ama ben bundan memnun kaldım. Yazık yavruya inşallah tez vakit iyileşir.

Çok gecmiş olsun.Bebeklerin bağışıklık sistemi güçlü olur.İnşallah iyileşir kuzunuz.Gribe yakalandıktan sonra protein almak iyileşmeyi hızlandırıyor.Bebeğinize organik tavuk sulu çorba ya da hindi suyuyla çorba verebilirsiniz.Yemeye başladıysa yumurta verebilirsiniz.Kendiniz de bol protein alın.Emiyorsa eğer sütünüzden de alır.Rabbim acil şifalar versin inşallah.

İnfluenza a benim kızım da oldu 1 haftada geçti ama doktor bize hatta kızımla kim aynı havayı soluduysa ilaç vermişti

Domuz gribi ilk ciktiginda ben olmustum.hayatimda boyle igrenc bi hastaik gormedim.abimden bulasmisti ve bi sure karantinada kaldik cok sukur gecti ama cok degisik bi hastalikti.allah sifa versin bebeginize.insallah oda iyilesir

Allah şifa versin Minikkuala

Benim bebeklerim de grip geçirdi 20 gün sürdü.5 gece ateşleri çok yüksekti.Domuz gribi denmedi ama bu yıl mikrobun çok dirençli olduğunu söyledi.En son iğne verdi de geçti.

Emiyorsa bol bol emzir bağışıklığı güçlendirir geçer inşallah korkmayın acil şifalar

İnfluenza a benim kızım da oldu 1 haftada geçti ama doktor bize hatta kızımla kim aynı havayı soluduysa ilaç vermişti

Bendede öksürük başladı bugün sanırım bende oluyorum ama doktorumuz hiç öyle bişey söylemedi

Entfluvir güçlü bir antiviraldir çok yüksek ihtimalle virüsü yok edecektir içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…