Arkadaslar kiziminda iki gündür atesi vardi bende bugün kizim icin Doktoru aradigimda Dr gelmesine gerek yok siz gelin ilac verelim dedi, bende ama domuz gribi olabilir diye korkuyorum dedim ama oda zaten onun icin gelmesin diyorum varsa buradaki herkese bulasir dedi ben tam bir $ok gecirdim.
ozaman ne yapmamiz gerekir dedim evde dinlensin oda zaten normal bir grip gibi dedi,
esimde biraz rahatsizdi esim baska bir Doktora gidiyor ögleden spnra onun randevüsü vardi gittiginde anlatmis Doktor sasirmis asla bir Doktorun böyle birsey demeye hakki yok hemen getirin bana demis yarin arayacagim esimin gittigi DR a götürecegim kizimi,
Allah korusun iki gündür cok koruyorum, yarin götürdügümde Dr la konusacagim bu durumda bir daha kizimla benim Doktorumuza gitmiyecegim ve bütün dosyamizi isteyecegim ama isterken bir doktora yakismayan hareketinden dolayi baska doktora gittigimide söyleyecegim.
ayni seyi baska bir arkadasada yapmis onuda bugün ögrendim aradiklarinda anlattiginiza göre domuz gribi süphesi var cocugu getirmeyin kendiniz gelin ilac vereyim demis.
zaten buradada kizimin gittigi okulda 300 ögrenciden 70 in üzerinde cocuk hastaymis bazilarinda ve bir ögretmende domuz gribi cikmis ama okullari tatil etmiyorlar tatil olursa hasta cocuklarla hasta olmayanlar görüsüp daha cok yayilacagini düsünüyorlarmis.
A$iya gelince bircok arkadas a$i oldu doktorlarda a$iyi önermeye basladilar ama ben hala kararsizim olursakmi pisman olacagiz olmazsakmi bilmiyorum üff cok zor bir karar allah cümlemizi korusun insallah:Saruboceq: