Domuz gribi evimizde

canım cok gecmıs olsun bız dogum gunu telasıyla ugrasırken sen nelerle ugrasmıssın yenı okudum ve cok uzuldum ama tedavıye baslamıssınınz zaten ınsallah cok cabuk ıyılesıcek annesı.sen moralını sakın bozma cunku herseyın bası moral.Allah tum bebıslerımızı korusun.Allah dermansız dert vermesın yeterkı hepsı gelıp gecer atlatacak ınsallah.

ay canım benim üzülme sakın ,geçicek hepsi,sende yavrunda iyileşecek turp gibi olacaksınız hiç merak etme..dualarım seninle..

ay canım yeni gördüm çok geçmiş olsun gerçekten griplerin %80 i domuz gribiymiş bağışıklık kazanacaktır

çok geçmiş olsun canım ya allhım bol bol şifa versin inşallah en kolay şekilde atlatırsınız dualarımız seninle

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Tek tek isim yazmak isterdim ama maalesef zamanım yok.Bugün Vahap Beye kontrolümüz vardı.Oğlum eskiye nazaran iyiye gitmeye başlamış.Ama maalesef bayramdan sonraki perşembeye kadar ilaçlarımız ve iğnemize devam edeceğiz.Ateşi bugün 36.6'ya düşürdük.Zaten Vahap beyde dedi.Bugün bekliyordum düşmesini diye.Sağolsun her akşam durumu hakkında bilgi aldı çok ilgilendi.Bana gelince ben daha iyiyim.Bende sadece kuru öksürük kaldı.Yarın benimde kontrolüm var.Perşembe günü yeniden kontrolümüz olacak oğlum çok zayıfladı ama eski bitkinliği kalmadı.Ayaklandı.Çok şükür iyi yönde gidiyoruz.Gelişmelerden haberdar edeceğim.ıyiki varsınız kızlar iyiki varsınız.

dilek oğuzun iyi gitmesine çok sevindim canım ateşi de düşmüş çok şükür bak iyiye gidiyor tamamen bitecek inş...

dılekcım hadı gozun aydın cnm.bak ıyılesıyor kuzucun.bayramda da dısarı cıkarma sakın.ıyılessın tamamen bırde gelen gıdenden uzak tut opmesınler bebısı.ay sınır oluyorum sap sup openlere.bayramlardan neret etmeye baslıcam sırf bu yuzden tovbe tovbe...

Canımçok sağol.Bayramdaçok şükür yalnızız oğlumla herkes Zonguldağa gidiyor.Gelenolsada kapımı açmayacağım zaten.Herkese söyledim domuz giribine yakalandığımızı gelmeyin dediğim halde laftan anlamayıp gelenler var.Zaten bende hastayım uğraşamam onlarla. Çok sağol yağmurcum

dilekçim çok geçmiş olsun tekrar çok sevindim oğlunun ayaklanmasına..
allah yaşatmasın bi daha canım..

kızlar benim oğlumunda 38.9 ateşi var,eklem yerleri ağrıyor.
bir kaç gün üst üste alışveriş merkezine gittik.oradan kötü gripten mi kaptı diye endişeliyim.babası az önce dr getirdi.inşallah bişiyi yoktur kuzumun.

darkinlifecim çok sağol hayatım.Öle hayatım zaten kimseyi istemiyorum.:))Sütlü gayfecim hemen doktora götürün canım umarım kötü birşey çıkmaz

çilekçim teşekkür ederim hayatım.ıyiye gidiyor maşallah.Bugün anne sütü dışında çorba da içirebildim.Çok sağol hayatım.ınşallah atlatacağız

dilekcim çok sevindim canım daha iyi olmanıza ,tamamen iyileşeceksiniz yakın zamanda eminin..

birde bişey sormak istiyorum bu Vahap bey nerede ,hangi hastanede yada özel muayenehanesi mi var ..yani acil bir durumda çok iyi bir dr olduğu için tercih sebebim olabilir ,inş. öyle bir durum olmazda yinede bilgim olsun canım ,aydınlatırmısın beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…