Domuz gribi evimizde

canım çok geçmiş olsun kuzuna dualarımız seninle
inşallah bir kaç güne kadar iyileşecek ve eski neşesine kavuşacak
allah acil şifa versin canım

çok geçmiş olsun
allah bütün çocukları korusun hastalıklardan, aklınıza kötü şey getirmeyin en kısa zamanda inşallah iyişelir

Kızlar teşekkür ederim.Lavişim kapatırken ev telefonum çaldığı için teşekkür etmeyi unuttum.Aradığın için çok teşekkür ederim arkadaşım.Oğuzum bugün daha iyi.Biraz önce hastaneden geldik serum ve hava verdiler birde iğnemiz olundu.Nefes alması biraz düzeldi.Öksürük azaldı.Ateş henüz kontrol altında ilaç kullanmadan düşmüyor.Allahıma çok şükür buda iyi.Çok yorgunuz ama oğlum iyi olsunda başka birşey istemiyorum.Çok sağolun

canım benim inşallah daha da iyi olacak bak düzelme başlamış yavaş yavaş bizi haberdar etmeyi unutma dualarımız sizinle

dilek çok geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum
sizde şimdi kendinize çok dikkat edin
siz iyi olun ki oğuza da bakabilesiniz

dılek canım cok gecmıs olsun
evet ınsan cok korkuyor ama en azından tedavıye erken baslanmıs olması ıyı bır gelısme
zaten cocuklar cabuk toparlanıyorlar bıze nıspeten

en kısa zamandan her ıkınızınde saglıgınıza kavusmasını dılerım canım

çok geçmiş olsun canım:KK43: atlatır merak etme.Hemen başlamışsınız tedaviye çünkü.ayrıca aşı olmasına da gerek kalmadı artık.

dilekçim canım çok geçmiş olsun senin acını taa içimde yaşadım inan ağlıyorum ve nedense duramıyorum dualarım sizinle biran önce allah bebeğine sağlık versin inşallah ve tüm bebekler iyi olsun evet arkadaşlar dışarıya çıkıyoruz mecburuz evde yaşayamayız insanlar geliyor sosyaliz ama bu ne kadar iyi bilemiyorum domuz gribi de bir gün tarihe karışacak adı sanı ama o zamana kadar bebeklerimizle nasıl musafir ağırlıycaz nasıl dışarı çıkıp bir hava alıcaz korku heran içimizde inşallah bunlarda geçecek allahım bebeklerimiz sana emanet

dilakcim çok geçmiş olsun canım.korkma atlatıcaktır bebişin bunu onlar bizden daha güçlüler sende güçlü olmaya çalış dualarım seninle.en kısa zamanda iyi haberini vereceğine inanıyorum ben

dilekçim çok geçmiş olsun tatlım inan çok üzüldüm ama bebekler bizden daha güçlü çabucak atlatır cnm kısa zamanda iyileşir inşallahhh

Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce düzelir Oğuz.
Bu arada eşim domuz gribi aşısı oldu. Açıkçası korkum aşının bana yapacağı yan etkilerden çok eve domuz gribi getirme riskim. Bu olayı da okuyunca ben de aşı olmaya karar verdim...

Bengisu'ya yaptırmayacağız ama onu korumak için ben aşı yaptıracağım. Bu arada babamız aşıyı 3 gün önce yaptırdı. Belirtilen yan etkilerden hiçbirini yaşamadı...

Kızlar çok teşekkür ederim.Bugün son havamızı,iğnemizi ve son serumumuzu yedik.Çok bitkin, kafasını kaldıramıyor.Ateşi 38 ile 37,5 arasında gidip geliyor.Ama nefes almasında gözle görülür düzelme var.Öküsrükte çok azaldı.Yemek yemiyor.3 kaşık yese dördüncüyü kusuyor.Birtek anne sütü ile besleniyor yavrum.Yarın Vahap Beye kontrolümüz var.ınşallah iyi olacak oğlum.Kızlar çok teşekkürler

X